Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
2
DZIAŁANIA TOWARZYSZĄCE
Działania obowiązkowe, realizowane przez Bank Żywności na rzecz podopiecznych OPL, przy współpracy z OPL i OPS
3
Realizacja warsztatów
Koordynator DT – Urszula Kiersztyn Edukator-Dietetyk – Magdalena Gajczy Edukator-Dietetyk – Lena Replin
4
Rodzaje DT przeprowadzonych przez Bank Żywności w Siedlcach
Warsztaty dietetyczno żywieniowe – 60 spotkań Warsztaty kulinarne – 68 spotkań
5
Tematyka warsztatów dietetyczno żywieniowych
w Podprogramie 2016 Zdrowie odżywianie dzieci w wieku szkolnym – 15 spotkań Nawyki żywieniowe a aktywność dzieci i młodzieży szkolnej – 12 spotkań Żywienie człowieka dorosłego CZYTAM ETYKIETY – WIEM – 22 spotkania Dieta Seniora – 11 spotkań
7
Tematyka warsztatów kulinarnych w Podprogramie 2016
Cykl „KULINARNIE MOCNI” – 19 spotkań Zdrowie żywienie dzieci– 20 spotkań Zdrowe smakołyki– 4 spotkania Żywienie człowieka dorosłego– 18 spotkania Żywienie seniora – 7 spotkań
9
Warsztaty zostały zorganizowane dla 31 organizacji biorących udział w programie POPŻ Podprogram 2016. W warsztatach uczestniczyło 2012 os., w tym: W warsztatach dietetyczno-żywieniowych os. W warsztatach kulinarnych os.
10
W zależności od zapotrzebowania oraz ilości członków w organizacji warsztaty odbywały się 1-4 razy w trakcie Podprogramu Spotkania prowadzone były cyklicznie równolegle z dystrybucją żywności.
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.