„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!” Praktyki zawodowe w ramach programu :

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zespó ł Szkó ł Rolniczych w Z ł otowie Zaprasza!!.
Advertisements

Nasza szkoła xD Zespó ł Szkó ł Rolniczych W Z ł otowie.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu
Praktyki zawodowe w Baabe Rügen w Niemczech 
Szkolenie praktyczne obejmuje : Zajęcia praktyczne Praktykę zawodową i jest realizowane poza terenem szkoły w renomowanych warszawskich hotelach np.:
Kipfenberg-Grösdorf.. Praktykę zawodową odbyłyśmy w terminie r. w hotelu Zum Blauen Hecht w Kipfenberg-Grösdorf.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
MOJA ŚCIEŻKA KARIERY ZAWODOWEJ
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Oferuje kwalifikacyjne kursy zawodowe na poziomie: Szkoły Policealnej, Technikum, Zasadniczej Szkoły Zawodowej LIDER KSZTAŁCENIA DOROSŁYCH Zespół Szkół.
 TECHNIK EKONOMISTA  TECHNIK LOGISTYK  TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ  TECHNIK ORGANIZACJI REKLAMY...Zawsze szczytami chodzić nie będziesz, ale co zdobędziesz,
ZESPÓŁ SZKÓŁ ZAWODOWYCH NR 1 STRZELCE OPOLSKIE. P REZENTACJA SZKOŁY ORAZ WYBRANYCH ZAWODÓW ZESPÓŁ SZKÓŁ ZAWODOWYCH NR 1 im. Bojowników o Wolność o Demokrację.
Rekrutacja do szkół ponadgimnazjalnych w roku szk. 2016/2017 Informacja dla uczniów klasy III Gimnazjum im. J.B.Solfy w Trzebielu.
Technik masażysta Czas trwania nauki – 2 lata. Kwalifikacja K1 Świadczenie usług w zakresie masażu.
1 Planowanie i organizacja kształcenia zawodowego według modułowych programów nauczania mgr inż. Elżbieta Hejłasz Strzelce Opolskie, 4 marca 2011 r.
Wyższy standard lepsza jakość życia w Domu Pomocy Społecznej w Matczynie Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy.
Praktyki zawodowe odbywały się od 8 kwietnia do 5 maja w hotelu Rennsteig w Masserbergu.
Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!
ZSP NR 6 W ŁODZI Co warto wiedzieć o Spożywczaku?.
Kucharz zajmuje się przyrządzaniem różnego rodzaju potraw, dań, itd. Od kilkunastu lat sztuka kulinarna przeżywa swoisty renesans. Często to nie sam lokal,
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR4 „GASTRONOMIK” Łódź, ul. Sienkiewicza 88 tel
Mój przyszły zawód: WETERYNARZ.
ZABRZAŃSKI RYNEK PRACY – FORMY AKTYWIZACJI OSÓB BEZROBOTNYCH I POSZUKUJĄCYCH PRACY Zabrze, Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu.
„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!” „Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie.
„Rozwój multimediów od XIX do XXI wieku” Zespół Szkół Specjalnych w Oławie ul. Broniewskiego Oława.
IX Liceum Ogólnokształcące im. Karola Libelta w Poznaniu.
Agnieszka Pidek-Klepacz Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego w Lublinie Lublin, 6 luty 2014 r. Wsparcie edukacji zawodowej w ramach Regionalnego.
Konferencja nt. „Nowy wizerunek szkół zawodowych w Lublinie i Chełmie – większe szanse na rynku pracy” w ramach projektu współfinansowanego ze środków.
Katarzyna Cynowska Ewelina Pachocka-Sobczak.  Uczniowie klasy V Szkoły Podstawowej oraz III Przysposabiającej do Pracy w ramach wtorkowych zajęć w kuchni.
Kwalifikacje zawodowe to Twoja szansa na sukces Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
SZKOŁA ŚRODOWISKIEM ROZWOJU UCZNIA. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego PRIORYTET IX. ROZWÓJ KOMPETENCJI.
