Uniwersalne kompetencje - trend i konieczność Prezentacja podsumowująca odbyty staż zagraniczny Przygotował: Opiekun stażu: Termin odbycia stażu: Kraj.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zasady tworzenia prezentacji multimedialnej
Advertisements

NASZA WIEDZA O PROGRAMACH KOMPUTEROWYCH Podsumowanie wiadomości zdobytych na lekcjach informatyki.
Prezentacja w PowerPoint
-Microsoft PowerPoint -Microsoft Word -Microsoft Excel
Prezentcja Power Pointa na temat obsługi programu Power Point
Jak powinna wyglądać „Dobra prezentacja”
Wojewódzkie Centrum Kształcenia Praktycznego w Łodzi
Zajęcia pozalekcyjne Szkołą Podstawowa w Stróżach.
TWORZENIE PREZENTACJI POWER-POINT
Jak przygotować prezentację w programie Power Point
Technologie Informatyczne dla socjologów
Tworzenie prezentacji w programie PowerPoint
Prezentacja szkoleniowa Jak pracować wydajnie i precyzyjnie Wstaw na ten slajd dodatkowe pole tekstowe. Umieść je pod tytułem i podtytułem slajdu. Wpisz.
To miejsce na tytuł prezentacji
INSTYTUT SOCJOLOGII UNIWERSYTET WROCŁAWSKI
Microsoft PowerPoint Wprowadzenie.
Uniwersalne kompetencje - trend i konieczność Prezentacja podsumowująca odbyty staż zagraniczny Przygotował: Opiekun stażu: Termin odbycia stażu: Kraj.
Tytuł Szablon prezentacji
TECHNOLOGIE INFORMATYCZNE Tydzień 7
Wstęp Krótka historia programu Zastosowanie PowerPoint’a
Wzorce slajdów, animacje, różne orientacje slajdów
Tworzenie prezentacji multimedialnej w programie PowerPoint
Tworzenie prezentacji
Tytuł:Poradnik do programu PowerPoint?
Tworzenie komiksu MS PowerPoint Beata Sanakiewicz.
Jak przygotować dobrą prezentacje???
Ujarzmić Worda Agnieszka Terebus.
Temat: Projektowanie slajdów
STAŻE Z MOŻLIWOŚCIĄ WYPŁATY STYPENDIUM STAŻOWEGO PRAKTYCZNY PORADNIK, CZYLI CO ZROBIĆ ŻEBY DOSTAĆ SIĘ NA STAŻ?
Nowa prezentacja ćwiczenie Gdzie te notatki będą drukowane?
Wzorce slajdów programu microsoft powerpoint
TECH – INFO technika, fizyka, informatyka
Tytuł Szablon prezentacji
PORTFOLIO KARIERY CO TO JEST PORTFOLIO?
Zapraszamy do zapoznania si ę z informacjami o kursie… tel wew. 821.
Prezentacja w Power Point
Prezentacje multimedialne
Jak pisać list motywacyjny?
Kłanino r. Gabriela Albertin – Koordynator Projektu
w prezentacji multimedialnej
prezentacja multimedialna
Jak założyć Qmama?.
Ogólne zasady prezentacji Przed stworzeniem prezentacji prosimy o szczegółowe zapoznanie się z regulaminem konkursu. Prosimy o używanie czcionki o nazwie.
TECHNIK HANDLOWIEC.
OTWARTA FIRMA Otwarta firma Poznajemy zawody w miejscu pracy.
Prezentacje multimedialne
Zaprezentuj swoje umiejętności w Europie! Kontakt Biuro Karier UAM ul. Zwierzyniecka 7c Poznań
Nasz wizerunek zaklęty w kartkach papieru
Tytuł pracy - rodzaj pracy Imię i Nazwisko dyplomanta promotor - ……
Z DORADZTWA ZAWODOWEGO
Szkoła Podstawowa nr 7 im. Erazma z Rotterdamu w Poznaniu Jak tworzymy prezentacje czyli kilka zasad, których należy przestrzegać Andrzej Gągało.
TUTAJ UMIEŚĆ ZNACZEK Uwaga: Ta broszura jest przeznaczona do wydrukowania. Najpierw wydrukuj ją na zwykłym papierze, a jeśli układ jest prawidłowy, wydrukuj.
Northwind Traders Kim jesteśmy Podtytuł broszury lub dewiza firmy
Specjalność Handel zagraniczny
Autor: Łukasz Budrewicz
Instrukcja wypełnienia aplikacji – przeczytaj proszę uważnie
Przewodnik krok po kroku
Specjalność Handel zagraniczny
Układ Slajd tytułowy Podtytuł.
Nazwa zajęć, numer Osoba prowadząca Imiona i nazwiska członków grupy
Prezentacja edukacyjna lub konferencyjna
Nazwa firmy Produkty i usługi
Tytuł spotkania firmowego
Cechy dobrej prezentacji
Ogólne zasady prezentacji
Specjalność Handel Zagraniczny
Układ Tytuł Podtytuł.
Miejsce na logo jednostki
Tutaj wstaw zdjęcie produktu
Układ Tytuł Podtytuł.
Zapis prezentacji:

Uniwersalne kompetencje - trend i konieczność Prezentacja podsumowująca odbyty staż zagraniczny Przygotował: Opiekun stażu: Termin odbycia stażu: Kraj odbycia stażu: Miejsce odbycia stażu:

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Informacje na temat podziału kraju na regiony kulinarne, wpływ geografii, historii itp. na kuchnie kraju Informacje na temat typowych surowców, przypraw, technik i dań jakie są charakterystyczne dla danej kuchni (w przypadkach nietypowych, mało znanych prosimy dodać zdjęcia) Przykłady dań charakterystycznych dla danej kuchni z krótkim ogólnym opisem (nie przepisy kulinarne) I. Kompetencje zawodowe

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Informacje na temat podziału kraju na regiony kulinarne, wpływ geografii, historii itp. na kuchnie kraju Informacje na temat typowych surowców, przypraw, technik i dań jakie są charakterystyczne dla danej kuchni (w przypadkach nietypowych, mało znanych prosimy dodać zdjęcia) Przykłady dań charakterystycznych dla danej kuchni z krótkim ogólnym opisem (nie przepisy kulinarne) I. Kompetencje zawodowe

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Informacje na temat nowych technik kulinarnych stosowanych w miejscu odbywania praktyk (kuchnia molekularna itp.). W przypadku braku prosimy opisać ciekawe techniki kulinarne zaobserwowane podczas stażu. Dodaj zdjęcia lub krótkie filmy (nagrane telefonem lub aparatem fotograficznym) przedstawiające te techniki I. Kompetencje zawodowe

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Informacje na temat jaki trend gastronomiczny lub kilka z nich zostało przez Ciebie zaobserwowanych podczas stażu. Opisz krótko czym się one charakteryzowały – możesz dodać zdjęcia i inne materiały. I. Kompetencje zawodowe

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: W każdym zakładzie pracy panuje hierarchizacja. Twoim zadaniem jest ustalenie hierarchii w twoim zakładzie i przedstawienie jej w formie schematu przykładowy schemat na kolejnym slajdzie. Opisz poszczególne stanowiska biorąc pod uwagę szczególnie nazwę stanowiska, podstawowe czynności itp II. Kompetencje społeczne

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Na każdym kroku spotykamy się z sytuacjami stresowymi. W jaki sposób z takimi sytuacjami radzą sobie pracownicy. Wskaż które z nich są pozytywne a które negatywne i dlaczego II. Kompetencje społeczne

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Sytuacje konfliktowe są normalnie występującym zjawiskiem. W jaki sposób są one rozwiązywane w miejscu twojego odbywania stażu. II. Kompetencje społeczne

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Wizerunek firmy to strategiczna część marketingu i ma on duży wpływ na prosperity zakładu. Opisz w jaki sposób firma tworzy swój wizerunek Opisz elementy wizerunku opatrując slajdy dodatkowymi materiałami (zdjęcia, loga, skany itp.) III. Kompetencje przedsiębiorcze

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Jakie techniki marketingowe stosuje zakład w którym odbywasz staż (w miarę możliwości dodaj zdjęcia itp.) Jakie inne techniki można zaproponować temu zakładowi w celu zwiększenia jego prosperity III. Kompetencje przedsiębiorcze

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Odpowiedzi uszereguj w następujące grupy: Opisz czego dowiedziałeś/aś się podczas stażu Jakie nowe umiejętności zdobyłeś/aś podczas stażu O co wzbogaciłem/am się podczas stażu PODSUMOWANIE

Tutaj wstaw tekst Uwaga: Jeżeli tekst się nie zmieści to dodaj pozostałą jego część na kolejnym slajdzie. Nie zmniejszaj czcionki gdyż stanie się mało czytelna – prawidłowa wielkość: 14 pkt Nie zmieniaj formatowań, czcionek i nagłówków. Jeżeli potrzebujesz dodatkowych slajdów nie wstawiaj nowych lecz kopiuj slajdy z właściwych działów – tak aby zachować układ prezentacji. Po zakończeniu edycji całej prezentacji nie zapomnij jej zoptymalizować. CO POWINNY ZAWIERAĆ SLAJDY W TYM DZIALE: Opisz dlaczego polecasz innym wzięcie udziału w stażach zagranicznych PODSUMOWANIE