Człowiek najlepsza inwestycja Kreatywny absolwent na rynku pracy Pułtusk, 21 I 2011 r. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Dane statystyczne
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Projekt dotyczy Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki: Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego O projekcie
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Celem projektu jest podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego oraz płynne przejście absolwenta do aktywności zawodowej. Cel projektu
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Do udziału w projekcie zapraszamy uczniów Technikum. Kto może wziąć udział w projekcie ?
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Projekt przewiduje organizację oraz przeprowadzenie szeregu bezpłatnych warsztatów i zajęć pozalekcyjnych z zakresu: Języka angielskiego zawodowego dla 90 osób Na czym polega projekt ?
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Warsztatów technologii gastronomicznej dla 60 osób w tym I° dla technika hotelarstwa, II° dla technika żywienia i gospodarstwa domowego (cukiernictwo, garmażeria) Informatyki dla 90 osób Matematyki dla 90 osób Warsztatów Mała firma dla 30 osób
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Kursu barmańskiego dla 15 osób oraz Targi międzynarodowe -Poznań -dla 60 osób Projekt obejmie wsparciem 165 dziewcząt i chłopców uczniów Zespołu Szkół im. Bolesława Prusa.
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Zajęcia i warsztaty rozpoczynają się w lutym a kończą w grudniu 2011r. Zajęcia poprowadzą osoby posiadające stosowne uprawnienia i przygotowanie. Warsztaty gastronomiczne o specjalności cukiernictwo, garmażeria poprowadzą szefowie kuchni restauracji Monsfera z Centrum Olimpijskiego w Warszawie. Szczegóły organizacyjne
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Zajęcia szkoleniowe odbywać się będą w Zespole Szkół im B. Prusa w Pułtusku w grupach 15 osobowych. Zajęcia będą odbywały się: W ciągu tygodnia po zakończeniu zajęć lekcyjnych (dostosowane do planu lekcji uczestników projektu) W soboty Wszystkim uczestnikom zapewniamy materiały dydaktyczne. Szczegóły techniczne
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego W ramach warsztatów gastronomicznych dziewczęta i chłopcy otrzymają strój ochronny i surowce. W ramach kursu barmańskiego zwrot kosztów dojazdu na kurs.
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Zapoznać się z Regulaminem Rekrutacji Wypełnić i podpisać Formularz Zgłoszeniowy ( w przypadku uczniów niepełnoletnich podpis składają rodzice) Dostarczyć stosowne oświadczenia. Dokumenty złożyć u koordynatora projektu do końca stycznia 2011 Więcej informacji na stronie Co zrobić aby wziąć udział w programie ?
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Nasze galerie
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Dziękujemy za uwagę