Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałJarosław Dmitruk Został zmieniony 9 lat temu
3
Do mojego zakresu obowiązków należało głównie pomoc szefowi kuchni jak i pomocnikowi szefa m.in. Krojenie, układanie na tacach, talerzach, panierowanie, dekorowanie, smażenie, obieranie, sprzątanie swojego stanowiska pracy, czyszczenie owoców morza.
8
DrinkiKawyKoktajle
9
Jest to miłe, ciekawe i myślę zarazem przydatne doświadczenie w życiu codziennym jak i w przyszłości w pracy zawodowej.
10
Moje uwagi odnoszą się jedynie do miejsca pracy, gdyż było one w miejscowości niedaleko Rimini, gdzie dużo czasu pochłaniały dojazdy do pracy, lecz poza tym było wszystko w porządku.
11
Porównując praktyki we Włoszech i w Polsce uważam, że we Włoszech była lżejsza praca i przyjemnie się wykonywało swoje obowiązki, nie wykorzystuje się pracowników-praktykantów do najgorszej brudnej i nie przyjemniej pracy jak w Polsce. Daje się im możliwość pokazania i zdobycia nowych umiejętności.
12
WYKONAŁA : Kinga Jarosz
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.