„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!” Praktyki zawodowe w ramach programu :
Podniesienie umiejętności zawodowych technika żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu Unii Europejskiej. Praktyki w Niemczech Bad Liebenstein r. – r. Podniesienie umiejętności zawodowych technika żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu Unii Europejskiej. Praktyki w Niemczech Bad Liebenstein r. – r.
Hotel Herzog-Georg Bad Liebenstein
Kucharki Szefowa kuchni Pomoc kuchenna
Podczas pracy na kuchni Krojenie wędlin Sprzątanie chłodni Krojenie serów i dekoracja
Podczas pracy na sali konsumenckiej Zbieranie brudnych naczyń Uzupełnianie solniczek Nakrywanie stolików
Czas wolny zwiedzanie miasta
Krajobrazy miasta
Koniec Prezentację wykonała: Sabina Działo, kl. 3DG Koniec Prezentację wykonała: Sabina Działo, kl. 3DG