KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Kompleksowa Organizacja Imprez FIRMA: FENIKS-ART Pozwól sobie na chwilę szaleństwa - STAĆ CIĘ NA TO! Rzeczy niemożliwe to dla nas wyzwanie. Czy życzysz.
Advertisements

Rodzaje śniadań Klasyczne formy oferty śniadaniowej
Zakupy.
Raport z audytu technologicznego dla przedsiębiorstwa PHU MAXIMUM
ul. Dąbrowskiego 40 Poznań Zespół konsultantów: Przemysław Kurczewski
Menu.
Dom Dziennikarza Centrum Prasowe Foksal
Zdrowe odżywianie.
Wprowadzenie do cateringu i branży hotelarskiej
Autorka: Aleksandra Nessel Klasa: 3D
usług gastronomicznych
Klasyfikacja usług hotelarskich
Technik technologii żywności jest zawodem związanym z:
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Zdrowe odżywianie.
Wiem co jem.
Twój pomysł na biznes!.
ABC – zdrowego odżywiania
ZASADY ZDROWEGO ODŻYWIANIA
Wprowadzanie do podstaw marketingu-mix
Uczymy się o jedzeniu w ekologicznym znaczeniu
Klub śniadaniowy Szkoły Podstawowej w Górkach Pomorskich klasa II
Śniadanie daje moc! Kl. II B Publiczna Szkoła Podstawowa w Byczynie.
Dzień Zdrowego Śniadania w klasie II b.
Tak szykowaliśmy nasze śniadanko …
Wiesz co jesz! W Cucinie można zobaczyć smaki, usłyszeć zapachy i podotykać świeżości. Poczuć tętno Kuchni – bo tu ona żyje. Ludźmi, którzy ją tworzą i.
8 Listopada – Dzień Zdrowego Śniadania. Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. ►Ś►Ś►Ś►Śniadanie powinno dostarczać dzieciom przede wszystkim.
Przy VI Liceum Ogólnokształcącym im. Juliusza Słowackiego w Kielcach.
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR W RZEMIENIU NA ROK 2015/2016.
Zadanie: Kuchenne Atelier Piotr i Paweł
Zdrowe Żywienie.
Jem zdrowo.
Kto śniadanie zdrowe zjada, ten na grypę nie zapada!
8 listopada 2011r. ~DZIEŃ ZDROWEGO ŚNIADANIA~ SZKOŁA PODSTAWOWA NR 23 W KALISZU.
Pamiętaliśmy o myciu rąk i fartuszkach.
Śniadanie daje moc Stowarzyszenie św. Celestyna Mikoszów,
„Śniadania moc” prezentacja przedstawia
Uczniom klasy 1a w Szkole Podstawowej im. II Łużyckiej Dywizji Artylerii L.W.P. w Runowie Pomorskim.
Publiczna Szko ł a Podstawowa nr 2 im. 11. Lubuskiej Dywizji Kawalerii Pancernej w Ż aganiu.
„ŚNIADANIE DAJE MOC” Dzień Zdrowego Śniadania w Szkole Podstawowej w Trzebiczu 8 listopada 2011 r.
W ramach Europejskiego Dnia Zdrowego Jedzenia i Gotowania, w dniu 7 listopada 2014 r. uczniowie klas I-III szkoły podstawowej wzięli udział w akcji „Śniadanie.
ŚNIADANIE DAJE MOC 8 listopada 2011r. Uczniowie Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Baryczy przyłączyli się do akcji „Śniadanie daje moc” Uczniowie.
TYDZIEŃ ZDROWEGO ŚNIADANIA 8 listopada – DZIEŃ ZDROWEGO ŚNIADANIA Szkoła Podstawowa im. Juliana Tuwima w Złochowicach.
Żywienie dzieci w wieku szkolnym
Przedszkole Samorządowe nr 3 Skawina. * Założenia innowacji pedagogicznej: * W naszym przedszkolu promujemy zdrowy tryb życia, dzieciom wpajamy podstawy.
Żyj zdrowo, będzie kolorowo!
Cafe D. Pownd. Cafe D. Pownd:  Stołówka studencka  Dla 550 studentów The National Academy of Liberal Arts  Otwarta 7:00-19:00 w dni powszednie, zamknięta.
1 CZY FIRMA KREISEL JEST INNOWACYJNA? INNOWACYJNOŚĆ W CELU OSIĄGNIĘCIA SUKCESU.
Analiza ankiety przeprowadzonej w klasach IV – VI Szkoły Podstawowej na temat zdrowego żywienia -Ankieta przeprowadzona we wrześni 2015r -Badanie miało.
Usługi informatyczne Technikum nr 3 w Zespole Szkół nr 4 w Tychach im. Janusza Groszkowskiego Tychy.
Budynki klasy A a koncepcja Facility Management. Definicja Facility Management Termin Facility Management (FM) nie posiada precyzyjnego odpowiednika w.
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
Miniprzedsiębiorstwo II Liceum Ogólnokształcące im. K. K. Baczyńskiego W Radomsku.
MINIPRZEDSIĘBIORSTWO SKUŚ SIĘ! ZAPRASZAMY!!!. Nasza firma… Została założona w celach edukacyjnych 16 września 2015r.
Czy odżywiamy się zdrowo?. Cele projektu: Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum. Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum.
Moduł 5 Temat 2 Poziom 2 Rozwiązywan ie problemów.
Hot Sandwich Norwid Kielce.
Koncepcja usługowa lokalu gastronomicznego
„InnoGastro - Innovative Approach to Gastronomy in Vocational Schools"
MINIPRZEDSIĘBIORSTWO w zespole szkół w czudcu
„Smakowanie życia poprzez zdrowe jedzenie”
Zdrowy posiłek każdego dnia
LOGISTYKA Punkt rozdziału.
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W ZACHORZOWIE
Młodzieżowe Miniprzedsiębiorstwo
Młodzieżowe mini-przedsiębiorstwo
Młodzieżowe miniprzedsiębiorstwo
MINIPRZEDSIĘBIORSTWO SMAK-SNACK
ZASADY ZDROWEGO ODŻYWIANIA
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Zapis prezentacji:

KONCEPCJA PROWADZENIA RESTAURACJI

Nasze doświadczenie Kilkuletnia działalność w branży gastronomicznej Prowadzenie z sukcesem 3 restauracji, dziennie obsługujemy ok. 900 osób Doświadczenie zarówno w organizowaniu imprez zbiorowych, jak i cateringu

Naszym szefem jest klient Klient jest dla nas najważniejszy 4 najważniejsze aspekty dla klienta: Dobre jedzenie Posiłki jakie znamy z dzieciństwa- „jak u mamy” Zdrowa żywność Odpowiednia jakość do ceny 

Pomysł na restaurację Niezbędne minimum: zapewnienie najwyższego poziom obsługi klienta wychodzenie naprzeciw jego oczekiwaniom Nasza przewaga konkurencyjna oferta domowych posiłków „jak u mamy” urozmaicone dania bazujące na menu sezonowym

Oferta Ciepłe śniadania i lunche, świeże sałatki, kanapki, świeżo wyciskane soki Oferta bazuje na sezonowych produktach = pewność dla pracowników, że potrawy są świeże Codziennie inne menu Rewolucyjne rozwiązanie: gotowanie na żywo

Ponadto… Comiesięczna ankieta = elastyczne reagowanie na potrzeby klienta Najedzony pracownik Szczęśliwy pracownik Wydajny pracownik = =

Dziękujemy za uwagę