Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego
Advertisements

STUDIA W ATH STUDIA I-go STOPNIA (inżynierskie lub licencjackie) STUDIA II-go STOPNIA.
Dlaczego warto wybrać specjalność CYBERNETYKA EKONOMICZNA
Wydział Nauk Ekonomicznych Studia stacjonarne II stopnia, rok akademicki 2012/2013 Wybór specjalności na kierunku Zarządzanie.
Wydział Nauk Ekonomicznych Studia stacjonarne II stopnia, rok akademicki 2012/2013 Wybór specjalności na kierunku Zarządzanie.
Wydział Nauk Ekonomicznych Studia stacjonarne I stopnia, rok akademicki 2012/2013 Wybór specjalności na kierunku Zarządzanie.
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE W POWIECIE KLUCZBORSKIM Miejsce: Aula Zespołu Szkół Ogólnokształcących im. Adama Mickiewicza w Kluczborku Termin: 28 listopada 2007.
Publikacje zawodowe WSiP 2013
Zespół Szkół w Olsztynku im. K.C. Mrongowiusza
Hotelarsko Turystycznych
Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa
Kształcenie zawodowe - problemy opracowania przedmiotowego dokumentów
Szczecin, 15 kwietnia 2013 r. Katedra Organizacji i Zarządzania Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania Uniwersytet Szczeciński Specjalność: Kompetencje.
Technik organizacji usług gastronomicznych
usług gastronomicznych
PONADGIMNAZJALNYCH NR 1 IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W BUSKU-ZDROJU
Charakterystyka zawodu
TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
Ogólna charakterystyka typów szkół- szansa na zatrudnienie
STRUKTURA ZESPOŁU SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH W CZAPLINKU
Technik technologii żywności jest zawodem związanym z:
Szczegółowe informacje o kierunkach na stronie:
Wydział Przedsiębiorczości i Towarozanwastwa
Technik żywienia i usług gastronomicznych
SZKOŁA W KOTOWIE PROPONUJE KIERUNKI:
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2013/2014
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2014/2015 Z e s p ó ł S z k ó ł Z a w o d o w y c h w R a c i b o r z u.
Drogi Absolwencie! Nasza szkoła otwiera drzwi do Twojej kariery zawodowej Strona WWW: ekonomik.webd.pl.
ZAWÓD SUKCES AWANS EUROPEJSKOŚĆ ZSAE WITA
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR W RZEMIENIU NA ROK 2015/2016.
Zespół Szkół im. Konstytucji 3 Maja w Iławie
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. prof. Edwarda F
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
KIERUNKI KSZTAŁCENIA TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Technik żywienia i usług gastronomicznych jest przygotowany do wykonywania różnych zadań.
Politechnika Śląska w Gliwicach Wydział Organizacji i Zarządzania Katedra Zarządzania Przedsiębiorstwem i Organizacji Produkcji Kierownik Katedry: prof.
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
MODUŁ ORGANIZACYJNY – MENEDŻER BIZNESU M ODUŁ M ENEDŻER BIZNESU.
Z A R Z Ą D Z A Ć Potrafię PRAKTYCZNIE WYŻSZA SZKOŁA ZARZĄDZANIA OCHRONĄ PRACY W KATOWICACH.
Z A R Z Ą D Z A Ć Potrafię PRAKTYCZNIE WYŻSZA SZKOŁA ZARZĄDZANIA OCHRONĄ PRACY W KATOWICACH.
Dlaczego warto? wykształcenie inżynierskie + poszukiwane na rynku pracy specjalności ciekawa i dobrze płatna praca po studiach.
Wydział Zarządzania Informacją PJWSTK Narzędzia IT w rękach menedżera.
Specjalność INNOWACYJNY BINZES Katedra Informatyki Ekonomicznej Katedra Przedsiębiorczości i Zarządzania Innowacyjnego Katowice,
Technik żywienia i usług gastronomicznych Technik eksploatacji portów i terminali Technik obsługi turystycznej Technik architektury krajobrazu Technik.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia zawód – kucharz zawód – kucharz.
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SOSNOWCU ul. Gen. Grota Roweckiego 64 OFERTA EDUKACYJNA W ROKU SZKOLNYM 2016/2017.
Prezentacja Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Drezdenku Adres: ul. Konopnickiej 2, Drezdenko, tel. (095) e: szkoły:
Kucharz w kuchni króluje. Dobre posiłki gotuje ;).
Dokument ten ma charakter informacyjny. Każdorazowo należy sprawdzić na stronie uczelni szczegółowe zasady rekrutacji.
Studia II stopnia. KIM BĘDZIESZ? Analitykiem biznesowym – specjalistą w zakresie stosowania profesjonalnych narzędzi matematyczno-statystycznych oraz.
Graficzna Struktura Organizacyjna Nest Bank SA
Katedra finansów przedsiębiorstw i ubezpieczeń gospodarczych
Historia Wydział Organizacji Produkcji Politechniki Śląskiej rozpoczął działalność 1 października 1970 roku  Od 1 czerwca 1995 roku wydział działa pod.
Studiuj Zarządzanie – to praca z ludźmi
Technik hotelarstwa 4-letni cykl nauczania.
OFERTA EDUKACYJNA ZESPOŁU SZKÓŁ CKR
POLITECHNIKA POZNAŃSKA, WYDZIAŁ INŻYNIERII ZARZĄDZANIA
Specjalność: „Zarządzanie w Administracji Publicznej”
Edukacja Fizyczna w Późnej Dorosłości specjalność na kierunku Wychowanie Fizyczne studia II stopnia stacjonarne i niestacjonarne.
Badanie Losów Absolwentów
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi”
Wydział Nauk Ekonomicznych i Informatyki Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku Dziekan WNEI Dr Mariola Szewczyk-Jarocka Prodziekan ds. nauki WNEI.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Orła Białego
POLITECHNIKA POZNAŃSKA, WYDZIAŁ INŻYNIERII ZARZĄDZANIA
Dokument ten ma charakter informacyjny.
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Specjalność Menedżer finansowy
Zapis prezentacji:

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Kierunek: GASTRONOMIA I HOTELARSTWO

INŻYNIERA Gastronomia i Hotelarstwo Kierunek: STUDIA I. stopnia (inżynierskie): Studia stacjonarne → 3,5-letnie Studia niestacjonarne (zaoczne) → 4-letnie Kończące się tytułem zawodowym INŻYNIERA

Czego możesz się nauczyć? projektowania i organizacji przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich nowoczesnych technik i technologii w gastronomii i cateringu eksploatacji urządzeń i obiektów w gastronomi i hotelarstwie systemów informatycznych wykorzystywanych w gastronomii i hotelarstwie przeprowadzania audytu wewnętrznego zarządzania finansami i zasobami ludzkimi, podstaw finansów i rachunkowości oraz przygotowania biznes planu planowania żywienia dostosowanego do indywidualnych potrzeb konsumenta doboru optymalnych strategii marketingowych dla podmiotów hotelarskich i gastronomicznych

Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo Specjalizacja Zarządzanie w gastronomii i hotelarstwie Technologiczno-żywieniowa

obiektach hotelarskich Praktyki - 600 godz. Praktyki zawodowe w: zakładach gastronomicznych obiektach hotelarskich

Kierunek: Gastronomia i Hotelarstwo Studia I-go stopnia Egzamin maturalny/egzamin dojrzałości 1 przedmiot wybrany spośród 3: biologia chemia matematyka

Potencjalne miejsca pracy: przedsiębiorstwa gastronomiczne i cateringowe obiekty hotelarskie placówki oświatowo-wychowawcze