Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałSzczeosny Skrzypczyński Został zmieniony 10 lat temu
1
Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów
Aldona Borowska Biblioteka Narodowa
2
Technikum Drzewne Przedmioty zawodowe: Materiałoznawstwo Technologia
Rysunek techniczny Konstrukcje Maszyny i urządzenia Elektrotechnika i automatyka
3
Materiałoznawstwo przemysłu drzewnego : podręcznik dla technikum / Jerzy Szczuka, Jan Żurowski.
Drewno – towaroznawstwo Meble – materiały Podręczniki dla szkół zawodowych
4
Materiałoznawstwo Przemysł drzewny Podręczniki dla szkół zawodowych
5
Technologia meblarstwa. Cz. 1 /
Włodzimierz Prządka. Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych
6
Technologia Technologia drewna Meble – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych
7
Konstrukcje mebli. Cz. 1, Rysunek techniczny / Lesław Giełdowski.
Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych
8
Rysunek techniczny Meble – rysunek techniczny Podręczniki dla szkół zawodowych
9
Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz
Konstrukcje mebli : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Irena Swaczyna, Mieczysław Swaczyna. Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych
10
Konstrukcje drewniane Meble – budowa i konstrukcje Podręczniki dla szkół zawodowych
11
Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz
Maszyny i urządzenia do obróbki drewna : podręcznik dla technikum. Cz. 1 / Jerzy Bajkowski. Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych
12
Urządzenia do obróbki drewna (
Urządzenia do obróbki drewna (?) Drewno – technologia – narzędzia i maszyny Podręczniki dla szkół zawodowych
13
Technikum Gastronomiczne
PRZEDMIOTY ZAWODOWE: - Technologia gastronomiczna. - Podstawy żywienia i higieny. - Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych.
14
Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 2 / Dorota Czerwińska. Odżywianie - higiena Żywność – biochemia Podręczniki dla szkół zawodowych
15
Odżywianie człowieka (
Odżywianie człowieka (!?) Odżywianie – higiena Podręczniki dla szkół zawodowych
16
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Cz. 2 / Danuta Górecka
Żywność – technologia Podręczniki dla szkół zawodowych
17
Technologia gastronomiczna Obsługa klienta Podręczniki dla szkół zawodowych
18
Towaroznawstwo / Beata Zembrzuska.
Towaroznawstwo Podręczniki dla szkół zawodowych Czy (dziedzina) – towaroznawstwo
19
działalność usługowa, podstawy turystyki, walory i atrakcje turystyczne, usługi turystyczne, organizowanie imprez turystycznych Czy wymienione terminy mogą być tematami?
20
Obsługa informatyczna w hotelarstwie / Mariola Milewska, Andrzej Stasiak.
Hotelarstwo – oprogramowanie Systemy informatyczne – stosowanie – gospodarka Podręczniki dla szkół zawodowych
21
Hotelarstwo – oprogramowanie
Podręczniki dla szkół zawodowych
22
Obsługa ruchu turystycznego
Turystyka – organizacja Podręczniki dla szkół zawodowych
23
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : podręcznik / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.
Hotelarstwo Podręczniki dla szkół zawodowych
24
Dziękuję Aldona Borowska a.borowska@bn.org.pl
+ Dziękuję Aldona Borowska
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.