Menu – PONIEDZIAŁEK WTOREK ŚRODA

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Krewetki po tajsku.
Advertisements

Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś
Program kampanii reklamowej hotelu „Biały Bez”
WYPRAWA DO RUMUNII W RAMACH PROGRAMU COMENIUS WYJECHALIŚMY DO RUMUNII.
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
WYJĄTKOWE ŚNIADANIE W Zespole Szkół Publicznych w Mrokowie W Zespole Szkół Publicznych w Mrokowie Zaprasza klasa Oa.
W restauracji.
KUCHNIA POLSKA (STAROPOLSKA) I REGIONALNA
Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane.
Menu.
KUCHNIA Ukraińska Wykonanie: Iryna Hnap
Czyli zasady prawidłowego odżywiania!
Pizzeria „Caro” ul. Damrota 5 44 –145 Pilchowice tel
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
Red Baron Hotel & Restauracja
Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.
Lunch: Pierś z kurczaka w kokosowym curry Deser: Trifle.
Jadłospis Tygodnia Wykonane przez: Rakso9.
Wigilijne spotkania firmowe
Makieta: PROSPECTUS Krzysztof Przybyła
Kuchnia średniowieczna Kroniki opisują kuchnię polską jako obfitą, ciężką, korzenną z dużą ilością mięsa i kasz. Dawna kuchnia polska opierała się na.
Z każdym rokiem wzrasta popularność produktów typu fast food. Główną przyczyną takiego zjawiska jest szybki tryb życia i brak czasu na przygotowanie sobie.
 Ciekawostki o ziołach  Zadania  Ankiety naszych uczniów  Potrawy  Zioła w naszych okolicach ZAPRASZAMY.
KUCHNIA BAWARSKA Jarosław Szawala.
Projekt.  W projekcie uczestniczyli uczniowie klasy V.  Przygotowali przepisy na potrawy wigilijne przygotowywane w ich domach.  Ustalili listę zakupów.
By M. Matyasik WNoŻi Ż Żywienie niemowląt i dzieci Magdalena Człapka-Matyasik, dr inż Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu,
Zdrowe odżywianie to codzienność. Osoby z nadwagą mogą schudnąć, Osoby, które mają złe oceny na lekcji WF, mogą podnieść się, gdy tylko będą regularnie.
KUCHNIA NIEMIECKA SZNYCEL WIEDE Ń SKI Składniki (4 porcje): 4 kotlety cielęce sól mąka 1 jajko, roztrzepane wraz z 2 łyżkami mleka lub wody sucha bułka.
Dieta proteinowa. Czym jest dieta proteinowa? Nadwaga i otyłość stanowią problem dotyczący coraz to szerszej grupy osób na całym świecie. Jesteśmy zewsząd.
Kuchnia Wielkiej Brytanii Natalia Majda. Kuchnia brytyjska nie ma najlepszej opinii w świecie. Nie można jej zaliczyć do szczególnie wykwintnych czy zdrowych.
III LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W KALISZU Projekt uczennic klasy 2G SALADVITA.
Delicious Food III LO im. C. K.Norwida Kielce. Nasza oferta Smaczne i zdrowe jedzenie Różnorodne i pożywne kanapki – dobre na przekąski i drugie śniadanie.
Katarzyna Cynowska Ewelina Pachocka-Sobczak.  Uczniowie klasy V Szkoły Podstawowej oraz III Przysposabiającej do Pracy w ramach wtorkowych zajęć w kuchni.
Szkoła Podstawowa nr 29 ‘’SZKOŁA MYŚLENIA” Sałatki - wersja w j.polskim.
Oferujemy : Godz. pracy – 2015/2016 Sylwia Borowczyk Poniedziałek8-12 Wtorek8-12 Środa12-16 Czwartek8-12 Piątek9-13.
Zioła znajdziemy:  w sklepie na półce z przyprawami  w aptece  w ogródku  na łące, w lesie Zioła to rośliny zielne jednoroczne lub dwuroczne, a także.
Prezentacja przygotowana przez uczniów klasy VI c Marzec 2016.
Patryk Grygierzec i Szymon Kwadrans Id  13-latek powinien dziennie spożywać od 2000 do 2500 kcal.
JADŁOSPISY DLA 10 LATKA Wykonali uczniowie klasy IV-VI.
Szkoła Podstawowa nr 192 im. prof. Heleny Radlińskiej ul. Krzemieniecka 24a Łódź tel./fax dyrektor szkoły mgr Violetta Gortat Oferta.
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
W ogródku rosną różne warzywa i zioła.
Autor: Julia Prochowska
AKCJA LATO 2017 PROJEKT EDUKACYJNY.
Produkty szczególnie bogate w potas:
Chcę być zdrowy jak… LEWANDOWSKI !!!.
KOŁO TANECZNE PIĄTEK GODZ – OPIEKUN KATARZYNA MALINOWSKA.
OBIAD dla uczestników szkolenia
Kuchnia turecka.
Menu weekend ski Kanapki: Tartiflette,
dr Małgorzata Stawska dr Lidia Zabłocka-Żytka
Zacznij zdrowo jeść i bądź aktywny! – wygrasz zdrowie!
Polskie tradycje Wielkanocne
Kali Orexi ~~ Smacznego :)
Cel projektu Klasy, biorą udział w projekcie – zdobywają
ZUPY 1. Zupa z wołowiny i makaron sojowy – beef soup with soy noodles
Moja ziółkowa uprawa Marta Lisiowska Klasa IV B.
Modlitwa dla zestresowanych!
Harmonogram sprzedaży biletów
Potrawy w Polsce 1.
Kalendarz roku szkolnego 2018/2019
Kalendarz na rok szkolny 2009/2010
Aby zmienić wygląd kalendarza, można zastosować nowy szablon projektu.
Opiekun pierwszego roku
Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014‒2020
Rekrutacja do szkół ponadgimnazjalnych 2019/2020
Gastronomia i turystyka na Malcie
Książka kucharska Przygotowane posiłki zawierają
Sierpień 2009 PONIEDZIAŁEK WTOREK ŚRODA CZWARTEK PIĄTEK SOBOTA
Zapis prezentacji:

Menu 28.11.2016 –02.12.2016 PONIEDZIAŁEK WTOREK ŚRODA   PONIEDZIAŁEK ZUPY: Zupa pomidorowa z makaronem Krem z soczewicy i marchwi KUBEK: Wołowina Tom Yum KUBEK FIT: Z kurczakiem i gruszką SAŁATKI: Jarzynowa Zielona z makaronem Z kaszy gryczanej i kurczaka Tabbuleh Krabowa Z kukurydzą i tuńczykiem Hummus DESERY: Tapioka z sosem z marakui i mango (1) Sernik babuni (2) WTOREK ZUPY: Ogórkowa Krem z pieczonego buraka KUBEK: Kurczak mango curry KUBEK FIT: Z kurczakiem i burakiem SAŁATKI: Pieczarkowa Ziołowy bulgur Z kuskusem i orzechami Tuńczykowa z serem Amerykańska DESERY: Chia z sosem malinowym (1) Brownie (2) ŚRODA ZUPY: Żurek z białą kiełbasą Krem pomidorowy z bazylią KUBEK: Chilli con carne KUBEK FIT: Z serem kozim i humusem SAŁATKI: Z tuńczykiem, soczewicą i sosem pesto Indyjska Jarzynowa Bulgur z burakiem Sałatka z ananasem i kurczakiem DESERY: Tapioka z sosem mango (1) Ciasto marchewkowe (2)

CZWARTEK PIĄTEK ZUPY: Taco Krem z dyni z imbirem KUBEK: Wieprzowina curry KUBEK FIT: Kurczak z winogronem SAŁATKI: Kasza gryczana z papryką i ogórkiem Quinoa, z kurczakiem i brokułami Gyros Dziobakowa Jarzynowa Hummus DESERY: Chia z sosem truskawkowym (1) Ciasto czekoladowo-buraczane z chili (2)   PIĄTEK ZUPY: Barszcz ukraiński Krem z zielonego groszku KUBEK: Kurczak po tajsku KUBEK FIT: Z serem kozim i hummusem SAŁATKI: Tajska Ryba po grecku DESERY: Tapioka z sosem malinowym (1) Tarta z owocami (2) * Zastrzegamy możliwość zmian