Światowy Dzień Zdrowia 2015 Z pola na stół – uczyń jedzenie bezpiecznym SZKOŁA PODSTAWOWA NR 4 im. MARSZAŁKA JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO W ZAKOPANEM
Zapoznanie uczniów z zasadami PIĘCIU KROKÓW DO BEZPIECZNIEJSZEJ ŻYWNOŚCI
Gazetka- Bezpieczna żywność
Zapobieganie chorobom – prace przygotowane przez uczniów klas III
Prezentacje na temat zasad przygotowywania zdrowego śniadania
Dbamy o zdrowie Piosenka „Witaminki”
Inscenizacja w wykonaniu uczniów klasy II „Gdzie się kryją witaminy?”
Razem rozwiązujemy krzyżówki, które dotyczą naszego zdrowia i zasad zachowania czystości podczas przygotowywania posiłków
Zagadki i łamigłówki przygotowane przez uczniów klasy VI
Zdrowa i czysta żywność Uczniowie przygotowali stoisko z sałatkami oraz owocami i warzywami
Najlepiej smakują owoce, gdy zjadają wszyscy
Zapraszamy i zachęcamy do zjadania świeżych i czystych owoców i warzyw Dziękujemy za uwagę uczniowie wraz z nauczycielami