Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałPiotr Bukowski Został zmieniony 8 lat temu
1
Słodkie jest wspomnienie trudów poniesionych. Cyceron
2
Przystępowanie do egzaminu
6
Wyniki etapu pisemnego
7
77,3% 7167 osób zdało etap pisemny 22,7% 2103 osoby nie zdały etapu pisemnego 20,9% 1939 osób nie zaliczyło cz.1, zaliczyło cz.2 0,5% 43 osoby zaliczyły cz.1, nie zaliczyły cz. 2 1,3% 121 osób nie zaliczyło cz.1 nie zaliczyło cz.2
8
Rozkład wyników etapu pisemnego w zawodach 2 i 3-letnich
9
Etap praktyczny Etap praktyczny trwał od 23.06 do 15.07. 2005r. Etap praktyczny trwał od 23.06 do 15.07. 2005r. Odbyło się 312 sesji egzaminacyjnych w 43 zawodach Odbyło się 312 sesji egzaminacyjnych w 43 zawodach W egzaminie brało udział 1723 egzaminatorów W egzaminie brało udział 1723 egzaminatorów
10
Rezygnacje z wykonywania zadań w etapie praktycznym
11
Wyniki etapu praktycznego
12
Rozkład wyników etapu praktycznego w zawodach 2 i 3-letnich
13
Wyniki egzaminu
14
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE zawody 2-letnie zawody 3-letnie ETAP PISEMNY ETAP PRAKTYCZNY Etap praktyczny egzaminu - -zdało: 3126 (95%) 4378 (87%) Przystąpiło: 3588 5682 Ukończyło: 3303 5054 Dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe otrzyma: 2779 2779 (77%) 3402 (60%) RAZEM: 6181 (66%) Etap pisemny egzaminu - -zdało: 3012 (84%) 4155 (73%)
15
Analiza wyników części II etapu pisemnego
17
BRANŻA GASTRONOMICZNA
18
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE w zawodzie kucharz małej gastronomii ETAP PISEMNY ETAP PRAKTYCZNY Etap praktyczny egzaminu - -zdało: 6863 (90%) 1496 (96%) Przystąpiło: 8649 1715 Przystąpiło: 7612 1556 Dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe otrzyma: 5462 (72%) 1273 (74%) Etap pisemny egzaminu - -zdało: 6534 (76%) 1352 (79%)
19
kucharz małej gastronomii etap pisemny
22
kucharz małej gastronomii etap praktyczny
24
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE w zawodzie cukiernik ETAP PISEMNY ETAP PRAKTYCZNY Etap praktyczny egzaminu - -zdało: 780 (91%) 309 (91%) Przystąpiło: 961 369 Przystąpiło: 860 338 Dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe otrzyma: 558 (58%) 231 (63%) Etap pisemny egzaminu - -zdało: 619 (64%) 250 (68%)
25
cukiernik etap pisemny
28
cukiernik etap praktyczny
31
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE w zawodzie piekarz ETAP PISEMNY ETAP PRAKTYCZNY Etap praktyczny egzaminu - -zdało: 708 (85%) 197 (94%) Przystąpiło: 960 224 Przystąpiło: 830 210 Dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe otrzyma: 494 (51%) 138 (62%) Etap pisemny egzaminu - -zdało: 618 (64%) 148 (66%)
32
piekarz etap pisemny
35
piekarz etap praktyczny
39
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE w zawodzie rzeźnik - wędliniarz ETAP PISEMNY ETAP PRAKTYCZNY Etap praktyczny egzaminu - -zdało: 21 (100%) Przystąpiło: 21 Dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe otrzyma: 14 (67%) Etap pisemny egzaminu - -zdało: 14 (67%)
40
rzeźnik - wędliniarz etap pisemny
42
rzeźnik - wędliniarz etap praktyczny
44
WYNIKI EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE ZAWODOWE w zawodzie operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego ETAP PISEMNY ETAP PRAKTYCZNY Etap praktyczny egzaminu - -zdało: 51 (82%) Przystąpiło: 70 Przystąpiło: 62 Dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe otrzyma: 18 (25%) Etap pisemny egzaminu - -zdało: 21 (30%)
45
operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego etap pisemny
47
operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego etap praktyczny
49
„Celem informacji nie jest uzyskanie wiedzy na dany temat, lecz umożliwienie dzięki niej podjęcia właściwych działań.” Peter Drucker
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.