Red Baron Hotel & Restauracja

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Restauracja Franciszkańska z przyjemnością zaprasza Państwa do skorzystania z PROMOCYJNEJ OFERTY.
Advertisements

Jedzenie w Hiszpanii.
Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś
Bale Absolutoryjne Dla każdego studenta okres studiów to czas wytężonej pracy, czas ciężkiej nauki, czas w którym często egzaminy i zaliczenia są
Słynne włoskie przysmaki na jednym półmisku – to musi smakować fantastycznie ! Sałatka caprese.
Program kampanii reklamowej hotelu „Biały Bez”
POŁOWINKI ARCHITEKTA wraz z Wydziałem Elektrycznym TUCZNO
Leonardo da Vinci Partnership: “Kitchen and Restaurant Guide for Starters” Mięso i drób.
Ku ch ni a Po ls ka Dania Obiadowe Przekąski nakażdą okazje DaniaŚwiąteczne SłodkieNiespodzianki.
Kuchnia Turecka.
Kuchnia polska.
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
Zapraszamy do organizacji szkoleń, konferencji i pobytów firmowych w jesiennej ofercie promocyjnej w cenie: 160zł /osoba Cena obejmuje : Zakwaterowanie.
Oferta specjalna Wigilia 2013
Posiłki, w zależności od hotelu, mogą być serwowane do stolika lub być oferowane w formie bufetu, tzw. szwedzkiego stołu. Napoje serwowane do.
W restauracji.
Plusy i minusy polskiej kuchni
SPRAWOZDANIE Z PRAKTYKI ZAWODOWEJ ODBYTEJ NA LITWIE
OFERTA WYNAJMU SALI SZKOLENIOWEJ
Tel Facebook Amazing SYLWESTROWA NOC 2011/ 2012 KLUB DESEO, DJ DESEO, BAR Z BARMANEM, TAŃCE.
Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego,
Złote zasady odżywiania.
„KALORIE W JEDZENIU” Adrianna Machelska Roksana Zwolińska
IMPREZA ”Karnawałowe SwawOLE!!”
Przyjecie Weselne.
WYJĄTKOWE WESELE.
Ośrodek wczasowo- konferencyjny Wioska Turystyczna Wilkasy
Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane.
Dania wykonane przez nas są w 100% przygotowane z naturalnych składników oraz wszystkie mają swoje korzenie na półwyspie apenińskim.
Sałatka Grecka..
KUCHNIA Ukraińska Wykonanie: Iryna Hnap
Jedzenie w Hiszpanii.
Zwyczaje żywieniowe w Polsce i w wybranych krajach europejskich
Pizzeria „Caro” ul. Damrota 5 44 –145 Pilchowice tel
Wesele Fort Hotel.
Kolonie letnie, zielone szkoły Belfer spokojny, a żak wesoły! Oferta na wiosnę / lato 2014 Świętokrzyskie ponad wszystkie! Hotel Ameliówka*** Mąchocice.
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
CATERING BOŻONARODZENIOWY
zdrowe odżywianie nastolatka
Kuchnia polska W odróżnieniu od wielu innych kuchni narodowych, trudno jest w polskiej tradycji znaleźć rzeczywiście "oryginalne" – "czysto polskie" potrawy.
PROJEKT MATEMATYCZNY Impreza urodzinowa.
Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.
ZDROWE ODŻYWIANIE.
Kuchnia polska.
Jadłospis Tygodnia Wykonane przez: Rakso9.
Wielka Brytania – indyk z borówkami Belgia - homary, małże, pstrąg, dziczyzna w sosie śliwkowym, sorbet, indyk, baba z kremem mokka.
Potrawy regionalne Wykonawcy Maciej Borówka , Przemysław , Sadowski ,
Podróże po świecie Smaki Europy.
American Food.
Rodzaje śniadań Martyna Voigt 3H2.
Prawidłowe żywienie gwarancją zdrowia.
Prawidłowe żywienie gwarancją zdrowia. 3 Zrównoważona dieta to podstawa naszego zdrowia. Nie bez powodu mówi się, że „jesteś tym, co jesz”. Prawidłowa.
WESELE NOWA BOCHNIA. RESTAURACJA ANTYCZNA Niepowtarzalne, luksusowe wnętrze, pełne pięknych, historycznych przedmiotów. Szef Kuchni potrafi zaspokoić.
Wigilijne spotkania firmowe
Dekalog zdrowego żywienia
Czy wiesz, co jesz?. Dzienne zapotrzebowanie kaloryczne naszego organizmu:
Katarzyna Brych Katarzyna Ciupa
Dobór i kaloryczność produktów. 1 porcja produktów zbożowych to: - 1 kromka chleba - 1 mała bułka - ½ dużej bułki (np. Grahamka) - ½ szklanki ugotowanego.
Czy odżywiamy się zdrowo?. Cele projektu: Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum. Poznanie nawyków żywieniowych uczniów naszego gimnazjum.
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
Produkty szczególnie bogate w potas:
Zasady zdrowego odżywiania!
OBIAD dla uczestników szkolenia
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Potrawy w Polsce 1.
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Jedzenie w Hiszpanii.
Zapis prezentacji:

