Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałBogumiła Oczkowicz Został zmieniony 10 lat temu
1
Analiza ankiety dotyczącej żywienia w stołówce szkolnej
2
Ogólne informacje dotyczące ankiety
Ankieta została przeprowadzona w stołówce szkolnej dnia roku, na 3 przerwach obiadowych; W ankiecie wzięło udział 54 uczniów; Kwestionariusz ankiety zawierał pięć pytań o charakterze otwartym. Ankieta była anonimowa ; Celem przeprowadzenia ankiety było zapoznanie się z gustami żywieniowymi uczniów, oraz uzyskanie informacji co im się w stołówce podoba, a co warto byłoby zmienić.
3
Jaka potrawa smakuje Ci najbardziej w stołówce szkolnej? (wymień)
4
Czy jest potrawa, która Ci nie smakuje w stołówce szkolnej
Czy jest potrawa, która Ci nie smakuje w stołówce szkolnej? Jeżeli tak, to jaka? (wymień)
5
Jaką potrawę wprowadził(a)byś do stołówki szkolnej? (wymień)
6
Co zmienił(a)byś w stołówce szkolnej? (wymień)
7
Co Ci się podoba w stołówce szkolnej? (wymień)
8
Opracowały: Joanna Jasińska Agata Dzieńdziura Agnieszka Iglewska
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.