WYJĄTKOWE WESELE.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Wymiana doświadczeń w zakładzie pracy.
Advertisements

Oferta Studia Thandi Fotografia Ślubna. Oferta Studia Thandi Fotografia Ślubna.
Jedzenie w Hiszpanii.
Roladki z piersi z żurawiną, bazylią i orzechami
Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś
Mgr inż. Agnieszka Karnas Staż: Ristorante Italiano w Warszawie Opiekun: Giancarlo Russo.
Dzień ucznia w Polsce i w Wielkiej Brytanii.
OFERTA ORGANIZACJI KONCERTU WIGILIJNEGO DLA OPERATORÓW KRAJOWYCH TELEKOMUNIKACJI POLSKIEJ 29 sierpnia2008.
Bale Absolutoryjne Dla każdego studenta okres studiów to czas wytężonej pracy, czas ciężkiej nauki, czas w którym często egzaminy i zaliczenia są
Program kampanii reklamowej hotelu „Biały Bez”
Kuchnia francuska.
POŁOWINKI ARCHITEKTA wraz z Wydziałem Elektrycznym TUCZNO
Zimne Desery..
Szkolna kampania walki z otyłością.
Narodowe potrawy Wielkiej Brytanii
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
Zapraszamy do organizacji szkoleń, konferencji i pobytów firmowych w jesiennej ofercie promocyjnej w cenie: 160zł /osoba Cena obejmuje : Zakwaterowanie.
Oferta specjalna Wigilia 2013
W restauracji.
Potrawy Irlandzkie.
PREZENTACJA Serdecznie Zaprasza.
SPRAWOZDANIE Z PRAKTYKI ZAWODOWEJ ODBYTEJ NA LITWIE
OFERTA WYNAJMU SALI SZKOLENIOWEJ
Tel Facebook Amazing SYLWESTROWA NOC 2011/ 2012 KLUB DESEO, DJ DESEO, BAR Z BARMANEM, TAŃCE.
Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego,
Złote zasady odżywiania.
Przyjecie Weselne.
Ośrodek wczasowo- konferencyjny Wioska Turystyczna Wilkasy
Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane.
Żyj zdrowo, jedz kolorowo!
Dania wykonane przez nas są w 100% przygotowane z naturalnych składników oraz wszystkie mają swoje korzenie na półwyspie apenińskim.
Jedzenie w Hiszpanii.
Zupa miso shiro Danie wegetariańskie: nie Autor: Kulinarny Atlas Świata.
Owoce i warzywa - z nimi w walce o zdrowie się wygrywa!
Wycieczka do Soplicowa
Wesele Fort Hotel.
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
Red Baron Hotel & Restauracja
CATERING BOŻONARODZENIOWY
Wykonanie – Karina Suchecka Projekt numer: ESF – 1 – PL1 – LEO01 – „Uczniowie z Malborka wybierają zawody z przyszłością” Projekt: „Staże.
SPORZĄDZANIE ZUP SCENARIUSZ LEKCJI.
PROJEKT MATEMATYCZNY Impreza urodzinowa.
Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.
Kuchnia Wietnamska.
Akcja prozdrowotna ,,Śniadanie daje moc”.
Pol ę dwiczka wieprzowa z sosem grzybowym Polędwiczka wieprzowa 1,500 kg Polędwiczka wieprzowa 1,500 kg Marynata Premium KNORR do wieprzowiny 0.025kg Marynata.
Wielka Brytania – indyk z borówkami Belgia - homary, małże, pstrąg, dziczyzna w sosie śliwkowym, sorbet, indyk, baba z kremem mokka.
Podróże po świecie Smaki Europy.
Rodzaje śniadań Martyna Voigt 3H2.
Pijacka Agnieszka Profesja Centrum Kształcenia Kadr Hotelarstwo Rok, Semestr II Wrocław 2010.
WESELE NOWA BOCHNIA. RESTAURACJA ANTYCZNA Niepowtarzalne, luksusowe wnętrze, pełne pięknych, historycznych przedmiotów. Szef Kuchni potrafi zaspokoić.
WYKAZ WYMAGAŃ, JAKIE MUSZĄ SPEŁNIAĆ ŚRODKI SPOŻYWCZE STOSOWANE W RAMACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO DZIECI I MŁODZIEŻY W JEDNOSTKACH SYSTEMU OŚWIATY.
Grzegorz Flakiewicz Profesja Centrum Kształcenia Kadr Hotelarstwo semestr I Wrocław 2010.
Wigilijne spotkania firmowe
Profesja Centrum Kształcenia Kadr Hotelarstwo Rok I, Semestr II Wrocław 2010.
Katarzyna Brych Katarzyna Ciupa
Lindau im Bodensee Termin praktyki: – Aleksandra Wójtowicz Nikola Flor.
Czy odżywiamy się zdrowo?. Cele projektu: Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum. Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum.
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
Ewelina Muchorowska Profesja Centrum Kształcenia Kadr Hotelarstwo 2010, Semestr I Wrocław 2010.
Szkolenie dla powiatowych koordynatorów programu „Trzymaj formę!” Szkolenie dla powiatowych koordynatorów programu „Trzymaj formę!” st. asystent.
Produkty szczególnie bogate w potas:
OBIAD dla uczestników szkolenia
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Temat : Śniadania hotelowe. Cele lekcji: -Zapoznanie z zasadami wydawania śniadania hotelowego jego rodzajami, charakterystyką produktów, sposobem podania.
Jedzenie w Hiszpanii.
Zapis prezentacji:

WYJĄTKOWE WESELE

Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane budynki zachwycają urodą początku XX wieku. Platinum Palace to więcej niż luksusowe hotele, to miejsca, które spełniają marzenia o podróży w czasie.

