ZABAWY MUZYCZNO – RUCHOWE PRZEDSZKOLNEMU MASTERCHEFOWI TOWARZYSZYŁA PREZENTACJA MULTIMEDIALNA DEMONSTRUJ Ą CA CYKLE WARSZTATÓW KULINARNYCH INAUGURACJA.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Promocja Zdrowia w Przedszkolu Leśne Skrzaty w Przeźmierowie 2012/2013
Advertisements

Klasa I, II, III Szkoła Podstawowa nr 36 w Kielcach
DAWNO I NIEDAWNO … CZYLI Ś WIETLICOWE WSPOMNIENIA.
Nakrywanie do stołu Nakrycia stołowe
Festiwal Smaku to cykl festynów rodzinnych organizowanych w atrakcyjnych, turystycznych miejscowościach.
Samorz ą dowa Szko ł a Podstawowa nr 3 im. Stefana Ż eromskiego w Suchedniowie W Ś WIECIE JANUSZA KORCZAKA.
Klasa II C zaprasza.
Sprawozdanie z akcji Piramidy Żywienia Przedszkolaka
Turniej tańca dyskotekowego z udziałem uczniów klas I – VI.
Trzymaj Formę Przebieg III edycji w roku szkolnym 2008/2009 Zaproszenie do realizacji programu przyjęło: Zaproszenie do realizacji programu przyjęło: 53.
Projekt Edukacyjny Realizowany w przedszkolu Miejskim
„Zdrowo się odżywiam i prowadzę ekologiczny styl życia”
r. Comenius Belgia. I dzie ń. O 6.30 wyjazd z Tarnobrzega do Krakowa a stamt ą d samolotem do Brukseli. Na lotnisku w Belgii czekała grupa.
Jesteś tym kim widza cie ludzie, czujesz się tak jak jesz.
Ekologia to inaczej mówiąc nauka o strukturze oraz o funkcjonowaniu przyrody. To dziedzina, która zajmuje się badaniem wszelakich oddziaływań, do których.
„Warzywa i owoce są na 5” Szkoła Podstawowa Nr 12 w Elblągu
Rok 2011 w Ś wietlicy Socjoterapeutycznej w Wyszkowie.
Asystent CRM.
Nasza szkoła xD Zespó ł Szkó ł Rolniczych W Z ł otowie.
Prof. dr hab. Anna Karma ń ska SGH, SKwP. 1. uwarunkowania zmian w zarz ą dzaniu przedsi ę biorstwem 2. zarz ą dzanie warto ś ci ą przedsi ę biorstwa.
Apetyt na zdrowie Multimedialna książka kulinarna
Sprawozdanie z akcji przeprowadzonej w Niepublicznym Przedszkolu Krasnal w Krakowie, ul. Domaga ł y 59.
Szkolne Rowerowe Ko ł o Krajoznawczo – Turystyczne PTTK KWADRANS SP – maja 2004 r. odby ł o si ę w naszej szkole uroczyste spotkanie z Prezesem Oddzia.
Dnia 5 czerwca odby ł a si ę ju ż 13 edycja mi ę dzyszkolnego Turnieju, pt. Wiem, odpowiem, zaprezentuj ę … zorganizowanego przez nauczycieli naszej szko.
Litery z pomara ń czowych pól czytane poziomo dadz ą hasło. Krzy ż ówka.
Niektórzy chcieliby Niektórzy nigdy nie chcieliby dorosn ąć … …pozostaj ą c na zawsze dzieckiem, obracaj ą c si ę w ś wiecie beztroski, rado ś ci i zabawy…
Asystent Rejestr Umów.
D LA C IEBIE MÓG Ł BYM ZROBI Ć WSZYSTKO, CO ZECHCESZ POWIEDZ TYLKO …
„Podróż do mlecznej krainy” - sprawozdanie z realizacji
REALIZACJA PROGRAMU ZAJĘĆ PROWADZONYCH METODĄ RUCHU ROZWIJAJĄCEGO W
,,Zdrowa ekologiczna żywność’’
W ramach programu „Szkoła z klasą 2.0” uczniowie klasy I realizowali projekt pod nazwą „Wiosenne inspiracje”
GESZKO Gesunde Schule Zdrowa szkoła Targi Projektowe
Dbamy o prawidłowe i zdrowe odżywianie oraz aktywność społeczną.
Turcja r.. Było to czwarte spotkanie w ramach projektu Comenius. Wzi ę li w nim udział zarówno nauczyciele, jak i uczniowie z pi ę ciu szkół.
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 52 W SOSNOWCU
Publiczny Zespół Szkolno – Gimnazjalny w Dziepółci
Sprawozdanie z realizacji programu „Trzymaj Formę” 2013/2014
PSP Połaniec. Baw się i ucz! Świetlica szkolna przyjazna uczniowi.
Z okazji Ś wi ą t Bo ż ego Narodzenia w naszej szkole odbyły si ę warsztaty plastyczne dla klas 1-3 prowadzone przez Panie z firmy Werbena.
Podręczniki dla klas I – III Szkoła Podstawowa
#zdrowegotowaniezbeaba #zdrowegotowaniezbabycook Kampania komunikacyjna dla Babycook oraz kategorii posiłek Beaba.
Szkoła Filialna w Brzuścach, grupa dzieci 4, 5, 6- letnich.
Co w szkole piszczy???. Zaj ę cia ruchowe na boisku szkolnym.
L/O/G/O DZIEŃ ZDROWEGO ŚNIADANIA Z KLASĄ II c.
Ś NIADANIE DAJE MOC W dniu 8 listopada 2011 roku uczniowie klasy pierwszej ze Szkoły Podstawowej w Wysocinie uczestniczyli w akcji edukacyjnej pod hasłem.
Śniadanie daje moc Stowarzyszenie św. Celestyna Mikoszów,
„ŚNIADANIE DAJE MOC” Dzień Zdrowego Śniadania w Szkole Podstawowej w Trzebiczu 8 listopada 2011 r.
SPRAWOZDANIE Z GRANTU : ODDZIAŁ PRZEDSZKOLNY PRZY PUBLICZNEJ SZKOLE PODSTAWOWEJ W BRZOSTOWEJ GÓRZE.
Szkoła Podstawowa nr 14 z Oddziałami Integracyjnymi Im. Adama Mickiewicza w Zabrzu Oddział Przedszkolny „ 0 A” Wychowawca Marzanna Kozak.
Wewnątrz przedszkolny konkurs tańca. Powiało grozą, gdy na scenie pojawiły się Puchatkowe Diabełki:)
Wewnątrz przedszkolny konkurs kulinarny
Śniadanie daje moc Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Janusza Korczaka w Lądku-Zdroju klasa 2b.
Rz ą dy w naszych klasach zacz ę ła sprawowa ć królowa Witamina, która przygotowała dla nas turniej rycerski. Zadania były trudne, ale dali ś my rad ę.
Światowy Dzień Zdrowia 2015
Przedszkole Samorządowe nr 3 Skawina. * Założenia innowacji pedagogicznej: * W naszym przedszkolu promujemy zdrowy tryb życia, dzieciom wpajamy podstawy.
WIELKANOC W TRADYCJI POLSKIEJ V GMINNY KONKURS PLASTYCZNO - INFORMATYCZNY.
Głównym założeniem pracy w Miejskim Przedszkolu Nr 9 w Częstochowie są priorytety zawarte w Koncepcji Pracy Przedszkola wg których prowadzone są liczne.
Publiczna Szkoła Podstawowa nr 32 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Radomiu Kontakt: tel:
„Mój zawód na europejskim rynku pracy - jakie mam szanse?”
ODŻYWIAJ SIĘ ZDROWO- ŻYJ KOMFORTOWO
Grupa 6-latków: - Jak rozpoznać zdrową żywność? - Skąd się biorą jajka? - Jak zmienia się jajko pod wpływem temperatury? - Sadzenie nasion - Rozpoznawanie.
Konkurs „ Zdrowa kanapka”
Międzyprzedszkolny konkurs wiedzy na temat zdrowego i ekologicznego żywienia.
W roku szkolnym 2014/2015 szkoła realizowała różne zadania związane z szeroko pojętą promocją zdrowia, które uwzględniały przyjęty cel dotyczący dostrzegania.
„Smacznie i zdrowo” Warsztaty kulinarne w grupie 0f
Konkurs kulinarny „ Najlepsza i najsmaczniejsza sałatka”
Projekt edukacyjny „Zdrowa żywność – od produkcji do konsumpcji”
Święto Lotnictwa w KKSL
Szkoła Podstawowa nr 388 im. Jana Pawła II przy ul. Deotymy 25/33
Zapis prezentacji:

ZABAWY MUZYCZNO – RUCHOWE PRZEDSZKOLNEMU MASTERCHEFOWI TOWARZYSZYŁA PREZENTACJA MULTIMEDIALNA DEMONSTRUJ Ą CA CYKLE WARSZTATÓW KULINARNYCH INAUGURACJA POKAZU KULINARNEGO ZABAW Ą RYTMICZN Ą

PREZENTACJA POTRAW, KTÓRE B Ę D Ą WYKONYWANE ORAZ PRZYST Ą PIENIE PRZEZ,,KUCHARZY” DO PRZYRZ Ą DZANIA ZDROWYCH POSIŁKÓW POD OKIEM JURY

KONKURSY DLA DZIECI - WIDOWNI „UKŁADAMY WIE Ż E Z KUBKÓW” „NAKRYWAMY DO STOŁU” „NÓ Ż, ŁY Ż KA, WIDELEC” „CO TO ZA D Ź WI Ę K?” i ZAGADKI O TEMATYCE KULINARNEJ „CO TO ZA D Ź WI Ę K?” i ZAGADKI O TEMATYCE KULINARNEJ „CO JEST ZDROWE, A CO NIE?”

„DOPASUJ POŁÓWKI OWOCÓW I WARZYW” „CO TO ZA D Ź WI Ę K?” ZAGADKI O TEMATYCE KULINARNEJ PREZENTACJA POTRAW PRZEZ GRUPY GRUPA II „ Ż YRAFKI” GRUPA I „TYGRYSKI” GRUPA IV „ Ż ABKI” GRUPA III „KACZUSZKI” GRUPA VII „BIEDRONKI” GRUPA V „PANTERKI” GRUPA VI „KANGURKI”

,,DOPASUJ SOKI DO OWOCÓW I WARZYW”- KONKURS POLISENSORYCZNY DLA JURY ORAZ DEGUSTACJA POTRAW I OCENA WR Ę CZENIE DYPLOMÓW I EMBLEMATÓW,,PRZEDSZKOLNYM MASTERCHEFOM” WR Ę CZENIE DYPLOMÓW I EMBLEMATÓW,,PRZEDSZKOLNYM MASTERCHEFOM” PODAROWANIE JURY KSI ĄŻ ECZEK Z PRZEPISAMI ORAZ BIULETYNU,,SZESNASTKA GOTUJE - WSZYSTKIM SMAKUJE” PODJ Ę CIE WSPÓŁPRACY Z FIRM Ą KUPIEC SP. Z O.O – SPONSOR NAGRÓD DLA DZIECI