Czynniki wpływające na realizację produktu wysokiej jakości zależą: Od wyboru gleby i winorośli;
Od zastosowanych technologii; Od użytych narzędzi; Od systemów kontroli procesów przetwórczych.
Winobranie
WYTŁACZANIE
DESTYLACJA FILTRACJA DESTYLATU FILTRACJA DESTYLATU
LEŻAKOWANIE I DOJRZEWANIE W DĘBOWYCH BECZKACH LEŻAKOWANIE I DOJRZEWANIE W DĘBOWYCH BECZKACH
BUTELKOWANIE I ETYKIETOWANIE BUTELKOWANIE I ETYKIETOWANIE
OTO REZULTAT PROCESU PRZETWÓRCZEGO
Przygotowany przez renomowaną piemoncką destylarnię, znaną z upodobania do jakości, Vitèss jest produktem ekskluzywnym przeznaczonym dla lokali z klasą.
Vitèss wyróżnia się przez swe właściwości organoleptyczne czyniące go wyjątkowym w kategorii likierów wspomagających trawienie, wytwarzanym wyłącznie z produktów naturalnych.
Vitèss delikatny na podniebieniu, pomimo posiadania odpowiedniej dozy alkoholu nadającej mu konsystencję Brandy dojrzewającej 10 lat; WŁAŚCIWOŚCI
Vitèss pozostawia bardzo przyjemny posmak, w miejsce początkowego wrażenia mocy i świeżości, co jest wynikiem zastosowania naturalnych składników; WŁAŚCIWOŚCI
Vitèss działa bardzo szybko, ułatwiając trawienie i pozostawiając przyjemne i trwałe wrażenia smakowe WŁAŚCIWOŚCI
Vitèss NIE zawiera spirytusu, a swą moc zawdzięcza wyłącznie szczególnemu BRANDY dojrzewającemu 10 lat w dębowych beczkach. WŁAŚCIWOŚCI
Jak podawać VITÈSS Vitèss, czyste, winno być podawane schłodzone (NIE mrożone).
VITÈSS z lodami Połączenie Vitèss z lodami uwydatnia smak jednego i drugiego.
VITÈSS z lodami Vitèss i lody krem-wanilia.
VITÈSS z lodami Vitèss z lodami śmietankowymi.