Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałZofia Kozak Został zmieniony 8 lat temu
2
Czynniki wpływające na realizację produktu wysokiej jakości zależą: Od wyboru gleby i winorośli;
3
Od zastosowanych technologii; Od użytych narzędzi; Od systemów kontroli procesów przetwórczych.
4
Winobranie
5
WYTŁACZANIE
6
DESTYLACJA FILTRACJA DESTYLATU FILTRACJA DESTYLATU
7
LEŻAKOWANIE I DOJRZEWANIE W DĘBOWYCH BECZKACH LEŻAKOWANIE I DOJRZEWANIE W DĘBOWYCH BECZKACH
8
BUTELKOWANIE I ETYKIETOWANIE BUTELKOWANIE I ETYKIETOWANIE
9
OTO REZULTAT PROCESU PRZETWÓRCZEGO
10
Przygotowany przez renomowaną piemoncką destylarnię, znaną z upodobania do jakości, Vitèss jest produktem ekskluzywnym przeznaczonym dla lokali z klasą.
11
Vitèss wyróżnia się przez swe właściwości organoleptyczne czyniące go wyjątkowym w kategorii likierów wspomagających trawienie, wytwarzanym wyłącznie z produktów naturalnych.
12
Vitèss delikatny na podniebieniu, pomimo posiadania odpowiedniej dozy alkoholu nadającej mu konsystencję Brandy dojrzewającej 10 lat; WŁAŚCIWOŚCI
13
Vitèss pozostawia bardzo przyjemny posmak, w miejsce początkowego wrażenia mocy i świeżości, co jest wynikiem zastosowania naturalnych składników; WŁAŚCIWOŚCI
14
Vitèss działa bardzo szybko, ułatwiając trawienie i pozostawiając przyjemne i trwałe wrażenia smakowe WŁAŚCIWOŚCI www.lmg2015.it
15
Vitèss NIE zawiera spirytusu, a swą moc zawdzięcza wyłącznie szczególnemu BRANDY dojrzewającemu 10 lat w dębowych beczkach. WŁAŚCIWOŚCI www.lmg2015.it
16
Jak podawać VITÈSS Vitèss, czyste, winno być podawane schłodzone (NIE mrożone). www.lmg2015.it
17
VITÈSS z lodami Połączenie Vitèss z lodami uwydatnia smak jednego i drugiego. www.lmg2015.it
18
VITÈSS z lodami Vitèss i lody krem-wanilia. www.lmg2015.it
19
VITÈSS z lodami Vitèss z lodami śmietankowymi. www.lmg2015.it
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.