Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 im. S. Dariusa i S. Girenasa
Advertisements

Egzamin zawodowy w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
ZASADY OGÓLNE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE W ROKU SZKOLNYM 2009/2010 ZSM - NYSA 2009.
Informacja o egzaminach potwierdzających kwalifikacje zawodowe w Zespole Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego Czerwiec 2010.
„TWÓJ ZAWÓD – TWOJA PRZYSZŁOŚĆ”
1 ANALIZA WYNIKÓW EGZAMINUPOTWIERDZAJĄCEGOKWALIFIKACJEZAWODOWE w roku 2013 Zespół Szkół Ekonomiczno - Administracyjnych w Kole Opracowała Aneta Kunicka.
WEZ 1 Wyniki egzaminu zawodowego absolwentów techników i szkół policealnych październik 2006 r.
Kształcenie zawodowe a kadra pedagogiczna
WYNIKI EGZAMINU PRÓBNEGO TEORETYCZNEGO I PRAKTYCZNEGO
WYNIKI EGZAMINU PRÓBNEGO TEORETYCZNEGO I PRAKTYCZNEGO
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE KRAKÓW czerwiec 2012r. OPRACOWAŁY : AGATA KUC – FREMEL, JOLANTA NYCZ.
WYNIKI EGZAMINU ZAWODOWEGO
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w ZSP w Bytowie w roku szkolnym 2008/2009.
Ogólnopolski Konkurs Wiedzy Biblijnej Analiza wyników IV i V edycji Michał M. Stępień
Zespół Szkół w Olsztynku im. K.C. Mrongowiusza
Struktura egzaminu zawodowego
EGZAMINACYJNA CENTRALNA KOMISJA 1 EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE ZAWODOWE.
EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE ZAWODOWE
GIMNAZJALISTO, jeśli marzysz o dobrej pracy! Chcesz profesjonalnie gotować i serwować potrawy Lubisz kontakt z ludźmi i chciałbyś świadczyć im usługi.
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA.
Technikum i Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Technik organizacji usług gastronomicznych
Współpraca szkoły z przedsiębiorstwem
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR 2
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu
Egzamin potwierdzaj ą cy kwalifikacje zawodowe. STRUKTURA EGZAMINU Etap pisemny Część I – zakres wiadomości i umiejętności właściwych dla kwalifikacji.
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK KUCHARZ ul.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
Stowarzyszenie Przyjaciół Wojewódzkiego Ośrodka Dokształcania Zawodowego w Zielonej Górze Policealna Szkoła Fryzjerska Wyniki Egzaminu Zawodowego 2007.
Podsumowanie wyników próbnego egzaminu zawodowego przeprowadzonego w ZS 1 we Władysławowie dnia 15 stycznia 2010 r.
EGZAMINACYJNA CENTRALNA KOMISJA 1 EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINACYJNA CENTRALNA KOMISJA.
ANALIZA WYNIKÓW EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE w roku 2010 Zespół Szkół Ekonomiczno – Administracyjnych w Kole.
Zespół Szkół w Zabrodziu
WYNIKI egzaminu zawodowego przeprowadzonego w czerwcu 2013 r. TECHNIKUM Zespó ł Szkó ł nr 1 im. Jana Paw ł a II W ł adys ł awowo, pa ź dziernik 2013.
Analiza matury 2013 Opracowała Bernardeta Wójtowicz.
OPRACOWANIE NA PODSTAWIE MATERIAŁÓW CKE mgr Małgorzata Smul.
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
Szkoła zawodowa Rzeszów 2013.
TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH.
SZKOŁA W KOTOWIE PROPONUJE KIERUNKI:
EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE ZAWODOWE
Zespół Szkół Gastronomicznych
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2013/2014
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2014/2015 Z e s p ó ł S z k ó ł Z a w o d o w y c h w R a c i b o r z u.
Nasza oferta edukacyjna obejmuje kształcenie w następujących zawodach: - KUCHARZ   - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ.
EcoCondens Kompakt BBK 7-22 E.
WYNIKI EGZAMINU MATURALNEGO W ZESPOLE SZKÓŁ TECHNICZNYCH
Wyniki egzaminów zawodowych przeprowadzonych w czerwcu 2014r
Zespół Szkół im. Konstytucji 3 Maja w Iławie
Czerwiec TECHNIK EKONOMISTA Etap pisemny: przystąpiło - 16 osób zdało – 14 osób Etap praktyczny przystąpiło - 16 osób zdało - 8 osób Dyplom otrzymało.
LO ŁobżenicaWojewództwoPowiat pilski 2011r.75,81%75,29%65,1% 2012r.92,98%80,19%72,26% 2013r.89,29%80,49%74,37% 2014r.76,47%69,89%63,58% ZDAWALNOŚĆ.
ZAWÓD KELNER Szkoła – Zawód – Praca.
EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE ZAWODOWE. Egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe jest egzaminem zewnętrznym co oznacza, że: jest przeprowadzony.
Szkolnictwo zawodowe w opinii uczniów w świetle wybranych wyników badań Iwona Gruczyńska, Waldemar Dubla.
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
ANALIZA WYNIKÓW EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO PIERWSZĄ KWALIFIKACJE
KSZTAŁCIMY NA 5 GWIAZDEK
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
Wyniki egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie w latach dane z 30.X.2015 r. (po odwołaniach do OKE) Technikum nr 15 im. Marii Skłodowskiej-Curie.
Projekt współfinasowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego1 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach.
WEZ 1 Wyniki egzaminu zawodowego absolwentów techników i szkół policealnych październik 2006 r.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia zawód – kucharz zawód – kucharz.
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
Technik hotelarstwa 4-letni cykl nauczania.
ANALIZA WYNIKÓW EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE
Oferta edukacyjna dla dorosłych
ANALIZA WYNIKÓW EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE
Zapis prezentacji:

Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowakiego w Warszawie 2006/2007 r.

Etap pisemny Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1 zawód przystąpiło zdało Technik hotelarstwa 62 61 Technik organizacji usług gastronomicznych 53 Kelner 37 35 TGH Polska 98,4 % 93,3% 100 % 90,9% 94,6 % 89,1%

Etap pisemny Technik hotelarstwa ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem bezpieczne wykonywanie przetwarzanie danych

Etap pisemny Technik organizacji usług gastronomicznych ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie

Etap pisemny Technik organizacji usług gastronomicznych Zdający opanowali umiejętności- standardy: 2.2. – planować i oceniać jadłospisy codzienne i okolicznościowe, 1.2. – identyfikować systemy i techniki obsługi konsumenta 3.1. – stosować przepisy sanitarne 2.1. – określać wartość odżywczą i energetyczną potraw i napojów 3.4. – stosować zasady organizacji stanowisk, zgodnie z wymaganiami ergonomii Zdający mieli trudności: 1.3. – rozróżniać przyjęcia okolicznościowe z uwzględnieniem zasad nakrywania stołów i stosowanych metod obsługi 1.8. –określać temperaturę podawania potraw i napojów 3.5. – wskazywać sposoby udzielania pierwszej pomocy

Etap pisemny Kelner ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie

Etap praktyczny Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1 TGH Polska 78,5 % 48,9% 96,2 % 83.6% 71,0 % 60,5% zawód przystąpiło zdało Technik hotelarstwa 65 51 Technik organizacji usług gastronomicznych 53 Kelner 38 27

Etap praktyczny Technik hotelarstwa

Etap praktyczny Technik organizacji usług gastronomicznych –

Etap praktyczny Kelner

Technikum Uzupełniające Kucharz % zdanych egzaminów Polska 88,2% 61,2% etap przystąpiło zdało % zdanych egzaminów TU pisemny 26 25 96,1%/ praktyczny 23 88,5%

Etap pisemny Kucharz

Etap praktyczny Kucharz

Etap pisemny Zasadnicza Szkoła Gastronomiczną zawód przystąpiło zdało Kucharz małej gastronomii 69 68 Cukiernik 21 20 % zdanych egzaminów ZSG % zdanych egzaminów Polska 98,6% 88,2% 95,2% 70,9

Etap pisemny Kucharz małej gastronomii

Etap pisemny Cukiernik

Etap praktyczny Zasadniczej Szkole Gastronomicznej zawód przystąpiło zdało Kucharz małej gastronomii 70 69 Cukiernik 19 % zdanych egzaminów ZSG % zdanych egzaminów Polska 98,6% 94,1% 100% 97,6%

Etap praktyczny Kucharz małej gastronomii

Etap praktyczny Cukiernik

Etap pisemny część II - gospodarcza % prawidłowych odpowiedzi