CATERING BOŻONARODZENIOWY

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
die exotischen Kräuter prezentacja multimedialna – grupa A
Advertisements

Warmia i Mazury.
Krewetki po tajsku.
Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś
Uczniowie Szkoły Podstawowej nr46
Zwyczaje bożonarodzeniowe na świecie
OFERTA ORGANIZACJI KONCERTU WIGILIJNEGO DLA OPERATORÓW KRAJOWYCH TELEKOMUNIKACJI POLSKIEJ 29 sierpnia2008.
Bale Absolutoryjne Dla każdego studenta okres studiów to czas wytężonej pracy, czas ciężkiej nauki, czas w którym często egzaminy i zaliczenia są
Program kampanii reklamowej hotelu „Biały Bez”
POŁOWINKI ARCHITEKTA wraz z Wydziałem Elektrycznym TUCZNO
„Kuchnia i restauracja dla początkujących”
Tradycje świąt Bożego Narodzenia
I DEKORACJI ŚWIĄTECZNYCH
TRADYCJE BOŻONARODZENIOWE.
Ku ch ni a Po ls ka Dania Obiadowe Przekąski nakażdą okazje DaniaŚwiąteczne SłodkieNiespodzianki.
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
Zapraszamy do organizacji szkoleń, konferencji i pobytów firmowych w jesiennej ofercie promocyjnej w cenie: 160zł /osoba Cena obejmuje : Zakwaterowanie.
Oferta specjalna Wigilia 2013
W restauracji.
KUCHNIA POLSKA (STAROPOLSKA) I REGIONALNA
Potrawy Irlandzkie.
Zwyczaje jedzeniowe w średniowieczu
Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego,
ZWYCZAJE ŚWIąT BOżEGO NARODZENIA W POLSCE
CHRISTMAS IN POLAND AND GREAT BRITAIN
WYJĄTKOWE WESELE.
KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI
Zdrowa dieta Europejczyka
Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane.
Ülo na polskiej wigilii
Autor: Weronika Migacz
Dania wykonane przez nas są w 100% przygotowane z naturalnych składników oraz wszystkie mają swoje korzenie na półwyspie apenińskim.
Święta Bożego Narodzenia!
Stołówka szkolna Smacznego! Bon apetit!.
6 s ó o o w b p s na karpia Proszę klikać w slajdy – pps bez hasła.
Pizzeria „Caro” ul. Damrota 5 44 –145 Pilchowice tel
Prezentacja świąteczna
Według Górno Śląskiej tradycji w większości domów zachowywanej po dzisiejszy dzień, do Wigilii zasiadano z chwilą ukazania się pierwszej gwiazdki, wypatrywanej.
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
Red Baron Hotel & Restauracja
Wigilia Bożego Narodzenia. Wigilia Bożego Narodzenia. W liturgii Kościoła każda uroczystość poprzedzona jest wigilią. Słowo „wigilia” pochodzi z języka.
Specjały kuchni niemieckiej w święta
O Slow Food i trendach kulinarnych
PROJEKT MATEMATYCZNY Impreza urodzinowa.
Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.
Składniki: 2 kg mąki (pszenna lub zwykła) 2 kg marchwi 2 jajka 1 kostka margaryny pieprz (dużo!) cynamon proszek do pieczenia (2 łyżeczki na 1kg mąki)
Wielka Brytania – indyk z borówkami Belgia - homary, małże, pstrąg, dziczyzna w sosie śliwkowym, sorbet, indyk, baba z kremem mokka.
W tekście są 2 zdania. W pierwszym zdaniu jest 5 wyrazów, w drugim są trzy wyrazy. Najwięcej liter jest w wyrazie „Narodzenia” – 10 liter. Na – ro – dze.
Boże Narodzenie. Autor : Julia Waś V B.
Święta Bożego Narodzenia
NA ZDROWIE ! Elżbieta Kuśmierek. Prawidłowe żywienie jest bardzo istotne na każdym etapie życia, jednakże okres dziecięcy i wczesnoszkolny to czas, kiedy.
Wigilijne spotkania firmowe
Makieta: PROSPECTUS Krzysztof Przybyła
Tradycje Bożonarodzeniowe
Kuchnia średniowieczna Kroniki opisują kuchnię polską jako obfitą, ciężką, korzenną z dużą ilością mięsa i kasz. Dawna kuchnia polska opierała się na.
Projekt.  W projekcie uczestniczyli uczniowie klasy V.  Przygotowali przepisy na potrawy wigilijne przygotowywane w ich domach.  Ustalili listę zakupów.
Boże Narodzenie w Stanach Zjednoczonych
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
ŚWIETA BOŻEGO NARODZENIA W SZWECJI „JUL” PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU SPOŁECZNEGO „Mali konstruktorzy.
Świąteczne porady żywieniowe
Produkty szczególnie bogate w potas:
OBIAD dla uczestników szkolenia
Przyprawy ciasteczek korzennych
SZKOLNY KONKURS KULINARNY
Książka Kucharska pt: Szlakiem kuchni polskiej
Potrawy w Polsce 1.
Pieczenie pierniczków w grupie Iskierek
Tradycje kulinarne mojej rodziny
Zapis prezentacji:

