Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
Advertisements

Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego
ZAPRASZAMY NA PREZENTACJĘ OFERTY SZKÓŁ
PROGRAM OPERACYJNY KAPITAŁ LUDZKI
Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe
„TWÓJ ZAWÓD – TWOJA PRZYSZŁOŚĆ”
ZSZ Technikum Liceum Profilowane Liceum Profilowane Liceum Ogólnokształcące Liceum Ogólnokształcące.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Przykłady dobrej.
Zespół Szkół w Olsztynku im. K.C. Mrongowiusza
Hotelarsko Turystycznych
Zespół Szkół nr 2 w Nowym Dworze Gdańskim, ul. Warszawska 54 Rekrutacja na rok szkolny 2013 / 2014 Nie dla szkoły, lecz dla życia się uczymy lecz dla życia.
Struktura egzaminu zawodowego
GIMNAZJALISTO, jeśli marzysz o dobrej pracy! Chcesz profesjonalnie gotować i serwować potrawy Lubisz kontakt z ludźmi i chciałbyś świadczyć im usługi.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Kucharz
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA.
Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK URZĄDZEŃ SANITARNYCH ul. Gołdapska Olecko Tel.
Zespó ł Szkó ł Rolniczych w Z ł otowie Zaprasza!!.
Technikum i Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Technik organizacji usług gastronomicznych
usług gastronomicznych
Współpraca szkoły z przedsiębiorstwem
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Egzamin potwierdzaj ą cy kwalifikacje zawodowe. STRUKTURA EGZAMINU Etap pisemny Część I – zakres wiadomości i umiejętności właściwych dla kwalifikacji.
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK KUCHARZ ul.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych
Ogólna charakterystyka typów szkół- szansa na zatrudnienie
Technik technologii żywności jest zawodem związanym z:
Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Zespół Szkół w Zabrodziu
Szkolenie praktyczne obejmuje : Zajęcia praktyczne Praktykę zawodową i jest realizowane poza terenem szkoły w renomowanych warszawskich hotelach np.:
Zespół Szkół Ekonomiczno-Turystyczno-Hotelarskich im
ZAWÓD DLA MŁODZIEŻY, KTÓRA LUBI LUDZI ORAZ CHCE LEPIEJ POZNAĆ ŚWIAT
TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH.
SZKOŁA W KOTOWIE PROPONUJE KIERUNKI:
Zespół Szkół Gastronomicznych
technik mechanik Technikum numer 3
Nasza oferta edukacyjna obejmuje kształcenie w następujących zawodach: - KUCHARZ   - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ.
Zawody gastronomiczne
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR W RZEMIENIU NA ROK 2015/2016.
Zespół Szkół im. Konstytucji 3 Maja w Iławie
Technik żywienia i gospodarstwa domowego Numer z klasyfikacji zawodów:
Zespół Szkół Ekonomiczno-Turystyczno-Hotelarskich im
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. GEN. WŁADYSŁAWA ANDERSA zsanders.eu.
ZAWÓD: CUKIERNIK Produkuje i dekoruje wyroby ciastkarskie i cukiernicze, np. ciasta, torty, lody, pieczywo cukiernicze.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
KSZTAŁCIMY NA 5 GWIAZDEK
Praktyka zagraniczna szansą lepszego startu zawodowego dla technika logistyka.
Projekt współfinasowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego1 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Kucharz Ź ródło: Prezentacja zawodu Zespół Szkół Gastronomiczno-
Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego ul. Sienkiewicza – 357 Łódź Tel.: (042) Tel./fax: (042)
Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia zawód – kucharz zawód – kucharz.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Noblistów Polskich Szkoła praktycznych umiejętności Oferta edukacyjna na rok szkolny 2016/2017 dla absolwentów.
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SOSNOWCU ul. Gen. Grota Roweckiego 64 OFERTA EDUKACYJNA W ROKU SZKOLNYM 2016/2017.
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka Łódź ul. Siedlecka 7/21 telefon: ,
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka Łódź ul. Siedlecka 7/21 telefon: ,
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO W ŁODZI Oferta edukacyjna Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Powstańców Wielkopolskich 91 – 845 Łódź, ul. Franciszkańska.
Technikum Nr 4 TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
MÓJ ZAWÓD.
KATEDRA PEDAGOGIKI KULTURY FIZYCZNEJ
Technik hotelarstwa 4-letni cykl nauczania.
WYNIKI EGZAMINÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. Marii Skłodowskiej-Curie
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Zapis prezentacji:

Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu 3 – letni kierunek: KUCHARZ

Oferujemy: zdobycie ciekawego zawodu atrakcyjne praktyki przygotowanie do prowadzenia działalności gastronomicznej możliwość przystąpienia do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe duże możliwości zatrudnienia

Zapewniamy: życzliwą atmosferę sprzyjającą wszechstronnemu rozwojowi interesujące formy zajęć w małych grupach szeroki wachlarz zajęć pozalekcyjnych (m.in. w projektach unijnych) udział w konkursach gastronomicznych uczestnictwo w cateringach zajęcia wyrównawcze dla uczniów zajęcia integracyjne wycieczki zawodoznawcze i szkolne naukę bez stresu

Zajęcia odbywają się: w pracowniach technologicznych w stołówkach szkolnych w zakładach gastronomicznych

Na zajęciach uczymy się: przygotowywania szerokiego asortymentu potraw i napojów kuchni polskiej, europejskiej, a także kuchni regionalnych właściwego doboru środków spożywczych oraz technik i procesów stosowanych przy produkcji potraw oceniania jakości surowców oraz obliczania wartości odżywczej potraw organizowania stanowiska pracy zgodnie z przepisami bhp

Możliwości znaleziania pracy w zawodzie kucharz w kraju i za granicą: restauracje bary pizzerie stołówki hotele kawiarnie szkoły przedszkola firmy cateringowe punkty małej gastronomii przedsiębiorstwa spożywcze

"Trochę chęci, trochę trudu, odrobina cierpliwości i jest kuchnia pełna cudów, niespodzianek i radości." Zapraszamy!