GIMNAZJALISTO, jeśli marzysz o dobrej pracy! Chcesz profesjonalnie gotować i serwować potrawy Lubisz kontakt z ludźmi i chciałbyś świadczyć im usługi.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
Advertisements

Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe
DORADZTWO ZAWODOWE DLA UCZNIÓW.
ZSZ Technikum Liceum Profilowane Liceum Profilowane Liceum Ogólnokształcące Liceum Ogólnokształcące.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych NR 2 w Brzezinach Zaprasza do zapoznania się z ofertą szkoły.
BZSZ Bieszczadzki Zespół Szkół Zawodowych im. Lecha Wałęsy
Zespół Szkół w Olsztynku im. K.C. Mrongowiusza
Struktura egzaminu zawodowego
co po gimnazjum ? Wybierz swoją przyszłość Przygotowała:
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Kucharz
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA.
Technik organizacji usług gastronomicznych
usług gastronomicznych
Współpraca szkoły z przedsiębiorstwem
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR 2
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK KUCHARZ ul.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
ZSP NR 6 W ŁODZI Działalność „Spożywczaka”
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
Ogólna charakterystyka typów szkół- szansa na zatrudnienie
STRUKTURA ZESPOŁU SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH W CZAPLINKU
Technik technologii żywności jest zawodem związanym z:
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Zespół Szkół w Zabrodziu
TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH.
SZKOŁA W KOTOWIE PROPONUJE KIERUNKI:
Zespół Szkół Gastronomicznych
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2014/2015 Z e s p ó ł S z k ó ł Z a w o d o w y c h w R a c i b o r z u.
Nasza oferta edukacyjna obejmuje kształcenie w następujących zawodach: - KUCHARZ   - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ.
Zawody gastronomiczne
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Dobryszycach.
WYBÓR ZAWODOWY GIMNAZJALISTY
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR W RZEMIENIU NA ROK 2015/2016.
www. zsp1kluczbork.wodip.opole.pl
Zespół Szkół im. Konstytucji 3 Maja w Iławie
ZAWÓD: CUKIERNIK Produkuje i dekoruje wyroby ciastkarskie i cukiernicze, np. ciasta, torty, lody, pieczywo cukiernicze.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Piasecznie
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
ZAWÓD KELNER Szkoła – Zawód – Praca.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
KIERUNKI KSZTAŁCENIA TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Technik żywienia i usług gastronomicznych jest przygotowany do wykonywania różnych zadań.
KSZTAŁCIMY NA 5 GWIAZDEK
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
Technik żywienia i usług gastronomicznych Technik eksploatacji portów i terminali Technik obsługi turystycznej Technik architektury krajobrazu Technik.
Projekt współfinasowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego1 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Kucharz Ź ródło: Prezentacja zawodu Zespół Szkół Gastronomiczno-
Radomski Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli ul. J. Słowackiego 17 ul. J. Słowackiego Radom Radom tel tel.
Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego ul. Sienkiewicza – 357 Łódź Tel.: (042) Tel./fax: (042)
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Dobryszycach.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia zawód – kucharz zawód – kucharz.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Noblistów Polskich Szkoła praktycznych umiejętności Oferta edukacyjna na rok szkolny 2016/2017 dla absolwentów.
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SOSNOWCU ul. Gen. Grota Roweckiego 64 OFERTA EDUKACYJNA W ROKU SZKOLNYM 2016/2017.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH IM. GEN. WŁADYSŁAWA ANDERSA W BIAŁYMSTOKU.
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
Technik cyfrowych procesów graficznych
ZESPÓŁ SZKÓŁ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO W ŁODZI Oferta edukacyjna Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Powstańców Wielkopolskich 91 – 845 Łódź, ul. Franciszkańska.
Technikum Nr 4 TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Dlaczego warto zostać uczniem Zespołu Szkół Spożywczych?
Dlaczego warto zostać uczniem Zespołu Szkół Spożywczych?
WYNIKI EGZAMINÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. Marii Skłodowskiej-Curie
Oferta edukacyjna dla dorosłych
Zmiany w kształceniu zawodowym i doradztwie zawodowym
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Oferta edukacyjna w roku szkolnym 2019/2020
Zapis prezentacji:

GIMNAZJALISTO, jeśli marzysz o dobrej pracy! Chcesz profesjonalnie gotować i serwować potrawy Lubisz kontakt z ludźmi i chciałbyś świadczyć im usługi gastronomiczne Pragniesz poznać tajniki produkcji żywności Opracowała Dorota Wojciech

Zapisz się do Szkoły, która przygotuje Cię do wykonywania wszystkich tych zadań

GWARANTUJEMY CI przyjaznej Szkole że w naszej przyjaznej Szkole wszyscy nauczyciele wraz z Dyrekcją stworzymy Ci warunki i możliwości do intelektualnego rozwoju rozwijania zawodowych zainteresowań zdobycia kwalifikacji w zawodach

Nasza oferta Technikum Zawodowe ZAWÓD KWALIFIKACJ E TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH Sporządzanie potraw i napojów (T.6) Organizacja żywienia i usług gastronomicznych (T.15) ZAWÓD KWALIFIKACJ E KELNER Wykonywanie usług kelnerskich (T.9) Organizacja usług gastronomicznych (T.10) ZAWÓD KWALIFIKACJ E TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI Produkcja wyrobów cukierniczych (T.4) lub Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych lub (T.5) Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (T.16)

Nasza oferta Zasadnicza Szkoła Zawodowa Kwalifikacja Sporządzanie potraw i napojów (T.6) Informacje na temat kwalifikacji i podstaw programowych w interesujących Cię zawodach znajdziesz na stroniewww.koweziu.edu.pl ZAWÓD Kucharz

Po skończeniu profilu gastronomicznego Zaserwujesz potrawy i napoje Profesjonalnie przyrządzisz dania Zorganizujesz przyjęcie okolicznościowe Zorganizujesz usługi cateringowe Sporządzisz fantazyjne d rinki

Zostać gwiazdą, czemu nie

Jako technik technologii żywności możesz zająć się jej produkcją

Kwalifikacja : Produkcja wyrobów cukierniczych (T.4) Jest przepustką do prowadzenia cukierni i lodziarni, pracy w zakładach ciastkarsko- piekarskich

Wybór kwalifikacji Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych (T.5) w zawodzie technik technologii żywności Pozwoli Ci na zatrudnienie w branży mięsnej: w zakładach produkcyjnych i sklepach

Szkoła współpracuje z przeszło 60 firmami, w których odbędziesz praktyki - na Podbeskidziu, blisko miejsca Twojego zamieszkania oraz w dużych miastach Polski -w okresie letnim nad morzem -w ramach współpracy z zaprzyjaźnioną Szkołą w Solnok na Węgrzech -w ramach projektów unijnych Zajrzyj na w zakładkach praktyki zawodowe warsztaty szkolne, Comenius

Wszak doskonale wiesz Życie posiłkiem jest i wszystko w nim prawie kręci się wokół zastawionego stołu Życie posiłkiem jest i wszystko w nim prawie kręci się wokół zastawionego stołu