Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów Aldona Borowska Biblioteka Narodowa
Technikum Drzewne Przedmioty zawodowe: Materiałoznawstwo Technologia Rysunek techniczny Konstrukcje Maszyny i urządzenia Elektrotechnika i automatyka
Materiałoznawstwo przemysłu drzewnego : podręcznik dla technikum / Jerzy Szczuka, Jan Żurowski. Drewno – towaroznawstwo Meble – materiały Podręczniki dla szkół zawodowych
Materiałoznawstwo Przemysł drzewny Podręczniki dla szkół zawodowych
Technologia meblarstwa. Cz. 1 / Włodzimierz Prządka. Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych
Technologia Technologia drewna Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych
Konstrukcje mebli. Cz. 1, Rysunek techniczny / Lesław Giełdowski. Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych
Rysunek techniczny Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych
Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Irena Swaczyna, Mieczysław Swaczyna. Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych
Konstrukcje drewniane Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych
Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz. 1 / Jerzy Bajkowski. Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych
Urządzenia do obróbki drewna ( Urządzenia do obróbki drewna (?) Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych
Technikum Gastronomiczne PRZEDMIOTY ZAWODOWE: - Technologia gastronomiczna. - Podstawy żywienia i higieny. - Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych.
Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2 / Dorota Czerwińska. Odżywianie - higiena Żywność – biochemia Podręczniki dla szkół zawodowych
Odżywianie człowieka ( Odżywianie człowieka (!?) Odżywianie – higiena Podręczniki dla szkół zawodowych
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Cz. 2 / Danuta Górecka Żywność – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych
Technologia gastronomiczna Obsługa klienta Podręczniki dla szkół zawodowych
Towaroznawstwo / Beata Zembrzuska. Towaroznawstwo Podręczniki dla szkół zawodowych Czy (dziedzina) – towaroznawstwo
działalność usługowa, podstawy turystyki, walory i atrakcje turystyczne, usługi turystyczne, organizowanie imprez turystycznych Czy wymienione terminy mogą być tematami?
Obsługa informatyczna w hotelarstwie / Mariola Milewska, Andrzej Stasiak. Hotelarstwo – oprogramowanie Systemy informatyczne – stosowanie – gospodarka Podręczniki dla szkół zawodowych
Hotelarstwo – oprogramowanie Podręczniki dla szkół zawodowych
Obsługa ruchu turystycznego Turystyka – organizacja Podręczniki dla szkół zawodowych
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska. Hotelarstwo Podręczniki dla szkół zawodowych
Dziękuję Aldona Borowska a.borowska@bn.org.pl + Dziękuję Aldona Borowska a.borowska@bn.org.pl