Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałGenowefa Polnik Został zmieniony 11 lat temu
1
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w ZSP w Bytowie w roku szkolnym 2008/2009
2
Kucharz małej gastronomii Egzamin pisemny: zgłoszonych - 29 przystąpiło – 28 Egzamin praktyczny: zgłoszonych – 27 przystąpiło – 23 Na 30 zgłoszonych, przystąpiło do egzamin - 29 uczniów w tym 22 uczniów zdało egzamin co stanowi 75,9 % Zdawalność poszczególnych etapów egzaminu : - część I egzaminu pisemnego 100 % - część II egzaminu pisemnego 100 % - część praktyczna egzaminu 78,3 %
3
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w zawodzie kucharz małej gastronomii
4
Sprzedawca Egzamin pisemny: zgłoszonych - 39 przystąpiło – 38 Egzamin praktyczny: zgłoszonych – 44 przystąpiło – 38 Na 45 zgłoszonych, przystąpiło do egzamin - 42 uczniów w tym 33 uczniów zdało egzamin co stanowi 78,6 % Zdawalność poszczególnych etapów egzaminu : - część I egzaminu pisemnego 89,5 % - część II egzaminu pisemnego 100 % - część praktyczna egzaminu 95,5 %
5
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w zawodzie sprzedawca
6
Ślusarz Egzamin pisemny: zgłoszonych - 25 przystąpiło – 25 Egzamin praktyczny: zgłoszonych – 24 przystąpiło – 23 Na 25 zgłoszonych, przystąpiło do egzamin - 25 uczniów w tym 23 uczniów zdało egzamin co stanowi 92 % Zdawalność poszczególnych etapów egzaminu : - część I egzaminu pisemnego 100 % - część II egzaminu pisemnego 100 % - część praktyczna egzaminu 95,7 %
7
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w zawodzie ślusarz
8
Technik mechanik Egzamin pisemny: zgłoszonych - 24 przystąpiło – 22 Egzamin praktyczny: zgłoszonych – 25 przystąpiło – 25 Na 28 zgłoszonych, przystąpiło do egzamin - 26 uczniów w tym 17 uczniów zdało egzamin co stanowi 65,4 % Zdawalność poszczególnych etapów egzaminu : - część I egzaminu pisemnego 77,3 % - część II egzaminu pisemnego 100 % - część praktyczna egzaminu 64,0 %
9
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w zawodzie technik mechanik
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.