ROZLICZENIE CELÓW Dorota Białczak Kierownik Serowni.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Izokwanty.
Advertisements

Aby w ramach modelu Factor Specific zbadać efekt zwiększenia
2 PODSTAWOWE WIELKOŚCI BUDŻETOWE REALIZACJA PLANU W I PÓŁROCZU 2012 R.
Zarządzanie operacjami
4. Analiza otoczenia konkurencyjnego przedsiębiorstwa
Czy mikroby mogą być dla nas przydatne?!?
Dlaczego śniadania są takie ważne?
DENATURACJA BIAŁKA POD WPŁYWEM KWASU OCTOWEGO
zarządzanie produkcją
Równowaga przedsiębiorstwa w różnych strukturach rynkowych
Gospodarstwo ekologiczne Ewy i Petera Stratenwerthów w Grzybowie
Grupa Wymiany Doświadczeń z zarządzania usługami oświatowymi w gminach wiejskich moderator: Wojciech Marchlewski Doskonalenie zarządzania usługami publicznymi.
ŚWIAT SERÓW.
EWIDENCJA KOSZTÓW W UKŁADZIE MIESZANYM.
Odżywiaj się zdrowo 1.
Rachunek kosztów przedsiębiorstwa
AKADEMIA ZDROWEGO PRZEDSZKOLAKA „ZBOŻA ZJADAMY, ENERGIĘ Z NICH MAMY”
Tryb finansowania wycieczek szkolnych.
Le monde du fromage français
4. Systemy rachunku kosztów
Cienka czerwona linia – magazyn kontra produkcja
Zdrowie w żywności Patrycja Pająk.
Bez śniadania nie ma nauczania
Materiał edukacyjny wytworzony w ramach projektu „Scholaris - portal wiedzy dla nauczycieli” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego.
Piramida Ż ywienia 2013 Miejskie Przedszkole nr 66 w Katowicach.
Białko.
Zarządzanie majątkiem obrotowym i jego finansowanie
ergonomiczne Cechy jakości wyrobów funkcjonalne użyteczne
W trosce o zdrowie.
Produkcja oscypków Gacek Mikołaj.
Zespół Szkół w Bakałarzewie
Jakość handlowa artykułów rolno- spożywczych w województwie łódzkim w świetle wyników kontroli Inspekcji Handlowej w 2011r.
W zdrowym ciele zdrowy duch!
Zgierz 8 listopad 2011 Wychowawca – mgr Monika wasilewska.
JAKOŚĆ SERÓW DOJRZEWAJĄCYCH
Krytyczne punkty kontroli - CCP
Alergeny – zagrożenie w przemyśle spożywczym
Parafina.
SYSTEMY CELOWE Jacek WĘGLARCZYK.
KONTAKT Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt Zakład Hodowli Bydła Koło Naukowe Pasjonatów Hodowli.
Prawidłowe żywienie jest jednym z najważniejszych czynników warunkujących dobry stan zdrowia dziecka, jego zdolności uczenia się i ilość aktywności ruchowej.
Biuro Konsultingowe „ADVISER” zaprasza Państwa do zapoznania się z możliwościami dofinansowania przedsięwzięć w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny.
WYBÓR WARIANTU TECHNOLOGICZNEGO
Plan sprzedaży wyrobu gotowego Plan produkcji wyrobu gotowego
Zawartość tłuszczu w serze Ser w innych językach angielski: (1.1) cheese chorwacki: (1.1) sir m czeski: (1.1) sýr m duński: (1.1) ost w esperanto: (1.1)
Referaty do PFP Rodzaje przedsiębiorstw podział przeds. wg rodzaju działalności, wielkości, celu, formy prawnej, struktury organizacyjnej, relacji.
Analiza ekonomiczna cz. II. 2 Analiza czynników wytwórczych Analiza zużycia materiałów.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Skąd człowiek czerpie energię ? 1.
Białka i ich znaczenie biologiczne.. REAKCJA BIURETOWA Charakterystyczna reakcja chemiczna pozwalająca na wykrywanie wiązań peptydowych w rozmaitych związkach.
Smacznie, zdrowo i kolorowo - twój przepis na zdrowie Prezentacja wykonana przez uczniów Publicznego Gimnazjum w Woli Dębińskiej.
ZSO II Liceum Ogólnokształcące im. Adama Asnyka w Bielsku - Białej CANDLELIGHT.
Innowacyjne technologie i dodatki jako element podnoszenia atrakcyjności oferty przemysłu mleczarskiego Konferencja z cyklu „Nauka – praktyce”, 31 maja.
Czy odżywiamy się zdrowo?. Cele projektu: Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum. Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum.
Praca dyplomowa Wpływ wybranych czynników na zachowania konsumentów na rynku czekolad Autor: Patrycja Czajka Opiekun pracy: dr inż. Małgorzata Źródło.
O Firmie Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu istnieje od Specjalizujemy się w produkcji serów dojrzewających serów typu szwajcarsko - holenderskiego,
Ewidencja całokształtu działalności przedsiębiorstwa – Sporządź bilans otwarcia, otwórz konta saldami początkowymi kont i zaksięguj podane operacje gospodarcze:
Analiza ekonomiczna cz. II. 2 Analiza wielkości i jakości produkcji.
Produkty szczególnie bogate w potas:
Analiza zasobów kapitałowych
Hot Sandwich Norwid Kielce.
Materiał edukacyjny wytworzony w ramach projektu „Scholaris - portal wiedzy dla nauczycieli” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego.
Wprowadzenie Mała firma, rozpoczynająca swoją działalność na rynku
ZSO II Liceum Ogólnokształcące im. Adama Asnyka
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie. Instytucja Zarządzająca PROW na lata 2014–2020 – Minister.
XI Liceum Ogólnokształcące w Białymstoku
Dlaczego śniadania są takie ważne?
Dlaczego śniadania są takie ważne?
MINIPRZEDSIĘBIORSTWO SKLEPIK SZKOLNY MINI SHOP
Materiał opracowany przez dr. inż. Mirosława Sienkiewicza
Zapis prezentacji:

ROZLICZENIE CELÓW Dorota Białczak Kierownik Serowni

Białko - SER GOUDA Kształtowanie poziomu białka w mleku kotłowym na sery rok

WYDATEK SER GOUDA Kształtowanie wydatku sera rok

Białko – WYRÓB SEROPODOBNY Kształtowanie poziomu białka w mleku kotłowym na wyrób seropodobny rok

WYDATEK WYRÓB SEROPODOBNY Kształtowanie wydatku wyrobu seropodobnego rok

PRODUKTYWNOŚĆ 2013

Produktywność

JAKOŚĆ SERÓW DOJRZEWAJĄCYCH

Wielkość produkcji w poszczególnych miesiącach 2011/2012/2013

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ Dorota Białczak Kierownik Serowni