Platinum Palace Wrocław: 45 pokoi, Wyjątkowa Restauracja Profesjonalne konferencje. Strefa Wellness,

WESELE W PLATINUM PALACE Idealne miejsce na przyjęcie dla 30- 80 osób Wspaniałe, zabytkowe wnętrza

Oferta weselna: Wino musujące Prosecco jako aperitif Uroczysty czterodaniowy obiad weselny Bufet zimny i gorący Bufet deserów i owoców Bufet kawowy i herbaciany Dodatkowo zamawiane: - Napoje alkoholowe i soki - Tort weselny

Restauracja Menu weselne przygotuje dla Państwa Szef Kuchni Restauracji Platinum Palace Grzegorz Labuda Restauracja Chaine des Rotisseurs to międzynarodowa organizacja gastronomiczna założona w Paryżu w 1950 roku. Jest to elitarne stowarzyszenie, organizacja zrzeszająca członków z ok. 70 krajów. Grzegorz Labuda – Szef Kuchni Platinum Palace, ambasador nowego nurtu kulinarnego - Modern Polish Cuisine, członek elitarnej organizacji Chaine des Rottisseurs

jedna propozycja do wyboru MENU jedna propozycja do wyboru Przystawka Rostbef marynowany w sosie sojowym z serem Grana Padano i sezamem Łosoś bałtycki marynowany w koprze włoskim z dodatkiem soli morskiej Carpaccio z kaczki, polędwicy i łososia Zupa Zupa z kurek i wędzonej szynki Consome z pieczonej kaczki i pierożkami Krem z borowików i dyni z oliwą truflową Danie główne Cielęcina pieczona w sosie z orzeszków piniowych z warzywami sezonowymi i ziemniakami au gratin Polędwiczki wieprzowe gotowane w sosie z czerwonego wina, jarzynami blanszowanymi i ziemniakami au gratin Okoń morski na sosie buerre blanc z quiche szpinakowym z gorgonzolą Deser Krem brulle z sosem z owoców leśnych Mus serowo cynamonowy z sorbetem makowym Chłodnik śliwkowy z lodami waniliowymi  

Bufet zimny jeden bufet do wyboru Bufet zimny I Łosoś marynowany w koprze i zielonym pieprzu z sosem Cesar Płatki grillowanego tuńczyka na sosie gorczycowym Podwędzana dziczyzna w dymie olchowym z sosem ogórkowo-kaparowym Bukiet sałat z wędzonym tuńczykiem, jajkami i sosem musztardowym Terrina z warzyw grillowanych z galaretką bazyliową Terrina z kaczki na sosie borówkowym Oliwki smakowe, marynaty pieczywo Bufet zimny II Tatar z matiasa w sosie gorczycowym Tatar tradycyjny z marynatami Wołowina z sosem winegret i czerwoną cebulką Polskie wędliny dojrzewające Sałatka z polskich serów i orzechów Sałatka z wołowiną i piklami Sałatka warzywna Marynaty i grzyby Pieczywo, masło Smalec staropolski

Bufet gorący Do wyboru: Bulion wołowy z profitolką lub Barszcz staropolski z pasztecikiem Udziec z dzika w sosie żurawinowym Udziec wieprzowy z sosem chrzanowym Jesiotr pieczony z sosem ogórkowo- oliwkowym Dodatki: Warzywa grillowane Ziemniaki pieczone

CENA MENU: 300 PLN 259 PLN/ osoba* Bufet deserowy Trzy rodzaje ciast : Sernik, Szarlotka, Makowiec Patery z sezonowymi owocami filetowanymi w sosie karmelowym oraz jogurtowo- miętowym Bufet kawowy oraz herbaciany CENA MENU: 300 PLN 259 PLN/ osoba* Dzieci do 12 roku życia 50 % rabatu * 10 % wartości menu – opłata za serwis kelnerski

Napoje soki, napoje gazowane, woda mineralna- 15 PLN/ litr wino czerwone/ białe- 65 PLN/ butelka wódka Finlandia- 95 PLN/ butelka 0,7 L wódka Belvedere- 199 PLN/ butelka 0,7 L Chivas Regal 12 YO- 216 PLN/ butelka 0,7 L Campari- 162 PLN/ butelka 0,7 L Gin- 162 PLN/ butelka 0,7 L Champagne Moet & Chandon- 350 PLN/ butelka Nasz barman na bazie wybranych alkoholi przygotuje oryginalne coctaile!

Pokoje dla Gości weselnych Powyżej 10 pokoi Pokój komfortowy 1 osoba 2 osoby Cena 399 PLN 499 PLN Cena zawiera: śniadanie nieograniczony dostęp do strefy Wellness usługę concierge

Apartament dla Młodej Pary Gratis jeżeli przyjęcie jest powyżej 50 osób !

hotelowa limuzyna z kierowcą Rolls Royce hotelowa limuzyna z kierowcą Koszt: 350 PLN/ do dyspozycji Młodej Pary na 3 godziny

PARTNERZY Tel. 795 335 447 Profesjonalni i godni zaufania ! Fotografia ślubna Kamil Czaja www.wesele.kamilczaja.com Tel. 791 422 565 2. Concierge Club: DJ, transport, dekoracja, opiekunka dla dzieci, specjalne życzenia www.conciergeclub.pl Tel. 795 335 447 Profesjonalni i godni zaufania !

PLATINUM PALACE Wrocław KONTAKT: PLATINUM PALACE Wrocław ul. Powstańców Śląskich 204 53- 140 Wrocław Dział marketingu Agnieszka Moszkowska- Stefańska agnieszka.moszkowska- stefanska@platinumpalace.pl tel. 519 339 042

Platinum Palace to miejsca wyjątkowe, czarujące i luksusowe… …Zapraszamy Serdecznie!!!