Pobierz prezentację
1
Nakrywanie do stołu Wykończenie
2
Nakrywanie do stołu - wykończenie
Dodatkowe elementy na stole: Przyprawy (sól, pieprz, musztarda i łyżeczka do musztardy) Masło, margaryna Popielniczka (jeśli wolno palić w restauracji) Numery stołów Kwiaty na środku stołu
3
Dekoracja stołów Dekorację stołu należy dostosować do charakteru uroczystości. Dekoracja powinna być: gustowna, elegancka, zharmonizowana z bielizną i zastawą stołową.
4
Pamiętaj Stół nie może być przeładowany w myśl zasady im bogatsza zastawa tym skromniejsza dekoracja i odwrotnie. Elementy dekoracyjne muszą pasować do wystroju wnętrza. Układanie dekoracji należy rozpocząć od środka stołu.
5
Do dekoracji stołów należy wykorzystywać wyłącznie kwiaty cięte, nie pylące, o niezbyt intensywnym zapachu. Elementy dekoracyjne: serwety stołowe, bieżniki, świece, wizytówki, lustra, laufry, dekoracyjne wstęgi, muszle, balony
6
Dekoracja kwiatowa
8
Stół bufetowy
9
Elementy dodatkowe: przyprawy podgrzewacze przykrywki do potraw lustra koszyki do pieczywa miseczka do rąk pojemniki do lodu wizytówki numerki
10
Kosz do wina Kosz do pieczywa
11
Menaż - Przyprawy Podgrzewacz
12
Prrykrywka do potraw Pojemnik z lodem do schładzania
13
Numery stołów Wizytówki
14
Miseczka do rąk Dekoracja na lustrze
15
15
16
Ustawienie elementów dodatkowych na stole
22
Kwiaty mogą być ułożone na stole na różne sposoby::
kompozycje girlandy oddzielne komponenty
23
Nakrywanie stołu na różne okazje
Boże Narodzenie Wielkanoc
24
Stół na Boże Narodzenie
25
Stół weselny
27
Chrzciny Pierwsza Komunia
28
Inne uroczystości
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.