Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Dorota Banasiewicz.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Dorota Banasiewicz."— Zapis prezentacji:

1 CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Dorota Banasiewicz

2 Składniki potrawy polędwica wołowa
Jest to część tylnej ćwierćtuszy wołowej; długi i stosunkowo wąski mięsień wzdłuż grzbietu zwierzęcia

3 Składniki potrawy kolorowe sałaty (lollo verde, lollo rosso, ruccola)
Sałaty różne: lollo verde, lollo rosso, ruccola, roszponka, dębolistna

4 Składniki potrawy ogórek świeży

5 Składniki potrawy parmezan

6 Składniki potrawy oliwa truflowa

7 Składniki potrawy szczypiorek

8 Składniki potrawy Pomidorki cherry

9 Składniki potrawy- 1 polędwica wołowa 100g
sałaty kolorowe 30-40g (lollo verde, lollo rosso, ruccola) ogórek świeży 50g parmezan 10g oliwa truflowa sos vinegrett (oliwa z oliwek, sok z cytryny, musztarda, tymianek) sól i pieprz 

10 SKŁADNIKI POTRAWY - 2 szczypiorek pomidorki cherry 2-3 sztuki cytryna
krem balsamiczny

11 CARPACCIO GOTOWE !


Pobierz ppt "CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Dorota Banasiewicz."

Podobne prezentacje


Reklamy Google