Gama produktów Liebex Base Asortyment HVP (zhydrolizowane proteiny roślinne) oparty jest na soi, rzepaku, kukurydzy lub pszenicznym glutenie. Stanowi.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
die exotischen Kräuter prezentacja multimedialna – grupa A
Advertisements

„Konkurencyjność polskich producentów żywności po wejściu do UE” Iwona Szczepaniak grudzień 2005, Warszawa.
Ludwik Antal - Numeryczna analiza pól elektromagnetycznych –W10
Domy Na Wodzie - metoda na wlasne M
FRUPP Pierwszy dostępny na rynku produkt otrzymany ze świeżych owoców w postaci chrupiącego batonika!!!
Dyrektywa 2004/8/WE Parlamentu Europejskiego i Rady   z dnia 11 lutego 2004 r. ws. wspierania kogeneracji w oparciu o zapotrzebowanie na ciepło użytkowe.
"Było to dosłownie kilkaset metrów po starcie tegorocznego maratonu w Zurichu, gdy zobaczyłem przed sobą zgrabną blondynkę z napisem "Klub 100 maratonów"
PREPARATYWNA CHROMATOGRAFIA CIECZOWA.
Fundusze nieruchomości jako inwestycja z celem zdobycia kapitału emerytalnego Karolina Oleszek.
1 l mleka,sól,gałka muszkatołowa, biały pieprz
Leonardo da Vinci Partnerstwo: “Kuchnia i restauracja, przewodnik dla początkujących” TŁUSZCZE.
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Mięso i drób.
Stan wdrażania komponentu regionalnego PO KL wg stanu na dzień 31 lipca 2008 r. Priorytet VIII Regionalne kadry gospodarki DOLNOŚLĄSKI WOJEWÓDZKI URZĄD.
PROPOZYCJA Gazeta Biznes. Boksy Gazeta Biznes to biznesowy produkt reklamowy oparty na technologii doboru kontekstowego, prezentowany na serwisach wysokiej.
Klasyfikacja systemów
Rynek mięsny na przykładzie sektora wieprzowego
Rynek mięsny na przykładzie sektora wieprzowego
KONFERENCJA NAUKA DLA BIZNESU – WSPARCIE INNOWACJI W SEKTORZE ROLNO-SPOŻYWCZYM Katarzyna Margel Warszawa, SGGW, 27 luty 2007 rok.
Badanie kwartalne BO 2.3 SPO RZL Wybrane wyniki porównawcze edycji I- V Badanie kwartalne Beneficjentów Ostatecznych Działania 2.3 SPO RZL – schemat a.
Klamki do drzwi Klamki okienne i inne akcesoria
Opracował: Zespół Humanistyczny. Klasa Średnia ww - wielokrotnego wyboru (na 20 p) Średnia KO - krótkie odpowiedzi (na 10 p) Średnia za zaproszenie (na.
Woda jako nieodłączny składnik żywności.
Zakład mięsny „Suchan” został założony w 1992 roku i od początku swojej działalności przywiązuje ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów, w celu jak.
Ogólnopolski Konkurs Wiedzy Biblijnej Analiza wyników IV i V edycji Michał M. Stępień
© Audytel S.A Profil firmy – usługi, referencje, studia przypadków 1 Po co nam szerokie pasmo… … a po co operatorom LTE? Tomasz Kulisiewicz Analityk.
W restauracji.
Metody gotowania Metody gotowania dzieli się na dwie kategorie:
Podsumowanie sezonu Wyniki współzawodnictwa sportu dzieci i młodzieży za 2012: W ramach współzawodnictwa MSiT sekcja uzyskała 45 pkt (43%), z pośród.
Konkurs Ofert 2007 Instalacja oprogramowania Kopiowanie danych.
KOLEKTOR ZASOBNIK 2 ZASOBNIK 1 POMPA P2 POMPA P1 30°C Zasada działanie instalacji solarnej.
PIRAMIDA ZROWEGO ŻYWIENIA
Systemy wizualizacji i kontroli obiektów hydrotechnicznych
RES POLONA Kazimierz Żylak. OPANOWANIE UMIEJĘTNOŚCI MATEMATYCZNYCH PRZEZ GIMNAZJALISTÓW.
DZIAŁANIA NA UŁAMKACH DZIESIĘTNYCH
1. Pomyśl sobie liczbę dwucyfrową (Na przykład: 62)
Witamy na zawodach kiełków
Analiza matury 2013 Opracowała Bernardeta Wójtowicz.
Badanie kwartalne BO 2.3 SPO RZL Wybrane wyniki porównawcze edycji I- VII Badanie kwartalne Beneficjentów Ostatecznych Działania 2.3 SPO RZL – schemat.
Nowe, unijne przepisy dotyczące najwyższych dopuszczalnych poziomów
2013. NEW ARATON PREMIUM PATE Z dum ą prezentujemy nasz ą ostatni ą nowo ść : Smaczny pasztet dla psów i kotów; Skomponowany z najwy ż szej jako ś ci.
EGZAMINU GIMNAZJALNEGO 2013
EcoCondens Kompakt BBK 7-22 E.
EcoCondens BBS 2,9-28 E.
Slajd okładki – używać jako slajdu otwierającego spotkanie
AUTOMATÓW SPADOCHRONOWYCH KAP-3P1 W WARSZTACIE OBSŁUGI AUTOMATÓW
Testogranie TESTOGRANIE Bogdana Berezy.
Badanie kwartalne BO 2.3 SPO RZL Wybrane wyniki porównawcze edycji I- VI Badanie kwartalne Beneficjentów Ostatecznych Działania 2.3 SPO RZL – schemat a.
Jak Jaś parował skarpetki Andrzej Majkowski 1 informatyka +
Sprawdź, czy odżywiasz się prawidłowo?
Kuchnia polska W odróżnieniu od wielu innych kuchni narodowych, trudno jest w polskiej tradycji znaleźć rzeczywiście "oryginalne" – "czysto polskie" potrawy.
Nasze praktyki odbywały się Nasze praktyki odbywały się : W zakładzie mięsnym : Macelleria Walter e Angelo w Rimini Macelleria Walter e Angelo w Rimini.
[ ] Sezon na fali cydru sprzedaż cydru w Polsce 70 milionów litrów
Papierosy elektroniczne
Ankieta dotycząca kart bankomatowych i kont bankowych.
Elementy geometryczne i relacje
Strategia pomiaru.
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia r. w sprawie
NOWOŚĆ NA RYNKU POLSKIM
Białka 2. Opracowano na podstawie
Skład: Produkt wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony, bez osłonki Skład: Mięso wieprzowe z szynki 93%, sól, białko wieprzowe, aromaty, przyprawy.
Confidential. This document contains trade secret information. Disclosure, use or reproduction out-side Cargill and inside Cargill, to or by those employees.
NIEBEZPIECZNY GLUTAMINIAN SODU
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
Tomasz Górniak Ubój, oznakowanie oraz umieszczanie na rynku zwierząt oraz mięsa i jego przetworów ze zwierząt ze stref w związku z ASF Warszawa 19 grudnia.
Zasady zdrowego odżywiania!
Przyprawy ciasteczek korzennych
Środki smakowo- zapachowe
Etykiety spożywcze: dania gotowe Julita Ludwiczak.
Pieczenie pierniczków w grupie Iskierek
Zapis prezentacji:

