Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałMarik Zander Został zmieniony 11 lat temu
1
Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe
Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowakiego w Warszawie 2006/2007 r.
2
Etap pisemny Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1
zawód przystąpiło zdało Technik hotelarstwa 62 61 Technik organizacji usług gastronomicznych 53 Kelner 37 35 TGH Polska 98,4 % 93,3% 100 % 90,9% 94,6 % 89,1%
3
Etap pisemny Technik hotelarstwa
ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem bezpieczne wykonywanie przetwarzanie danych
4
Etap pisemny Technik organizacji usług gastronomicznych
ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie
5
Etap pisemny Technik organizacji usług gastronomicznych
Zdający opanowali umiejętności- standardy: 2.2. – planować i oceniać jadłospisy codzienne i okolicznościowe, 1.2. – identyfikować systemy i techniki obsługi konsumenta 3.1. – stosować przepisy sanitarne 2.1. – określać wartość odżywczą i energetyczną potraw i napojów 3.4. – stosować zasady organizacji stanowisk, zgodnie z wymaganiami ergonomii Zdający mieli trudności: 1.3. – rozróżniać przyjęcia okolicznościowe z uwzględnieniem zasad nakrywania stołów i stosowanych metod obsługi 1.8. –określać temperaturę podawania potraw i napojów 3.5. – wskazywać sposoby udzielania pierwszej pomocy
6
Etap pisemny Kelner ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem
przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie
7
Etap praktyczny Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1
TGH Polska 78,5 % 48,9% 96,2 % 83.6% 71,0 % 60,5% zawód przystąpiło zdało Technik hotelarstwa 65 51 Technik organizacji usług gastronomicznych 53 Kelner 38 27
8
Etap praktyczny Technik hotelarstwa
9
Etap praktyczny Technik organizacji usług gastronomicznych –
10
Etap praktyczny Kelner
11
Technikum Uzupełniające Kucharz
% zdanych egzaminów Polska 88,2% 61,2% etap przystąpiło zdało % zdanych egzaminów TU pisemny 26 25 96,1%/ praktyczny 23 88,5%
12
Etap pisemny Kucharz
13
Etap praktyczny Kucharz
14
Etap pisemny Zasadnicza Szkoła Gastronomiczną
zawód przystąpiło zdało Kucharz małej gastronomii 69 68 Cukiernik 21 20 % zdanych egzaminów ZSG % zdanych egzaminów Polska 98,6% 88,2% 95,2% 70,9
15
Etap pisemny Kucharz małej gastronomii
16
Etap pisemny Cukiernik
17
Etap praktyczny Zasadniczej Szkole Gastronomicznej
zawód przystąpiło zdało Kucharz małej gastronomii 70 69 Cukiernik 19 % zdanych egzaminów ZSG % zdanych egzaminów Polska 98,6% 94,1% 100% 97,6%
18
Etap praktyczny Kucharz małej gastronomii
19
Etap praktyczny Cukiernik
20
Etap pisemny część II - gospodarcza % prawidłowych odpowiedzi
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.