Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów Aldona Borowska Biblioteka Narodowa.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów Aldona Borowska Biblioteka Narodowa."— Zapis prezentacji:

1 Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów Aldona Borowska Biblioteka Narodowa

2 Technikum Drzewne Przedmioty zawodowe: -Materiałoznawstwo -Technologia -Rysunek techniczny -Konstrukcje -Maszyny i urządzenia -Elektrotechnika i automatyka

3 Materiałoznawstwo przemysłu drzewnego : podręcznik dla technikum / Jerzy Szczuka, Jan Żurowski. Drewno – towaroznawstwo Meble – materiały Podręczniki dla szkół zawodowych

4 Materiałoznawstwo Przemysł drzewny Podręczniki dla szkół zawodowych

5 Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych Technologia meblarstwa. Cz. 1 / Włodzimierz Prządka.

6 Technologia Technologia drewna Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych

7 Konstrukcje mebli. Cz. 1, Rysunek techniczny / Lesław Giełdowski. Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych

8 Rysunek techniczny Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych

9 Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Irena Swaczyna, Mieczysław Swaczyna. Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych

10 Konstrukcje drewniane Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych

11 Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz. 1 / Jerzy Bajkowski. Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych

12 Urządzenia do obróbki drewna (?) Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych

13 Technikum Gastronomiczne PRZEDMIOTY ZAWODOWE: - Technologia gastronomiczna. - Podstawy żywienia i higieny. - Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych.

14 Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2 / Dorota Czerwińska. Odżywianie - higiena Żywność – biochemia Podręczniki dla szkół zawodowych

15 Odżywianie człowieka (!?) Odżywianie – higiena Podręczniki dla szkół zawodowych

16 Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Cz. 2 / Danuta Górecka Żywność – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych

17 Technologia gastronomiczna Obsługa klienta Podręczniki dla szkół zawodowych

18 Towaroznawstwo / Beata Zembrzuska. Towaroznawstwo Podręczniki dla szkół zawodowych Czy (dziedzina) – towaroznawstwo Podręczniki dla szkół zawodowych

19 działalność usługowa, podstawy turystyki, walory i atrakcje turystyczne, usługi turystyczne, organizowanie imprez turystycznych Czy wymienione terminy mogą być tematami?

20 Obsługa informatyczna w hotelarstwie / Mariola Milewska, Andrzej Stasiak. Hotelarstwo – oprogramowanie Systemy informatyczne – stosowanie – gospodarka Podręczniki dla szkół zawodowych

21 Hotelarstwo – oprogramowanie Podręczniki dla szkół zawodowych

22 Obsługa ruchu turystycznego Turystyka – organizacja Podręczniki dla szkół zawodowych

23 Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska. Hotelarstwo Podręczniki dla szkół zawodowych

24 + Dziękuję Aldona Borowska


Pobierz ppt "Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów Aldona Borowska Biblioteka Narodowa."

Podobne prezentacje


Reklamy Google