Red Baron Hotel & Restauracja OFERTA WESELNA Szanowni Państwo, Przyjęcie weselne to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu dzieci i rodziców. Dziękujemy, że zechcieliście Państwo wydarzenie to celebrować w naszym Hotelu. Ze swojej strony zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby nawet w najmniejszych detalach usatysfakcjonować Was, Waszych Rodziców, Bliskich i Przyjaciół, z którymi zechcieliście spędzić ten pełen radości dzień. Z przyjemnością zorganizujemy wspaniałe przyjęcie weselne, które na zawsze pozostanie we wspomnieniach Waszych i Waszych Gości! Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

Red Baron Hotel & Restauracja Dlaczego warto wybrać Restaurację Hotelu Red Baron: ❧ Nowy Hotel z pięknymi wnętrzami ❧ Unikalne prezenty honorujące Młoda Parę ❧ Klimatyzowana sala balowa mogąca pomieścić do 100 osób ❧ Wyśmienite menu ustalane indywidualnie ❧ Na życzenie dania z nutką ekstrawagancji ❧ Przygotowanie niezapomnianych poprawin ❧ Atrakcyjna oferta na alkohole, napoje oraz wyroby cukiernicze ❧ Profesjonalna obsługa ❧ Wygodna obsługa elementów towarzyszących, związanych z weselem ❧ Atrakcyjne ceny na organizację przyjęcia weselnego w tygodniu Każdą Młodą Parę, która zdecyduje się na organizację przyjęcia weselnego w Hotelu Red Baron dodatkowo uhonorujemy: ❧ Tradycyjnym powitaniem Młodych chlebem i solą, ❧ otwierającym przyjęcie Toastem Szampańskim za Pomyślność Młodej Pary, ❧ butelką zmrożonego szampana czekającą w pokoju, ❧ wyśmienitym śniadaniem podanym do łóżka w pokoju dla Pary Młodej, ❧ specjalnymi cenami na noclegi dla Gości weselnych, ❧ Voucherem na pobyt w naszym hotelu Młodej Pary w ich pierwszą rocznicę Ślubu. Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

PROPOZYCJA MENU – PRZYJĘCIE WESELNE, od 195zł/ osoba Powitanie chlebem i solą Nowożeńców Toast – wino musujące Przystawka /proszę wybrać jedną / Roladka z łososia wędzonego ze szpinakiem i dresingiem wasabi lub Klasyczna sałatka caprese z pesto Terina drobiowa z szynką na kolorowych jarzynach z balsamicznym vinagrette Pieczywo mieszane Zupa Rosół z bażanta z makaronem marchewką i płatkami świeżej pietruszki Krem z pomidorów z sezamową diablotką i parmezanem Krem z gruszek z pierożkiem gyoza Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

PROPOZYCJA MENU – PRZYJĘCIE WESELNE Danie główne na półmiskach (proszę wybrać zestaw I lub zestaw II) ZESTAW I Mięsa 1.Pieczone udko z kaczki w sosie z czerwonego wina 2. Filet z kurczaka faszerowany oscypkiem i korniszonem, otulony boczkiem 3.Polędwiczka wieprzowa z pieca w sosie podgrzybkowym Dodatki 1.Ziemniaki z wody z koperkiem 2.Kluski śląskie 3.Sałatka z czerwonej kapusty i jabłek 5. Mizeria z koperkiem 6.Surówka z białej kapusty ZESTAW II Mięsa 1. Wieprzowina faszerowana szpinakiem i parmezanem, otulona szynką parmeńską 2. Rolada z indyka w sosie śmietanowo-kurkowym 3. Zrazy wołowe Dodatki 1.Ziemniaki z wody z koperkiem 2.Kluski śląskie 3. Surówka z marchewki z chrzanem 5. Mizeria z koperkiem 6.Surówka z białej kapusty Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

