CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Dorota Banasiewicz
Składniki potrawy polędwica wołowa Jest to część tylnej ćwierćtuszy wołowej; długi i stosunkowo wąski mięsień wzdłuż grzbietu zwierzęcia
Składniki potrawy kolorowe sałaty (lollo verde, lollo rosso, ruccola) Sałaty różne: lollo verde, lollo rosso, ruccola, roszponka, dębolistna
Składniki potrawy ogórek świeży
Składniki potrawy parmezan
Składniki potrawy oliwa truflowa
Składniki potrawy szczypiorek
Składniki potrawy Pomidorki cherry
Składniki potrawy- 1 polędwica wołowa 100g sałaty kolorowe 30-40g (lollo verde, lollo rosso, ruccola) ogórek świeży 50g parmezan 10g oliwa truflowa sos vinegrett (oliwa z oliwek, sok z cytryny, musztarda, tymianek) sól i pieprz
SKŁADNIKI POTRAWY - 2 szczypiorek pomidorki cherry 2-3 sztuki cytryna krem balsamiczny
CARPACCIO GOTOWE !