Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki-

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Eksploatacja urządzeń przetwórstwa spożywczego w aspekcie HACCP, GMP, GHP Dr inż. K. Olszewski.
Advertisements

PODSTAWA SYSTEMU HACCP przykładowy fragment prezentacji
Spółka z o.o. wchodząca w skład grupy kapitałowej
Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego
Kontrolę przeprowadzono w II kwartale 2006 roku
Po co wdrażać system zarządzania oprogramowaniem?.
Innowacyjność w sektorze rybołówstwa i przetwórstwa rybnego
Ul. Juliana Tuwima 9 Turek Zespół konsultantów: Robert Lewicki
„Kuchnia i restauracja dla początkujących”
w przetwórstwie i przechowalnictwie żywności
Trasa turystyczna.
Firma Los Pierogos.
KONFERENCJA NAUKA DLA BIZNESU – WSPARCIE INNOWACJI W SEKTORZE ROLNO-SPOŻYWCZYM Katarzyna Margel Warszawa, SGGW, 27 luty 2007 rok.
Zakład mięsny „Suchan” został założony w 1992 roku i od początku swojej działalności przywiązuje ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów, w celu jak.
Kobiety w LGD LGD Kobietom I ŚLĘŻAŃSKIE FORUM KOBIET.
O Firmie jeden z liderów na rynku usług outsourcingu, doradztwa personalnego oraz pośrednictwa pracy szeroka wiedza, poparta kilkuletnim doświadczeniem.
Czym się zajmujemy? Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych Dystrybucja Export -import.
Współpraca Przemysł spożywczy – RCIiTT:
Nowość na rynku !!! Ziemniaki surowe obrane Ziemniaki gotowane
Prawne aspekty tworzenia i sprzedaży zintegrowanych produktów turystycznych „Turystyka wiejska na drodze do komercjalizacji” Kielce 9-10 kwietnia 2010.
Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
RESCOLD Sp.J. Zamówienia on-line Informacja dla klientów na temat sprzedaży przez internet.
Technik organizacji usług gastronomicznych
usług gastronomicznych
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
PROJEKT WSPÓŁPRACY FESTIWAL SMAKU. PROJEKT NA ETAPIE PRZYGOTOWANIA : ZADANIA : 1.Analiza produktów tradycyjnych- (umowa zlecenie) 2. Cztery spotkania.
Opracowała Anna Bełoniak
OD KONTROLI DO AUDITU HACCP
Nasza oferta edukacyjna obejmuje kształcenie w następujących zawodach: - KUCHARZ   - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ.
Żeby zdrowym być, trzeba zdrowo żyć
GESZKO Gesunde Schule Zdrowa szkoła Targi Projektowe
w aspekcie nadzoru sanitarnego
Dziedzictwo kulinarne w sektorze żywności naturalnej wysokiej jakości, ochrona i promocja poprzez wspólny znak towarowy gwarancyjny.
PZL Sedziszów S.A.. PZL Sędziszów S.A. 01 Ekspert wśród polskich producentów filtrów samochodowych Ponad 70 lat tradycji w produkcji 1939 r. Powstanie.
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR W RZEMIENIU NA ROK 2015/2016.
Technik żywienia i gospodarstwa domowego Numer z klasyfikacji zawodów:
DYSTRYBUCJA TWARDOWSKI Lidzbark Wielki Łęck 81a
Definicja konkurencji, jej formy i narzędzia.
Centrum Badań i Ekspertyz Towaroznawczych Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu al. Niepodległości 10, pok. 0039, Poznań tel.
Uniwersytet Gdański, Wydział Zarządzania
Klasa 2 Szkoła z klasą 2.0.
GMP/GHP.
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
INNE SYSTEMY ZARZĄDZANIA
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Szkolenie krajowe dotyczące wprowadzenia programu edukacyjnego Warszawa, Państwowa Inspekcja Sanitarna Polska Federacja Producentów Żywności.
VISION shakes Wybierasz zbilansowane i sycące jedzenie, które dostarczy Ci niezbędnej ilości cennych substancji i białka roślinnego.
Surowce, dodatki do żywności i materiały pomocnicze
Autor: Piotr Bigosiński, Quality Systems
BALTIC MASTER ® Firma BALTIC MASTER istnieje od 1993 roku, siedzibą firmy jest Wilno na Litwie a my mamy przyjemność reprezentować oddział w Polsce. BALTIC.
Kampania reklamowa firmy Mondo Promo Sp. z o.o.. Założona w 2001r. Aktywnie działająca firma w przemyśle tekstylnym Innowacyjne tkaniny oraz wyspecjalizowana.
Technik żywienia i usług gastronomicznych Technik eksploatacji portów i terminali Technik obsługi turystycznej Technik architektury krajobrazu Technik.
WEZ 1 Wyniki egzaminu zawodowego absolwentów techników i szkół policealnych październik 2006 r.
Fizyczna dystrybucja.
Założenia – BMC#1 Busin ess Mod el Canv as #1 Kluczowe partnerstwa Główne działaniaWartość Relacje z klientamiKlienci Dostawcy mięsaProdukcja Reklamy.
Wizytówka miniprzedsiębiorstwa.  Smakosze  Zespół Szkół Nr 7 w Wałbrzychu.
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
Wiarygodność rynkowa i sukces ekonomiczny – jak informatyka pomaga osiągnąć przewagę konkurencyjną Warszawa r.
Magdalena Kaczmarek Ilona Urbaniak Klasa III TH. Zakłady żywienia zbiorowego… Organizują one: - Przetwórstwo gastronomiczne, polegające na przygotowywaniu.
O Firmie Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu istnieje od Specjalizujemy się w produkcji serów dojrzewających serów typu szwajcarsko - holenderskiego,
Sylwia Kanak Marcin Janusek klasa II c
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR
Wprowadzenie do dyskusji panelowej: Konkurencja i współpraca w łańcuchach dostaw żywności na rynku wewnętrznym UE i na rynkach krajów trzecich Forum.
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie. Instytucja Zarządzająca PROW na lata 2014–2020 – Minister.
Marketing w Firmie.
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Zapis prezentacji:

Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki- czyli JAWO dla gastronomii...

Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki JAWO Szeroki asortyment, Jakość i bezpieczeństwo, Zdrowie i tradycyjny, polski smak, Wsparcie Producenta, Dostępność- logistyka

Zyskujesz- szeroki asortyment 11 rodzajów pierogów: ruskie, z grzybami i kapustą, z mięsem, staropolskie, ze szpinakiem, z wiśniami itp.

Zyskujesz- szeroki asortyment 4 rodzaje klusek: śląskie, leniwe, knedle z całymi owocami:

Zyskujesz- szeroki asortyment 3 rodzaje uszek: z mięsem, z kapustą i grzybami, z pieczarkami

Zyskujesz- szeroki asortyment 2 rodzaje pyz: z mięsem i bez mięsa .

Zyskujesz- szeroki asortyment Dania na patelnię: krokiety, naleśniki, karminadle

Zyskujesz - szeroki asortyment Produkt „skrojony na miarę”: a) restauracje, bary – np. kluski, uszka, b) placówki zbiorowego żywienia- np. naleśniki, pierogi, knedle- chętnie kupowane przez szkoły, c) firmy cateringowe- np. krokiety, które można podać z barszczem na imprezach plenerowych, Możliwość wzbogacenia menu, Długi termin przydatności, Łatwe i szybkie przygotowanie- oszczędność czasu.

Zyskujesz- Jakość i bezpieczeństwo Odpowiedzialność za bezpieczeństwo i zachowanie standardów jakościowych po stronie Producenta, System ISO 22000, Nowoczesne i regularnie kontrolowane maszyny, Ścisła kontrola temperatury, Podwójny dozór - sanitarnym i weterynaryjny, Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna - GMP i GHP,

Zyskujesz -zdrowie i tradycję Produkt wykonany ręcznie, bez konserwantów, sztucznych barwników, antyutleniaczy, emulgatorów, Tradycyjne, polskie receptury, niepowtarzalny smak, Żywność dostosowana do szybkiego tempa życia,

Zyskujesz – wsparcie Producenta Technologiczne: GDA, Wartości odżywcze, Ilości sztuk w opakowaniu, Czas gotowania, Sposób przygotowania.

Zyskujesz –wsparcie Producenta Handlowe: Prezentacje prowadzone przez Przedstawicieli Regionalnych JAWO, Informacje o produkcie, nowościach i promocjach,

Zyskujesz –wsparcie Producenta Marketingowe : Strona internetowa WWW.JAWO.PL Książka kucharska, Wsparcie w punkcie sprzedaży naklejki, banery.

Zyskujesz – łatwy dostęp Produkty JAWO dostępne są w całej Polsce w: ponad 90 hurtowniach, (sprzedaż detaliczna i gastronomiczna), np. IGLOKRAK, JAGO, hurtowniach typowo gastronomicznych, np. FARUTEX, sieci MAKRO.

JAWO sp. z o.o. ul. Bór 66 L 42-200 Częstochowa Polska www.jawo.pl