„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim- ucz się i pracuj na poziomie europejskim!”
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w CHOJNIE. Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Chojnie LICEUM OGÓŁNOKSZTAŁCĄCE LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE DLA DOROSŁYCH TECHNIKUM.
Numer identyfikacyjny: Opiekun: Danuta Piękoś- Janulis ZESPÓŁ SZKÓŁ IM.STANISŁAWA STASZICA I CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO W OSTRÓDZIE.
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka Łódź ul. Siedlecka 7/21 telefon: ,
Lindau im Bodensee Termin praktyki: – Aleksandra Wójtowicz Nikola Flor.
RACHUNKOWOŚĆ I REWIZJA FINANSOWA Katedra Rachunkowości.
Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim- ucz się i pracuj na poziomie europejskim!
„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!” „Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie.
VII Liceum Ogólnokształcące im. K. K. Baczyńskiego w Sosnowcu.
` PRAKTYKA ZAWODOWA W NIEMCZECH UCZNIÓW ZESPOŁU SZKÓŁ NR 5 IM. JANA PAWŁA II W LUBLINIE W ROKU SZKOLNYM 2005/2006.
Szkolnictwo zawodowe w Poznaniu – zaledwie rys
Zawody nauczane we wrocławskich szkołach
„Wiedza teoretyczna to nie wszystko
Staż zawodowy w Niemczech
Świętokrzyscy hotelarze dla rynku pracy
Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
Staż w Niemczech  Technik hotelarstwa.
Strategia RIT Subregionu Zachodniego Województwa Śląskiego – RIT.
– zagraniczne praktyki zawodowe dla uczniów szkół Powiatu Głogowskiego
Kronika filmowa i zdjęciowa z praktyk zawodowych we Włoszech.
Przygotowała Roma Zielińska
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Krakowie
ZAPRASZAMY NA PREZENTACJĘ OFERTY SZKÓŁ
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Orła Białego
Praktyki zawodowe - Niemcy
NOVOTEL WROCŁAW CITY Asystent/ka szefa kuchni
Zespół Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika Ostrowiec Świętokrzyski
EGZAMIN POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
Co to jest PCK? Jest to skrót od nazwy „Polski Czerwony Krzyż”, czyli najstarszej polskiej organizacji humanitarnej.
GRECJA KWIECIEŃ-MAJ 2018.
Natalia Pilarska Staż w Niemczech „od technika do Europejczyka”
MINIPRZEDSIĘBIORSTWO
WYJAZD NA PRAKTYKI DO GRECJI 2017 TECHNIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH
Zagraniczny Staż Zawodowy uczniów ZS Nr 1 im. M
Demografia W Olsztynie zamieszkuje 1631 uczniów z rocznika 2002 roku, którzy mogą rozpocząć naukę w szkołach ponadgimnazjalnych i ponadpodstawowych w roku.
Prezentacja z odbytej praktyki zawodowej
Możliwości rozwojowe dla Małopolan
Zapis prezentacji:

„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!” Praktyki zawodowe w ramach programu :

Podniesienie umiejętności zawodowych technika żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu Unii Europejskiej. Praktyki w Niemczech Bad Liebenstein r. – r. Podniesienie umiejętności zawodowych technika żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu Unii Europejskiej. Praktyki w Niemczech Bad Liebenstein r. – r.

Hotel Herzog-Georg Bad Liebenstein

Kucharki Szefowa kuchni Pomoc kuchenna

Podczas pracy na kuchni Krojenie wędlin Sprzątanie chłodni Krojenie serów i dekoracja

Podczas pracy na sali konsumenckiej Zbieranie brudnych naczyń Uzupełnianie solniczek Nakrywanie stolików

Czas wolny zwiedzanie miasta

Krajobrazy miasta

Koniec Prezentację wykonała: Sabina Działo, kl. 3DG Koniec Prezentację wykonała: Sabina Działo, kl. 3DG