Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Jaką osobą jesteś??? Autor: Wiktoria Sadzisz ZAPISUJ JAKIE ODPOWIEDZI ZAZNACZYŁEŚ.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Jaką osobą jesteś??? Autor: Wiktoria Sadzisz ZAPISUJ JAKIE ODPOWIEDZI ZAZNACZYŁEŚ."— Zapis prezentacji:

1 Jaką osobą jesteś??? Autor: Wiktoria Sadzisz ZAPISUJ JAKIE ODPOWIEDZI ZAZNACZYŁEŚ.

2 Pytanie 1 Który obrazek najbardziej pasuje do Ciebie? a) b) c) Po odpowiedzi, kliknij na teks w prostokącie.

3 Pytanie 1 Który obrazek najbardziej pasuje do Ciebie? a) b) c) Wybrałeś odpowiedź A

4 Pytanie 1 Który obrazek najbardziej pasuje do Ciebie? a) b) c) Wybrałeś odpowiedź B

5 Pytanie 1 Który obrazek najbardziej pasuje do Ciebie? a) b) c) Wybrałeś odpowiedź C

6 Pytanie 2 Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? a)MalowaćMalować b)Grać na komputerzeGrać na komputerze c)Uprawiać sportUprawiać sport

7 Pytanie 2 Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? a)Malować b)Grać na komputerze c)Uprawiać sport Wybrałeś odpowiedź A

8 Pytanie 2 Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? a)Malować b)Grać na komputerze c)Uprawiać sport Wybrałeś odpowiedź B

9 Pytanie 2 Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? a)Malować b)Grać na komputerze c)Uprawiać sport Wybrałeś odpowiedź C

10 Pytanie 3 Jakie zwierzątko chciałbyś mieć najbardziej ? a) kotka b) rybki kotka rybki c) pieska pieska

11 Pytanie 3 Jakie zwierzątko chciałbyś mieć najbardziej ? a) kotka b) rybki c) pieska Wybrałeś odpowiedź A

12 Pytanie 3 Jakie zwierzątko chciałbyś mieć najbardziej ? a) kotka b) rybki c) pieska Wybrałeś odpowiedź B

13 Pytanie 3 Jakie zwierzątko chciałbyś mieć najbardziej ? a) kotka b) rybki c) pieska Wybrałeś odpowiedź C

14 Pytanie 4 Jaki jest Twój ulubiony napój ? a)KawaKawa b)HerbataHerbata c)Napój gazowanyNapój gazowany

15 Pytanie 4 Jaki jest Twój ulubiony napój ? a)Kawa b)Herbata c)Napój gazowany Wybrałeś odpowiedź A

16 Pytanie 4 Jaki jest Twój ulubiony napój ? a)Kawa b)Herbata c)Napój gazowany Wybrałeś odpowiedź B

17 Pytanie 4 Jaki jest Twój ulubiony napój ? a)Kawa b)Herbata c)Napój gazowany Wybrałeś odpowiedź C

18 Pytanie 5 Który z tych kolorów najbardziej Ci się podoba ? a)Jasny brąz b) CzerwieńJasny brązCzerwień c) ZieleńZieleń

19 Pytanie 5 Który z tych kolorów najbardziej Ci się podoba ? a)Jasny brąz b) Czerwień c) Zieleń Wybrałeś odpowiedź A

20 Pytanie 5 Który z tych kolorów najbardziej Ci się podoba ? a)Jasny brąz b) Czerwień c) Zieleń Wybrałeś odpowiedź BWybrałeś odpowiedź B

21 Pytanie 5 Który z tych kolorów najbardziej Ci się podoba ? a)Jasny brąz b) Czerwień c) Zieleń Wybrałeś odpowiedź C

22 Wyniki Najwięcej odpowiedzi A (Jesteś osobą bardzo ciepłą, która lubi koty) Najwięcej odpowiedzi B (Lubisz spędzać czas w domu, jesteś domownikiem) Najwięcej odpowiedzi C (Lubisz spędzać aktywnie czas, jesteś urodzonym sportowcem)

23 KONIEC


Pobierz ppt "Jaką osobą jesteś??? Autor: Wiktoria Sadzisz ZAPISUJ JAKIE ODPOWIEDZI ZAZNACZYŁEŚ."

Podobne prezentacje


Reklamy Google