Gama produktów Liebex Base Asortyment HVP (zhydrolizowane proteiny roślinne) oparty jest na soi, rzepaku, kukurydzy lub pszenicznym glutenie. Stanowi podstawowy aromat do wszystkich słonych produktów. Liebex Aromaty oparte na HVP (i ekstrakcie z drożdży). Asortyment Liebex oferuje szeroką gamę aromatów mięsnych. Dostępny jest również w wersji opartej na HVP pochodzących z kukurydzy i wolnych od dodatku polepszaczy smaku. Deli’xe Aromaty oparte na ekstrakcie z drożdży. Gama Deli’xe jest również dostępna w wersji bez dodatku polepszaczy smaku. Deli’flav Asortyment kulinarny o różnorodnych swoistych profilach smakowych. Gama Deli’flav C oferuje produkty wolne od dodatków czy alergenów zgodnie z Dyrektywą UE. 07/2006

Liebex Base – HVP w proszku KodNazwaProfil smakowy Liebex Base KBulionHVP (rzepak) Liebex Base SSilny smak bulionuHVP (soja) Liebex Base SASilny smak bulionu HVP i substancje aromatyzujące Liebex Base SA 02Bulion HVP i substancje aromatyzujące

Aromaty z wołowiny KodNazwaProfil smakowy Liebex BeefPieczona wołowina Deli’xe BeefPieczona wołowina Aromaty z wieprzowiny KodNazwaProfil smakowy Liebex PorkPieczona wieprzowina Deli’xe PorkPieczona wieprzowina

Aromaty z kurczaka KodNazwaProfil smakowy Liebex ChickenDelikatnie pieczony kurczak Deli’xe ChickenPieczony kurczak Deli’flav ChickenPieczony kurczak Aromaty z mięsa KodNazwaProfil smakowy Liebex MeatMięso Liebex MeatPieczone mięso (wiodący smak)

Buliony KodNazwaProfil smakowy Bulion z wołowinyWytrawny, duszona wołowina Bulion z mięsaWytrawny, łagodnie mięsny, warzywny Bulion z kuryGotowana kura Bulion z warzywWarzywa, silny smak bulionu

ROBERTET SAVOURY Liebiglaan 11 B-2900 Schoten Belgium Tel. +32 (0) Fax. +32 (0) Contact: Magdalena Sikorska AR-POL S.C. UL. A.STRUGA 16 A ZGIERZ POLAND TEL: FAX: MOBILE: