Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego,

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
die exotischen Kräuter prezentacja multimedialna – grupa A
Advertisements

Jedzenie w Hiszpanii.
Roladki z piersi z żurawiną, bazylią i orzechami
Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś
Bale Absolutoryjne Dla każdego studenta okres studiów to czas wytężonej pracy, czas ciężkiej nauki, czas w którym często egzaminy i zaliczenia są
Opracowała: Katarzyna Skałubińska Klasa III b
Program kampanii reklamowej hotelu „Biały Bez”
POŁOWINKI ARCHITEKTA wraz z Wydziałem Elektrycznym TUCZNO
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Mięso i drób.
Fora ślubno – weselne Agata Marczak.
Bar u Jadzi.
Kuchnia Turecka.
Kuchnia polska.
Dom Dziennikarza Centrum Prasowe Foksal
Narodowe potrawy Wielkiej Brytanii
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
Zapraszamy do organizacji szkoleń, konferencji i pobytów firmowych w jesiennej ofercie promocyjnej w cenie: 160zł /osoba Cena obejmuje : Zakwaterowanie.
W restauracji.
Potrawy Irlandzkie.
Plusy i minusy polskiej kuchni
SPRAWOZDANIE Z PRAKTYKI ZAWODOWEJ ODBYTEJ NA LITWIE
OFERTA WYNAJMU SALI SZKOLENIOWEJ
Tel Facebook Amazing SYLWESTROWA NOC 2011/ 2012 KLUB DESEO, DJ DESEO, BAR Z BARMANEM, TAŃCE.
English breakfast.
Rover 75 To jeden z najpiękniejszych i najbardziej eleganckich samochodów w swojej klasie, idealnie spełniający rolę reprezentacyjnej limuzyna na: - ślubach.
Rover 75 To jeden z najpiękniejszych i najbardziej eleganckich samochodów w swojej klasie, idealnie spełniający rolę reprezentacyjnej limuzyna na: - ślubach.
IMPREZA ”Karnawałowe SwawOLE!!”
Przyjecie Weselne.
WYJĄTKOWE WESELE.
Ośrodek wczasowo- konferencyjny Wioska Turystyczna Wilkasy
Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane.
PARTY QUEENS! To doskonałe muzyczne trio sprawi, że Państwa impreza będzie wyjątkowa i długo pamiętana ! Pracowaliśmy m.in. dla: Przedstawiamy.
Dania wykonane przez nas są w 100% przygotowane z naturalnych składników oraz wszystkie mają swoje korzenie na półwyspie apenińskim.
Sałatka Grecka..
Jedzenie w Hiszpanii.
Stołówka szkolna Smacznego! Bon apetit!.
Zasady żywienia dzieci i młodzieży
Pizzeria „Caro” ul. Damrota 5 44 –145 Pilchowice tel
Wesele Fort Hotel.
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
Red Baron Hotel & Restauracja
CATERING BOŻONARODZENIOWY
Uzdrawianie menu :-) Przysmak mięsny z warzywami i sosem węgierskim Autorki: Roksana Rosiak Ewelina Zajączkowska kl. I c.
PROJEKT MATEMATYCZNY Impreza urodzinowa.
Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.
Patryk Kowalski & Sylwester Grymulski Temat Projektu: Otyłość Czy To Jest Bomba Zegarowa ?
Kuchnia polska.
ZAWÓD KELNER Szkoła – Zawód – Praca.
Składniki: 2 kg mąki (pszenna lub zwykła) 2 kg marchwi 2 jajka 1 kostka margaryny pieprz (dużo!) cynamon proszek do pieczenia (2 łyżeczki na 1kg mąki)
Jadłospis Tygodnia Wykonane przez: Rakso9.
Wielka Brytania – indyk z borówkami Belgia - homary, małże, pstrąg, dziczyzna w sosie śliwkowym, sorbet, indyk, baba z kremem mokka.
Potrawy regionalne Wykonawcy Maciej Borówka , Przemysław , Sadowski ,
Podróże po świecie Smaki Europy.
Pijacka Agnieszka Profesja Centrum Kształcenia Kadr Hotelarstwo Rok, Semestr II Wrocław 2010.
WESELE NOWA BOCHNIA. RESTAURACJA ANTYCZNA Niepowtarzalne, luksusowe wnętrze, pełne pięknych, historycznych przedmiotów. Szef Kuchni potrafi zaspokoić.
Wigilijne spotkania firmowe
Szanowni Państwo Mamy przyjemność przedstawić Państwu naszą nową ofertę dotyczącą wynajmu sal konferencyjno-bankietowych. Nasz obiekt jest Szanowni Państwo.
„GOTUJ Z KLASĄ” Klasa 3a. Faszerowana pierś z kurczaka z ryżem i surówką Składniki: Surówka: -filet z kurczaka - kapusta pekińska -szpinak - marchewka.
Makieta: PROSPECTUS Krzysztof Przybyła
Katarzyna Brych Katarzyna Ciupa
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
Produkty szczególnie bogate w potas:
OBIAD dla uczestników szkolenia
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Potrawy w Polsce 1.
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Jedzenie w Hiszpanii.
Zapis prezentacji:

Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego, które na długo pozostanie w Państwa pamięci i zarazem będzie najpiękniejszym dniem w życiu Zapewniamy Państwu znakomitą kuchnię składającą się nie tylko z tradycyjnych potraw polskich jak i również te bardziej wyszukane w której znajdują się potrawy kuchni z całego świata. Gwarantujemy wspaniałą zabawę w stylowo urządzonych salach, bezpłatny apartament dla nowożeńców, profesjonalną obsługę oraz kompleksową organizację . Na Państwa życzenie zadbamy o najdrobniejsze szczegóły związane z organizacją przyjęcia weselnego, jesteśmy otwarci na nowe pomysły, sprostamy każdemu wyzwaniu. Nasze usługi staramy się dopasować do indywidualnych potrzeb naszych klientów i sprawić żeby przyjęcie było niepowtarzalne. Dworek Novello 80-297 Banino, ul. Sosnowa 17 tel. (58) 694 36 96, 508 309 013 E-mail: gastronomia@dworeknovello.pl www.novello.pl

Sala KASZUBSKA mieszcząca maksymalnie 250 osób

Do Państwa dyspozycji są cztery klimatyzowane sale weselne

Sala GRECKA mieszcząca maksymalnie 120 osób

Sala GRECKA

Sala CYTRYNOWA wraz z salą taneczną mieszcząca maksymalnie 80 osób Sala CYTRYNOWA łącznie z salą taneczną

Sala CYTRYNOWA

Sala POMARAŃCZOWA mieszcząca 40 osób

Dla wzbogacenia menu weselnego oferujemy : -obfite w domowe przysmaki stoły wiejskie -pieczonego dzika lub prosiaka w całości wprowadzanego na salę prze szefa kuchni -indyka z sosem żurawinowym i chrzanowym -łososia i węgorza podawanego na lustrze -fontannę czekoladową -pyszne ciasta i torty okolicznościowe

Koszt konsumpcji wynosi 120zl na osobę Propozycja menu weselnego Drink powitalny Wino Musujące Zupa Wykwintny rosół Danie Główne Potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem Tradycyjny schab panierowany Pieczone udka z kurczaka Kotleciki De Volaille Dodatkiem do ciepłych dań będą marchewka z groszkiem na ciepło , buraczki, mix sałat sezonowych, oraz ziemniaki z wody z koperkiem Zimne zakąski Rolmopsy kaszubskie z cebulką Pstrąg w cienkiej polewie z galarety Półmiski wędlin przekąskowych Schab z morelą, karkówka pieczona Galantyna drobiowa Sałatki Sałatka grecka z sosem vinegrett Sałatka jarzynowa Delicje wiosennych i jesiennych marynat oraz zimne sosy Kolorowe pieczywo i masło Dla podniesienia walorów smakowych podajemy Faszerowane kasztanki drobiowe Staropolski bigos z mięsem Po północy serwujemy Państwu Barszczyk czerwony Kawa/ herbata bez ograniczeń Koszt konsumpcji wynosi 120zl na osobę *Istnieje możliwość modyfikacji menu na życzenie gości *menu dotyczy wesel od 100 osób

Propozycja menu weselnego Drink powitalny Wino Musujące Zupa Wykwintny rosół z makaronem Lub Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym Danie Główne Zrazy wieprzowe z boczkiem, ogórkiem kwaszonym i cebulką Kotlet De volaille w chrupiącej panierce Eskalopki drobiowe w sosie pieczarkowo - śmietanowym Sola w sosie beszamelowym Dodatkiem do ciepłych dań będą fasolka szparagowa mix sałat sezonowych, ziemniaki z wody z koperkiem i talarki ziemniaczane Zimne zakąski Pstrąg w cienkiej polewie z galarety Schab ze śliwką w maladze Półmiski wędlin przekąskowych Pasztet domowy z żurawiną Galantyna drobiowa Sałatki Sałatka z kurczakiem i łagodnym sosem Ryżowa sałatka z kurczakiem i ananasem Delicje wiosennych i jesiennych marynat oraz zimne sosy Kolorowe pieczywo i masło Dla podniesienia walorów smakowych podajemy Udka pieczone na pikantno Grilowana karkówka w ziołach Indyk w całości porcjowany na Sali z sosem żurawinowym i chrzanowym Po północy serwujemy Państwu Węgierska zupa gulaszowa Koszt konsumpcji wynosi 160zł na osobę *Istnieje możliwość modyfikacji menu na życzenie gości

