Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji"— Zapis prezentacji:

1 Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO

2 INŻYNIERA Gastronomia i Hotelarstwo Kierunek:
STUDIA I. stopnia (inżynierskie): Studia stacjonarne → 3,5-letnie Studia niestacjonarne (zaoczne) → 4-letnie Kończące się tytułem zawodowym INŻYNIERA

3 Czego możesz się nauczyć?
projektowania i organizacji przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich nowoczesnych technik i technologii w gastronomii i cateringu eksploatacji urządzeń i obiektów w gastronomi i hotelarstwie systemów informatycznych wykorzystywanych w gastronomii i hotelarstwie przeprowadzania audytu wewnętrznego zarządzania finansami i zasobami ludzkimi, podstaw finansów i rachunkowości oraz przygotowania biznes planu planowania żywienia dostosowanego do indywidualnych potrzeb konsumenta doboru optymalnych strategii marketingowych dla podmiotów hotelarskich i gastronomicznych

4 Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo
Specjalizacja Zarządzanie w gastronomii i hotelarstwie Technologiczno-żywieniowa

5 obiektach hotelarskich
Praktyki godz. Praktyki zawodowe w: zakładach gastronomicznych obiektach hotelarskich

6

7 Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo
Studia I-go stopnia Egzamin maturalny/egzamin dojrzałości 1 przedmiot wybrany spośród 3: biologia chemia matematyka

8 Potencjalne miejsca pracy:
przedsiębiorstwa gastronomiczne i cateringowe obiekty hotelarskie placówki oświatowo-wychowawcze


Pobierz ppt "Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji"

Podobne prezentacje


Reklamy Google