Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałJustyna Łukasik Został zmieniony 8 lat temu
1
Współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego
2
Cele projektu: wspieranie mobilności osób kształcących się w zawodach technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych poznanie sposobów obsługi klientów oraz strukturę funkcjonowania placówek w w. w. branżach
3
nabycie cennego doświadczenia zawodowego i umiejętności praktycznych przygotowanie uczniów do realnych potrzeb rynku zwiększenie szans na zdobycie dobrej pracy zarówno na rynku lokalnym jak i na terenie całej Europy
4
Realizacja założeń planu pracy : Podpisanie umowy między firmami przyjmującymi a szkołą Dobór kandydatów do programu stażowego Spisanie kontraktów Dodatkowe zajęcia pozalekcyjne w zakresie:
5
język obcy ogólny i zawodowy
6
różnice kulturowe
8
sposoby na odnalezienie się w nowym środowisku, z dala od domu rodzinnego, walka ze stresem i niską samooceną
10
przygotowanie kulturowe
11
Poznaliśmy geografię Niemiec i Anglii, opracowaliśmy trasy wycieczek po Londynie oraz Lipsku i Dreźnie. Weryfikowaliśmy stereotypowe opinie o obu narodach.
13
Praktyki zagraniczne Londyn Lipsk
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.