Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI"— Zapis prezentacji:

1 KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI

2 Nasze doświadczenie Kilkuletnia działalność w branży gastronomicznej
Prowadzenie z sukcesem 3 restauracji, dziennie obsługujemy ok. 900 osób Doświadczenie zarówno w organizowaniu imprez zbiorowych, jak i cateringu

3 Naszym szefem jest klient
Klient jest dla nas najważniejszy 4 najważniejsze aspekty dla klienta: Dobre jedzenie Posiłki jakie znamy z dzieciństwa- „jak u mamy” Zdrowa żywność Odpowiednia jakość do ceny 

4 Pomysł na restaurację Niezbędne minimum:
zapewnienie najwyższego poziom obsługi klienta wychodzenie naprzeciw jego oczekiwaniom Nasza przewaga konkurencyjna oferta domowych posiłków „jak u mamy” urozmaicone dania bazujące na menu sezonowym

5 Oferta Ciepłe śniadania i lunche, świeże sałatki, kanapki, świeżo wyciskane soki Oferta bazuje na sezonowych produktach = pewność dla pracowników, że potrawy są świeże Codziennie inne menu Rewolucyjne rozwiązanie: gotowanie na żywo

6 Ponadto… Comiesięczna ankieta = elastyczne reagowanie na potrzeby klienta Najedzony pracownik Szczęśliwy pracownik Wydajny pracownik = =

7 Dziękujemy za uwagę


Pobierz ppt "KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI"

Podobne prezentacje


Reklamy Google