Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
1
TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
2
W czasie czteroletniego cyklu kształcenia młodzież zdobywa
wiadomości i umiejętności niezbędne do zdania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych: sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Uczestnictwo w zajęciach pozalekcyjnych pozwala na: zdobywanie dodatkowych wiadomości i umiejętności przydatnych w przyszłej pracy zawodowej rozwijanie aspiracji twórczych integrowanie młodzieży poprzez wspólną realizację zadań
3
Zajęcia w szkolnej pracowni gastronomicznej
4
Szkolne konkursy gastronomiczny
5
I miejsce w międzyszkolnym konkursie gastronomicznym "Zawijańce w roli głównej"
II miejsce w międzyszkolnym konkursie gastronomicznym "Wigilia Świąt Bożego Narodzenia w tradycji polskiej"
6
I miejsce w ogólnopolskim konkursie na najlepszy przepis kulinarny
Warszawa 2013
7
III miejsce w ogólnopolskim turnieju szkół gastronomicznych "Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia” Warszawa 2013
8
III miejsce w międzyszkolnym konkursie – Tradycyjna Kuchnia Polska z Karolem Okrasą
Radom 2008 r.
9
Warsztaty kulinarne z Kurtem Schellerem
10
Kurs obsługi konsumenta - Akademia Kelnerska Grzegorza Górnika
11
Realizacja projektu „Europa ze smakiem”
12
Okolicznościowe imprezy szkolne i pozaszkolne – sporządzanie potraw, nakrywanie i dekoracja stołów, obsługa gości
13
Praktyka zawodowa na Mazurach
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.