Zdobione kanapeczki12,00zł Deska serów12,00 zł Półmisek wędlin14,00 zł Bruschetto pomodoro20,00 zł Carpaccio25,00 zł Żabie udka po prowansalsku30,00.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Elektrotechnika Test z laboratorium
Advertisements

Ostatnia aktualizacja:
GRECJA.
Bale Absolutoryjne Dla każdego studenta okres studiów to czas wytężonej pracy, czas ciężkiej nauki, czas w którym często egzaminy i zaliczenia są
Kartka w kratkę czy maszyna do obliczeń?
SKALA 2 :1 1 : 1 1 : 2 OBRAZ DWUKROTNIE POWIĘKSZONY 8 cm 6 cm
Program kampanii reklamowej hotelu „Biały Bez”
SKALA 2 :1 1 : 1 1 : 2 OBRAZ DWUKROTNIE POWIĘKSZONY 8 cm 6 cm
POŁOWINKI ARCHITEKTA wraz z Wydziałem Elektrycznym TUCZNO
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Mięso i drób.
Mapa ciśnienia atmosferycznego na poziomie morza Dzień 1 g UTC
Olga Chorąży Julia Kosęda.
zbierarzekakochanamałażółtekurz warzywarządzaspanytańczyzdrowemówi morzeradosnydobryrzutciekawakorytarz miłygrzecznywierzbaidziezływysoka śpiewaorzechurządjarzyny.
Serdecznie zapraszamy wycieczki do wioski indiańskiej, mieszczącej się w pobliżu trasy nr 1 między Ozorkowem a Łęczycą, na jedyną w swoim rodzaju lekcję
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
Zapraszamy do organizacji szkoleń, konferencji i pobytów firmowych w jesiennej ofercie promocyjnej w cenie: 160zł /osoba Cena obejmuje : Zakwaterowanie.
Moja ziółkowa uprawa Marta Lisiowska Klasa IV B.
W restauracji.
Spaghetti Bolognese i sałatka Caprese
OFERTA WYNAJMU SALI SZKOLENIOWEJ
Dzień Zdrowego Żywienia.
PROJEKT: SAŁATKA JARZYNOWA
Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego,
Cechy podzielności liczb
Technika podaży pokarmu przez sztuczny dostęp do przewodu pokarmowego
Przyjecie Weselne.
Dania wykonane przez nas są w 100% przygotowane z naturalnych składników oraz wszystkie mają swoje korzenie na półwyspie apenińskim.
Menu.
Święta Bożego Narodzenia!
Kazimierz Wysocki Plastyk, poeta, satyryk.
Stołówka szkolna Smacznego! Bon apetit!.
Ważę, mierzę i kupuje, bo przyjęcie urodzinowe organizuję.
Matematyka jest wszędzie !!!
Projekt edukacyjny „Zdrowe żywienie”
Pizzeria „Caro” ul. Damrota 5 44 –145 Pilchowice tel
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
Fish and chips czyli klasyczna ryba z frytkami. Składniki ilość porcji: 4 4 duże ziemniaki, obrane i pokrojone w paski 125 g (1 szkl.) mąki pszennej 1.
Serdecznie zapraszamy
Red Baron Hotel & Restauracja
Marta Kaczmarek Miłosz Wiśniewski Jan Czerbniak. Kurczak Sobieskiego 1 porcja -5 łyżek oliwy z oliwek -1 łyżka miodu chełmińskiego - 0,25 rurki cynamonu.
CATERING BOŻONARODZENIOWY
Podczas zajęć organizowanych przez fundację „Siłaczka” uczniowie dowiedzieli się, jak należy oszczędzać papier, jak powstaje i w jaki sposób można go.
Jak się odżywiamy?.
Bratysława € Bańska Bystrzyca 300 – 500€ Koszyce 200 – 450€ Kežmarok 200 – 350€ Koszty życia Porównanie kosztów wynajmu dwupokojowego mieszkania.
SPORZĄDZANIE ZUP SCENARIUSZ LEKCJI.
Ceny Waluta Zakupy.
Uczestnicy: Świadome klienci zarejestrowane w korporacji TianDe z 01 lutego 2014 r. Warunki uczestnictwa: w ciągu każdych dwóch miesięcy nabywaj produkty.
Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.
Kuchnia francuska krowa.
Lunch: Pierś z kurczaka w kokosowym curry Deser: Trifle.
Z APROSZENIE Targi Wiosna 2015 Hurtownia Zabawek MIKI serdecznie zaprasza Państwa na prezentację oferty na pierwsze półrocze 2015.
Składniki: 2 kg mąki (pszenna lub zwykła) 2 kg marchwi 2 jajka 1 kostka margaryny pieprz (dużo!) cynamon proszek do pieczenia (2 łyżeczki na 1kg mąki)
Wielka Brytania – indyk z borówkami Belgia - homary, małże, pstrąg, dziczyzna w sosie śliwkowym, sorbet, indyk, baba z kremem mokka.
Makarony fabryczne.
Wigilijne spotkania firmowe
Autorzy : Agnieszka Krzemień Emilia Śmieszkowicz Amelia Szromba Klasa 1a.
Potrawy wigilijne cz r.. Wykonawcy: Alicja Kruk i Dominik Jeziorski kl. 5.
KUCHNIA NIEMIECKA SZNYCEL WIEDE Ń SKI Składniki (4 porcje): 4 kotlety cielęce sól mąka 1 jajko, roztrzepane wraz z 2 łyżkami mleka lub wody sucha bułka.
KSIĄŻKA KUCHARSKA Szkoła Podstawowa nr 29 w projekcie ‘’SZKOŁA MYŚLENIA” przepisy różne - wersja w j. polskim.
Pour Toi Mała firma zajmująca się oryginalnym zdobieniem porcelany, już dostępna w sprzedaży!
„Podchwytliwa matematyka” Scenariusz multimedialny nr 8/II.
Boże Narodzenie w Hiszpanii
Menu – PONIEDZIAŁEK WTOREK ŚRODA
2011/2012 폴란드어 강좌 Season II ( – )
MOJE HOBBY SNOWBOARD.
Kliknij, aby dodać tytuł Kliknij, aby dodać tekst.
Sp. J..
Zajęcia dodatkowe AKADEMIA UMYSŁU Ćwiczenie koncentracji ZESTAW nr 4
Zapis prezentacji:

