Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałRyszard Daniszewski Został zmieniony 10 lat temu
1
CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Dorota Banasiewicz
2
Składniki potrawy polędwica wołowa
Jest to część tylnej ćwierćtuszy wołowej; długi i stosunkowo wąski mięsień wzdłuż grzbietu zwierzęcia
3
Składniki potrawy kolorowe sałaty (lollo verde, lollo rosso, ruccola)
Sałaty różne: lollo verde, lollo rosso, ruccola, roszponka, dębolistna
4
Składniki potrawy ogórek świeży
5
Składniki potrawy parmezan
6
Składniki potrawy oliwa truflowa
7
Składniki potrawy szczypiorek
8
Składniki potrawy Pomidorki cherry
9
Składniki potrawy- 1 polędwica wołowa 100g
sałaty kolorowe 30-40g (lollo verde, lollo rosso, ruccola) ogórek świeży 50g parmezan 10g oliwa truflowa sos vinegrett (oliwa z oliwek, sok z cytryny, musztarda, tymianek) sól i pieprz
10
SKŁADNIKI POTRAWY - 2 szczypiorek pomidorki cherry 2-3 sztuki cytryna
krem balsamiczny
11
CARPACCIO GOTOWE !
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.