PROPOZYCJA MENU – PRZYJĘCIE WESELNE Przekąski na zimno ( 500g/osobę ) Pieczony karczek po cygańsku Śledzie po gospodarsku Schab po staropolsku z chrzanem i jajkiem Galantyna drobiowa Rolada z indyka w ziołach Pasztet z dziczyzny z żurawiną Sałatka z kurczakiem wędzonym Sałatka jarzynowa Sałatka Chef de Cusine z oliwkami Sery gatunkowe garnirowane orzechami i winogronem Warzywa świeże z dipem ziołowym Sałatka Caprese (pomidory z mozzarellą, oliwa bazyliowa) Pieczywo (bagietka korzenna, ciabata, chleb razowy) Danie na ciepło /proszę wybrać zestaw I lub zestaw II/ ZESTAW I Indyk w sosie pieczarkowym na białym winie Flaczki wołowe na ostro Barszcz z pasztecikiem ZESTAW II Żeberka pieczone na kapuście z grzybami Strogonoff z pieczarkami i korniszonem Barszcz czerwony czysty BUFET KAWOWY bez ograniczeń Kawa, Herbata, dodatki Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

Tort we własnym zakresie Red Baron Hotel & Restauracja DODATKOWE KOSZTY: Ciasta (lub we własnym zakresie): 3 rodzaje ciast – 15 zł / osobę 2 rodzaje ciast – 10 zł / osobę Tort we własnym zakresie Owoce: Patera z owocami – 150g / osobę – 7 zł Alkohol: Wyborowa lub Gorzka Żołądkowa de Luxe – 49zł/but. Finlandia lub Absolut - 59zł/but 0,5 l Wina- cena ustalana indywidualnie W przypadku dostarczania własnego alkoholu dodatkowa opłata za przechowanie, schłodzenie, szkło i serwis wynosi 10 zł/osoby Napoje: Cola, Fanta, Sprite, soki, woda gazowana, niegazowana/3l/os./ 25 zł/pakiet napojów Atrakcje kulinarne: Płonący udziec wieprzowy z kaszą na kapuście zasmażanej - 15zł/os (minimalna ilość zamówienia 30 porcji) Bufet Wiejski - 20zł/os. (min. 30 osób) (Swojskie wędliny, Krupniok, Kaszanka, Pasztet, Ogórki małosolne, Smalec, Żurek w kociołku, Do wyboru dodatkowo 2 dania ciepłe: Golonka na kapuście, Udko na warzywach pieczonych, Żeberka z sosem barbecue, Bigos, Pierogi) Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

PROPOZYCJA MENU – POPRAWINY, od 80zł/ osoba Zupa /proszę wybrać jedną/ Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą Zupa z soczewicy lekko pikantna Krem z pomidorów z kluseczkami Danie główne /proszę wybrać jedno/ Medaliony ze schabu z modrą kapustą, kluseczkami ziemniaczanymi i sosem grzybowym Filet z kurczaka a`la caprese z pomidorami i mozarellą, z pieczonymi ziemniakami i sałatką sezonową Roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym, ziemniaczki z koperkiem i surówką z białej kapusty Zakąski zimne Sałatka z wędzonym kurczakiem Roladka drobiowa z papryczką Galaretka z kurczaka Schab pieczony po staropolsku Pasztet z dziczyzny z marynowanym grzybkiem Pieczywo Kolacja gorąca /proszę wybrać jedną/ Bigos myśliwski Barszcz z krokietem Zupa gulaszowa Napoje Kawa/herbata Sok Woda Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 • 58-100 Świdnica • recepcja@redbaronhotel.pl • www.redbaronhotel.pl • +48 74 856 48 00-01

recepcja@redbaronhotel.pl www.redbaronhotel.pl ZAPRASZAMY Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja 2 58-100 Świdnica recepcja@redbaronhotel.pl www.redbaronhotel.pl +48 74 856 48 00-01