Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałBartłomiej Czech Został zmieniony 9 lat temu
1
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO
2
INŻYNIERA Gastronomia i Hotelarstwo Kierunek:
STUDIA I. stopnia (inżynierskie): Studia stacjonarne → 3,5-letnie Studia niestacjonarne (zaoczne) → 4-letnie Kończące się tytułem zawodowym INŻYNIERA
3
Czego możesz się nauczyć?
projektowania i organizacji przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich nowoczesnych technik i technologii w gastronomii i cateringu eksploatacji urządzeń i obiektów w gastronomi i hotelarstwie systemów informatycznych wykorzystywanych w gastronomii i hotelarstwie przeprowadzania audytu wewnętrznego zarządzania finansami i zasobami ludzkimi, podstaw finansów i rachunkowości oraz przygotowania biznes planu planowania żywienia dostosowanego do indywidualnych potrzeb konsumenta doboru optymalnych strategii marketingowych dla podmiotów hotelarskich i gastronomicznych
4
Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo
Specjalizacja Zarządzanie w gastronomii i hotelarstwie Technologiczno-żywieniowa
5
obiektach hotelarskich
Praktyki godz. Praktyki zawodowe w: zakładach gastronomicznych obiektach hotelarskich
7
Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo
Studia I-go stopnia Egzamin maturalny/egzamin dojrzałości 1 przedmiot wybrany spośród 3: biologia chemia matematyka
8
Potencjalne miejsca pracy:
przedsiębiorstwa gastronomiczne i cateringowe obiekty hotelarskie placówki oświatowo-wychowawcze
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.