Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałAntoni Mulawa Został zmieniony 10 lat temu
1
KITCHEN AND RESTAURANT GUIDE FOR STARTERS F&B4YOU Leonardo da Vinci project 2010 – 2012 COLEGIUL TEHNIC DE ALIMENTATIE SI TURISM DUMITRU MOTOC, GALATI, ROMANIA ODZIEŻ KUCHENNA
2
Odzież ochronną stosujemy w kuchni: -Kiedy tylko jest to konieczne, w miejscu pracy, do którego jest przeznaczona; -W ciągu całego czasu pracy; -Tylko na stanowisku pracy, pod żadnym względem nie nosić w innych miejscach (w toalecie, na zapleczu socjalnym, na zewnątrz itd.); -Wyłącznie kompletną i czystą; jeśli zabrudzi się, musi być natychmiast zmieniona; - tylko jeden użytkownik dla jednego kompletu odzieży; nie można pożyczać innej osobie.
3
CZEPEK BLUZA SPODNIE BUTY ZAPASKA/ FARTUCH RĘCZNIK
4
CZEPEK Bawełniany Pranie w 90 st. C Wybielanie chlorynem wapniowym Pranie w pralce automatycznej
5
Bawełniana Pranie w 90 st. C Wybielanie chlorynem wapniowym Pranie w pralce automatycznej BLUZA
6
ZAPASKA/FART UCH Bawełniana Pranie w 90 st. C Wybielanie chlorynem wapniowym Pranie w pralce automatycznej
7
SPODNIE Bawełniane Pranie w 90 st. C Wybielanie chlorynem wapniowym Pranie w pralce automatycznej
8
BUTY Tłuszcz lub inne zanieczyszczenia usuwamy ściereczką namoczoną wodnym roztworem detergentu (1-2%)
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.