Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałEdyta Bućko Został zmieniony 10 lat temu
1
Spaghetti po bolońsku
2
Składniki 500 g spaghetti 4 łyżki świeżo startego parmezanu do posypania Sos: 1 łyżka oleju roślinnego lub oliwy z oliwek 1 posiekana średnia cebula 2 ząbki czosnku 250 g mielonej wołowiny 4 pomidory 1 listek laurowy 2 łyżeczki oregano 1 łyżeczka cukru sól czarny pieprz ½ szklanki czerwonego wina
3
Ingredients 500 g spaghetti noodles 4 tablespoons of parmesan cheese Sauce: 1 tablespoon of vegetable oil or olive oil 1 chopped medium onion 2 cloves garlic 250 g ground beef 4 tomatoes 1 bay leaf 2 teaspoons of oregano 1 teaspoon of sugar salt black pepper ½ glass of red wine
5
Przygotowanie: W rondlu rozgrzewamy olej lub oliwę. Dodajemy cebulę, marchew, seler i czosnek, smażymy 5 minut, ciągle mieszając. Dodajemy mieloną wołowinę. Smażymy 10 min, aż mięso zbrązowieje. W wolnej chwili - dodajemy pomidory, listek laurowy, oregano, cukier, sól i pieprz oraz wino. Gotujemy i mieszamy, zmniejszamy ogień do minimum, przykrywamy i dusimy 20-25 min, aż sos zgęstnieje. Od czasu do czasu mieszamy. Za moment - wlewamy wodę do dużego garnka, dodajemy 1 łyżkę soli i gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie al dente, mieszając od czasu do czasu. Podajemy makaron na dużym półmisku, polany sosem i posypany parmezanem.
6
Preparation In the pan warm up the oil or olive oil. Add the onion, carrot, celery and garlic, fry 5 minutes, stirring constantly. Add the ground beef. Fry 10 minutes, until meat is brown. In your free time - add tomatoes, bay leaf, oregano, sugar, salt and pepper and wine. Boil and mix, reduce the heat to a minimum, cover and cook 20-25 minutes, until the sauce thickens. From time to time mix. After a moment - pour water into a large pot, add 1 tablespoon of salt and cook pasta according to instructions on the package until it is al dente, stirring occasionally. Serve noodles on a large plate, add sauce and sprinkle with parmesan cheese. In the pan warm up the oil or olive oil. Add the onion, carrot, celery and garlic, fry 5 minutes, stirring constantly. Add the ground beef. Fry 10 minutes, until meat is brown. In your free time - add tomatoes, bay leaf, oregano, sugar, salt and pepper and wine. Boil and mix, reduce the heat to a minimum, cover and cook 20-25 minutes, until the sauce thickens. From time to time mix. After a moment - pour water into a large pot, add 1 tablespoon of salt and cook pasta according to instructions on the package until it is al dente, stirring occasionally. Serve noodles on a large plate, add sauce and sprinkle with parmesan cheese.
7
Życzę Smacznego!!! I wish you buon appétito!!!
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.