Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
1
PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ
2
PRZEDMIOTY : technologia prac w obiektach hotelarskich
prace pomocnicze w gastronomii hotelowej zajęcia praktyczne
3
NAUCZYMY SIĘ TEGO NA TECHNOLOGII PRAC W OBIEKTACH HOTELARSKICH
Pierwsze wrażenie musi być dobre – tu wszystko musi lśnić.
4
HOTEL TO PRZEDE WSZYSTKIM – WYGODNY, SPOKOJNY NOCLEG
5
WYSOKA JAKOŚĆ USŁUG HOTELARSKICH – CZYŚCIUTKIE, LUKSUSOWE ŁAZIENKI I TOALETY
6
NASZ KLIENT WYPOCZYWA, PRACUJE I BAWI SIĘ
7
Dbamy o piękno otoczenia
8
Jestem dobrym pomocnikiem obsługi hotelowej, gdy :
Dbam o higienę osobistą Potrafię być kulturalny Dobrze współpracuję z resztą personelu Wywiązuję się ze swoich obowiązków
10
Czystość, higiena, estetyka …
11
Prace pomocnicze w gastronomii hotelowej
PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA Prace pomocnicze w gastronomii hotelowej
12
UCZYMY SIĘ : Nakrywania stołów do posiłków Obsługi sprzętu kuchennego
Przygotowania surowców i produktów Przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.