Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Analiza ankiety dotyczącej żywienia w stołówce szkolnej

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Analiza ankiety dotyczącej żywienia w stołówce szkolnej"— Zapis prezentacji:

1 Analiza ankiety dotyczącej żywienia w stołówce szkolnej

2 Ogólne informacje dotyczące ankiety
Ankieta została przeprowadzona w stołówce szkolnej dnia roku, na 3 przerwach obiadowych; W ankiecie wzięło udział 54 uczniów; Kwestionariusz ankiety zawierał pięć pytań o charakterze otwartym. Ankieta była anonimowa ; Celem przeprowadzenia ankiety było zapoznanie się z gustami żywieniowymi uczniów, oraz uzyskanie informacji co im się w stołówce podoba, a co warto byłoby zmienić.

3 Jaka potrawa smakuje Ci najbardziej w stołówce szkolnej? (wymień)

4 Czy jest potrawa, która Ci nie smakuje w stołówce szkolnej
Czy jest potrawa, która Ci nie smakuje w stołówce szkolnej? Jeżeli tak, to jaka? (wymień)

5 Jaką potrawę wprowadził(a)byś do stołówki szkolnej? (wymień)

6 Co zmienił(a)byś w stołówce szkolnej? (wymień)

7 Co Ci się podoba w stołówce szkolnej? (wymień)

8 Opracowały: Joanna Jasińska Agata Dzieńdziura Agnieszka Iglewska


Pobierz ppt "Analiza ankiety dotyczącej żywienia w stołówce szkolnej"

Podobne prezentacje


Reklamy Google