CATERING BOŻONARODZENIOWY

Zapewniamy wysokiej jakości obsługę i wyśmienitą kuchnię. Szanowni Państwo, Święta Bożego Narodzenia, to czas spotkań w gronie rodziny, przyjaciół i znajomych z firmy. Na tę wyjątkową okoliczność przygotowaliśmy dla Państwa specjalne zestawy menu: Menu pachnące piernikiem, czekoladą i bakaliami Menu z nutą pomarańczy i aromatycznymi goździkami Manu z prażonymi jabłkami i pachnącym cynamonem Manu z makiem i sułtańskimi rodzynkami Zapraszamy do realizacji cateringów świątecznych z udziałem ACCATA CATERING. Zapewniamy wysokiej jakości obsługę i wyśmienitą kuchnię.

MENU PACHNĄCE PIERNIKIEM, CZEKOLADĄ I BAKALIAMI ZIMNE PRZEKĄSKI / SAŁATKI Śledź z cebulką i jabłkiem otulony kołderką z kwaśnej śmietany Półmisek pieczonych wędlin z marynatami Domowy pasztet z dziczyzny z nutą żurawiny Sałatka śledziowa z ziemniaczkami Świeże pieczywo DANIA CIEPŁE / DODATKI Filet z Karpia w panierce musztardowo ziołowej Domowe pierogi z kapustą i grzybami Postna kapusta o zapachu suszonej śliwki Pieczone ziemniaczki z ziołami DESER Korzenny piernik z prawdziwą gęstą czekoladą Keks z bakaliami

MENU Z NUTĄ POMARAŃCZY I AROMATYCZNYMI GOŹDZIKAMI ZIMNE PRZEKĄSKI / SAŁATKI Filety śledziowe w trzech smakach Półmisek pieczonych, soczystych wędlin z marynatami Karp po Żydowsku z rodzynkami i migdałami Pasztet z musem z wątróbek i chutney śliwkowym Sałatka egzotyczna z tuńczykiem i fasolą czerwoną Świeże pieczywo ZUPA Wigilijny barszcz czerwony oprószony majerankiem CIEPŁE DANIA / DODATKI Filet z Karpia w panierce musztardowo ziołowej Schab pieczony ze śliwkami z nutą goździków Domowe pierogi z kapustą i grzybami Pieczone ziemniaczki z ziołami DESER Puszysty sernik z pomarańczami i polewą czekoladową Makowiec otulony śnieżnobiałym lukrem

MENU Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I PACHNĄCYM CYNAMONEM ZIMNE PRZEKĄSKI / SAŁATKI Wędzony Łosoś z nutą cytryny Półmisek pieczonych wędlin z marynatami Terrina z wędzonego łososia i szyjek rakowych Delikatny pasztet z indyka z sosem cumberland Sakiewki schabu z musem chrzanowym Sałatka nicejska z tuńczykiem i fasolką szparagową Podgrzybek marynowany, Ćwikła z chrzanem Świeże pieczywo ZUPA Wigilijny barszcz czerwony oprószony majerankiem CIEPŁE DANIA / DODATKI Filet z Karpia w panierce musztardowo ziołowej Schab pieczony ze śliwkami w sosie tymiankowym Domowe pierogi z kapustą i grzybami Warzywa gotowane z masłem czosnkowym Złociste kopytka DESER Puszysty sernik z polewą czekoladową Szarlotka z prażonymi jabłkami, pachnąca cynamonem

MENU Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I PACHNĄCYM CYNAMONEM ZIMNE PRZEKĄSKI / SAŁATKI Sandacz z musem chrzanowym i cytrynową galaretą Półmisek pieczonych wędlin z marynatami Karp po Żydowsku z rodzynkami i migdałami Delikatny pasztet z indyka z sosem cumberland Sakiewki schabu z musem chrzanowym Sałatka z krewetek coctailowych z sosem balsamico Sałatka nicejska z tuńczykiem i fasolką szparagową Podgrzybek marynowany, ćwikła z chrzanem Świeże pieczywo ZUPA Wigilijny barszcz czerwony oprószony majerankiem CIEPŁE DANIA / DODATKI Filet z Karpia w panierce musztardowo ziołowej Schab pieczony ze śliwkami w sosie tymiankowym Domowe pierogi z kapustą i grzybami Warzywa gotowane z masłem czosnkowym Pieczone ziemniaczki z ziołami Złociste kopytka DESER Makowiec otulony lukrem z sułtańskimi rodzynkami Szarlotka z prażonymi jabłkami, pachnąca cynamonem

ZAPRASZAM SERDECZNIE DO WSPÓŁPRACY e-mail: karolewska@accata.pl Adriana Karolewska New Business Manager kom.: +48 600 306 300 biuro: +48 22 668 96 03 w. 106 e-mail: karolewska@accata.pl ACCATA GROUP, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19, 02 -366 Warszawa www.accatacatering.pl