Zdobione kanapeczki12,00zł Deska serów12,00 zł Półmisek wędlin14,00 zł Bruschetto pomodoro20,00 zł Carpaccio25,00 zł Żabie udka po prowansalsku30,00 zł

Sałatka gyros z kurczakiem15,00 zł Sałatka wiosenna15,00 zł Sałatka z tuńczykiem17,00 zł Sałatka grecka17,00 zł Sałatka egzotyczna17,00 zł Sałatka po włosku17,00 zł

Zupa cebulowa12,00 zł Zupa krem z brokułów12,00 zł Zupa pomidorowa12,00 zł Zupa żur na kiełbasie13,00 zł Zupa barszcz czerwony z uszkami13,00 zł Zupa krem z krewetkami15,00 zł

Spaghetti bolognese17,00zł Spaghetti carbonara17,00 zł Ravioli z ricottą i szpinakiem21,00 zł Canneloni25,00 zł Lasagne27,00 zł Czarne spaghetti z krewetkami30,00 zł

Mięsa grillowane29,00 zł Eskalopki z indyka29,00 zł Kaczka pieczona z żurawiną35,00 zł Giczka cielęca z kociołka39,00 zł Stek wołowy42,00 zł Eskalopki z jelenia48,00 zł

Heineken500 ml 9,00 zł Sobieski, Wyborowa 50 ml 7,00 zł Jim Beam 80 ml12,00 zł Jack Daniels 80 ml14,00 zł Falesco Est100 ml15,00 zł Tashner Korai100 ml15,00 zł

Serdecznie Zapraszamy Ponownie Każda porcja w naszej karcie zawiera 100 g.