Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 im. S. Dariusa i S. Girenasa
Advertisements

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego
ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA Głównym celem szkoły zawodowej jest umożliwienie absolwentowi uzyskania kwalifikacji w wyuczonym zawodzie. Kształcenie trwa.
„TWÓJ ZAWÓD – TWOJA PRZYSZŁOŚĆ”
Publikacje zawodowe WSiP 2013
Zespół Szkół w Olsztynku im. K.C. Mrongowiusza
Doradztwo zawodowe w Publicznym Gimnazjum im. W. Witosa w Pławie
Zespół Szkół nr 2 w Nowym Dworze Gdańskim, ul. Warszawska 54 Rekrutacja na rok szkolny 2013 / 2014 Nie dla szkoły, lecz dla życia się uczymy lecz dla życia.
Struktura egzaminu zawodowego
GIMNAZJALISTO, jeśli marzysz o dobrej pracy! Chcesz profesjonalnie gotować i serwować potrawy Lubisz kontakt z ludźmi i chciałbyś świadczyć im usługi.
Zespó ł Szkó ł Rolniczych w Z ł otowie Zaprasza!!.
Kierunki nauczania dla dorosłych w roku szkolnym 2012/2013.
usług gastronomicznych
lecz dla życia się uczymy”
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
Ogólna charakterystyka typów szkół- szansa na zatrudnienie
STRUKTURA ZESPOŁU SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH W CZAPLINKU
Technik technologii żywności jest zawodem związanym z:
Technik Turystyki Wiejskiej
Zespół Szkół w Zabrodziu
Rekrutacja – 2010 Zespół Szkół Nr 2 w Nowym Dworze Gdańskim, ul. Warszawska 54 ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 NAJLEPSZY WYBÓR ! Nie dla szkoły, lecz dla życia się uczymy.
OFERTA SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
KSZTAŁCENIE W ZAWODACH
Szkoła zawodowa Rzeszów Szkoły Zawodowe w Rzeszowie ZS Agroprzedsiębiorczości ZS Kształcenia Ustawicznego ZS Ekonomicznych ZS Elektronicznych ZS.
Szkoła zawodowa Rzeszów 2013.
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2013/2014
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2014/2015 Z e s p ó ł S z k ó ł Z a w o d o w y c h w R a c i b o r z u.
OFERTA KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO NA POZIOMIE PONADGIMNAZJALNYM
Zawody gastronomiczne
Drogi Absolwencie! Nasza szkoła otwiera drzwi do Twojej kariery zawodowej Strona WWW: ekonomik.webd.pl.
WYBÓR ZAWODOWY GIMNAZJALISTY
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR W RZEMIENIU NA ROK 2015/2016.
Zespół Szkół im. Konstytucji 3 Maja w Iławie
Technikum nr 3 w Zespole Szkół nr 5 w Rudzie Śląskiej Technik Górnictwa Podziemnego
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
PREZENTACJA: OFERTA OFERTA EDUKACYJNA SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2015/2016.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
MONITOROWANIE LOSÓW ABSOLWENTÓW SZKÓŁ ZAWODOWYCH
Szkolnictwo zawodowe w opinii uczniów w świetle wybranych wyników badań Iwona Gruczyńska, Waldemar Dubla.
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
PREZENTACJA: OFERTA EDUKACYJNA SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2016/2017.
PATRONAT PREZYDENT MIASTA CZĘSTOCHOWY DYREKTOR DELEGATURY KURATORIUM OŚWIATY W CZĘSTOCHOWIE CentrumInformacjiZawodowej Centrum Kształcenia Praktycznego.
OFERTA EDUKACYJNA ELBLĄSKICH SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NA ROK SZKOLNY 2016/2017.
Projekt współfinasowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego1 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach.
Radomski Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli ul. J. Słowackiego 17 ul. J. Słowackiego Radom Radom tel tel.
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE W RZESZOWIE oferta edukacyjna szkół Rzeszów 2016.
WEZ 1 Wyniki egzaminu zawodowego absolwentów techników i szkół policealnych październik 2006 r.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia zawód – kucharz zawód – kucharz.
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SOSNOWCU ul. Gen. Grota Roweckiego 64 OFERTA EDUKACYJNA W ROKU SZKOLNYM 2016/2017.
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka Łódź ul. Siedlecka 7/21 telefon: ,
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
Oferta szkół zawodowych prowadzonych przez Miasto Łódź na rok szkolny 2016/17.
Zawody nauczane we wrocławskich szkołach
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE W RZESZOWIE oferta edukacyjna szkół
Zespół szkół Rolniczych
WYNIKI EGZAMINÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
dobry start w przyszłość
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
Oferta edukacyjna dla dorosłych
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
SZKÓŁ PONADPODSTAWOWYCH
SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH
Zapis prezentacji:

Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów Aldona Borowska Biblioteka Narodowa

Technikum Drzewne Przedmioty zawodowe: Materiałoznawstwo Technologia Rysunek techniczny Konstrukcje Maszyny i urządzenia Elektrotechnika i automatyka

Materiałoznawstwo przemysłu drzewnego : podręcznik dla technikum / Jerzy Szczuka, Jan Żurowski. Drewno – towaroznawstwo Meble – materiały Podręczniki dla szkół zawodowych

Materiałoznawstwo Przemysł drzewny Podręczniki dla szkół zawodowych

Technologia meblarstwa. Cz. 1 / Włodzimierz Prządka. Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych

Technologia Technologia drewna Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych

Konstrukcje mebli. Cz. 1, Rysunek techniczny / Lesław Giełdowski. Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych

Rysunek techniczny Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych

Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Irena Swaczyna, Mieczysław Swaczyna. Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych

Konstrukcje drewniane Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych

Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz. 1 / Jerzy Bajkowski. Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych

Urządzenia do obróbki drewna ( Urządzenia do obróbki drewna (?) Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych

Technikum Gastronomiczne PRZEDMIOTY ZAWODOWE: - Technologia gastronomiczna. - Podstawy żywienia i higieny. - Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych.

Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2 / Dorota Czerwińska. Odżywianie - higiena Żywność – biochemia Podręczniki dla szkół zawodowych

Odżywianie człowieka ( Odżywianie człowieka (!?) Odżywianie – higiena Podręczniki dla szkół zawodowych

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Cz. 2 / Danuta Górecka Żywność – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych

Technologia gastronomiczna Obsługa klienta Podręczniki dla szkół zawodowych

Towaroznawstwo / Beata Zembrzuska. Towaroznawstwo Podręczniki dla szkół zawodowych Czy (dziedzina) – towaroznawstwo

działalność usługowa, podstawy turystyki, walory i atrakcje turystyczne, usługi turystyczne, organizowanie imprez turystycznych Czy wymienione terminy mogą być tematami?

Obsługa informatyczna w hotelarstwie / Mariola Milewska, Andrzej Stasiak. Hotelarstwo – oprogramowanie Systemy informatyczne – stosowanie – gospodarka Podręczniki dla szkół zawodowych

Hotelarstwo – oprogramowanie Podręczniki dla szkół zawodowych

Obsługa ruchu turystycznego Turystyka – organizacja Podręczniki dla szkół zawodowych

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska. Hotelarstwo Podręczniki dla szkół zawodowych

Dziękuję Aldona Borowska a.borowska@bn.org.pl + Dziękuję Aldona Borowska a.borowska@bn.org.pl