Propozycja menu weselnego Drink powitalny Wino Musujące Zupa Bulion z kuleczkami drobiowymi Danie Główne Staropolskie zraziki wieprzowe w sosie własnym Pierś z kaczki z sosem owocowym i pieczonym jabłkiem Roladki drobiowe z farszem z suszonych pomidorów polane sosem gorgonzola Kotleciki De Volaille Dodatkiem do ciepłych dań będą bukiet jarzyn , mix sałat sezonowych, czerwona kapusta zasmażana, oraz ziemniaki z wody z koperkiem Zimne zakąski Śledź w trzech smakach Pstrąg w cienkiej polewie z galarety Roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową Półmiski wędlin przekąskowych Schab z morelą, karkówka pieczona Łosoś wędzony, węgorz wędzony Galantyna drobiowa Sałatki Sałatka z kurczakiem i łagodnym sosem Sałatka grecka Delicje wiosennych i jesiennych marynat oraz zimne sosy Kolorowe pieczywo i masło Dla podniesienia walorów smakowych podajemy Szaszłyczki drobiowe na czerwonym ryżu Faszerowane pałki z kurczaka Łosoś w sosie cytrynowym Po północy serwujemy Państwu Prosiaka pieczonego w całości porcjowanego na Sali Barszczyk czerwony z kołdunami Koszt konsumpcji wynosi 185 zł na osobę *Istnieje możliwość modyfikacji menu na życzenie gości

Propozycja menu weselnego Drink powitalny Wino Musujące Zupa Bulion z kuleczkami drobiowymi Danie Główne Staropolskie zraziki wieprzowe w sosie własnym Pierś z kaczki z sosem owocowym i pieczonym jabłkiem Roladki drobiowe z farszem z suszonych pomidorów polane sosem gorgonzola Kotleciki De Volaille Dodatkiem do ciepłych dań będą bukiet jarzyn , mix sałat sezonowych czerwona kapusta zasmażana, oraz ziemniaki z wody z koperkiem Zimne zakąski Śledź w trzech smakach Pstrąg w cienkiej polewie z galarety Roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową Półmiski wędlin przekąskowych Schab z morelą, karkówka pieczona Łosoś wędzony, węgorz wędzony Galantyna drobiowa Sałatki Sałatka z kurczakiem i łagodnym sosem Sałatka grecka Delicje wiosennych i jesiennych marynat oraz zimne sosy Kolorowe pieczywo i masło Dla podniesienia walorów smakowych podajemy Szaszłyczki drobiowe na czerwonym ryżu Faszerowane pałki z kurczaka Łosoś w sosie cytrynowym Po północy serwujemy Państwu Prosiaka pieczonego w całości porcjowanego na Sali Barszczyk czerwony z kołdunami Koszt konsumpcji wynosi 185 zł na osobę *Istnieje możliwość modyfikacji menu na życzenie gości

profesjonalne doradztwo w doborze menu weselnego ZAPEWNIAMY profesjonalne doradztwo w doborze menu weselnego profesjonalną obsługę kelnerską wyśmienite potrawy bezpłatny apartament dla nowożeńców alkohol w cenach sklepowych, lub możliwość wniesienia własnego za opłatą 500zł korkowego. noclegi dla gości weselnych w atrakcyjnych cenach od 70 zł za osobę poprawiny już od 25zł za osobę strzeżony parking dekoracje Sali ( świece, serwetki, pokrowce na krzesła dla państwa młodych, dekoracje kwiatową na stół dla państwa młodych) dostępność zamrażalek do własnego alkoholu - 5% rabatu na wesela w okresie zimowym ( listopad, grudzień, styczeń)

Przy współpracy z innymi firmami proponujemy również: Oferujemy: organizację wieczorów panieńskich i kawalerskich kompleksową obsługę wesel i poprawin sprzęt nagłośnieniowy makijaż ślubny relaksacyjny masaż 6pobyt w spa (jacuzzi, sauny, grota solna) wynajem samochodu do ślubu (limuzyny, bmw lub inne) Przy współpracy z innymi firmami proponujemy również: oryginalne dekoracje ślubne, kosciołów , sal , samochodów podziękowania dla gości i rodziców winietki na stoły zaproszenia ślubne etykiety na wódkę oprawę muzyczną: zespół, DJ lub wodzireja usługi kamerzysty - usługi fotografa

WINIARNIA

Dworek ovello 80-297 Banino, ul. Sosnowa 17 tel. (58) 694 36 96, 508 309 013 e-mail: gastronomia@dworeknovello.pl, www.novello.pl