Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO."— Zapis prezentacji:

1 Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO

2 STUDIA I. stopnia (inżynierskie): STUDIA I. stopnia (inżynierskie): →  Studia stacjonarne → 3,5-letnie →  Studia niestacjonarne (zaoczne) → 4-letnie Kończące się tytułem zawodowymINŻYNIERA Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo

3 Czego możesz się nauczyć?  projektowania i organizacji przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich  nowoczesnych technik i technologii w gastronomii i cateringu  eksploatacji urządzeń i obiektów w gastronomi i hotelarstwie  systemów informatycznych wykorzystywanych w gastronomii i hotelarstwie  przeprowadzania audytu wewnętrznego  zarządzania finansami i zasobami ludzkimi,  podstaw finansów i rachunkowości oraz przygotowania biznes planu  planowania żywienia dostosowanego do indywidualnych potrzeb konsumenta  doboru optymalnych strategii marketingowych dla podmiotów hotelarskich i gastronomicznych

4 Specjalizacja  Zarządzanie w gastronomii i hotelarstwie  Technologiczno-żywieniowa Kierunek: Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo

5 Praktyki godz. Praktyki zawodowe w: zakładach gastronomicznych obiektach hotelarskich

6

7 Studia I-go stopnia Egzamin maturalny/egzamin dojrzałości 1 przedmiot wybrany spośród 3:  biologia  chemia  matematyka Kierunek : Kierunek : Gastronomia i Hotelarstwo

8 Potencjalne miejsca pracy: Potencjalne miejsca pracy:  przedsiębiorstwa gastronomiczne i cateringowe  obiekty hotelarskie  placówki oświatowo-wychowawcze


Pobierz ppt "Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO."

Podobne prezentacje


Reklamy Google