Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

PROJEKT: „EUROPEJSKIE STAŻE ZAWODOWE” NR 2014-1-PL01-KA102-000738 realizowany przy wsparciu finansowym programu Unii Europejskiej Erasmus+: Kształcenie.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "PROJEKT: „EUROPEJSKIE STAŻE ZAWODOWE” NR 2014-1-PL01-KA102-000738 realizowany przy wsparciu finansowym programu Unii Europejskiej Erasmus+: Kształcenie."— Zapis prezentacji:

1 PROJEKT: „EUROPEJSKIE STAŻE ZAWODOWE” NR 2014-1-PL01-KA102-000738 realizowany przy wsparciu finansowym programu Unii Europejskiej Erasmus+: Kształcenie i szkolenia zawodowe//akcja1 - Mobilność edukacyjna, Wyjazdy uczniów i kadry edukacyjnej staż: 28.09 – 09.10.2015 Publikacja sfinansowana z funduszy Komisji Europejskiej w ramach programu Erasmus+ Publikacja została zrealizowana przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej. Publikacja odzwierciedla jedynie stanowisko jej autorów i Komisja Europejska oraz Narodowa Agencja Programu Erasmus+ nie ponoszą odpowiedzialności za jej zawartość merytoryczną.

2 WŁOCHY- RENDE/COSENZA – KALABRIA 28.09 – 09.10.2015

3 Zakwaterowanie Na czas pobytu w Cosenzie, nasza grupa została zakwaterowana w czterogwiazdkowym Hotelu Europa.

4 Jest to piękny hotel. Pokoje były ładne i zadbane. Przed hotelem jak i na jego parterze można było usiąść na fotelach lub sofach. Odpocząć po praktykach i porozmawiać z innymi jak i podzielić się swoimi przeżyciami. Na terenie hotelu znajdował się piękny basen z którego mogliśmy w pełni korzystać.

5

6 Wyżywienie Składało się z codziennego:  śniadania  obiadokolacji

7 W ostatni dzień podali nam pożegnalny deser „ panna cotta ”

8 Nasze praktyki odbywały się w „ Ariha Hotel ”. Jest to hotel czterogwiazdkowy.

9 Osoby, z którymi tam się spotkałyśmy były bardzo uprzejme i życzliwe. Przede wszystkim praca na kuchni była bardzo przyjemna. Przeważały w niej owoce morza i oczywiście makaron. Przygotowywałyśmy dania kuchni włoskiej i również włoskie przekąski w postaci szaszłyków czy pomidorów w przyprawach.

10 Na kuchni pracował z nami szef kuchni Giordano De Stefano, który pracował w restauracjach na całym świecie. Pracował również w wieloma Polakami m.in. w Londynie i w nieznacznym stopniu zna kuchnie polską. Praca z nim była ciekawym doświadczeniem. Jest to człowiek, który zawsze jest uśmiechnięty i wszystkich zaraża swoim entuzjazmem.

11 Nasza trójka brała udział w filmie promującym „ Euroform ”

12 Czas wolny W drodze do Cosenza Rende zwiedziliśmy Rzym

13 W weekend odwiedziliśmy Paole

14 W drodze powrotnej do Polski odwiedziliśmy park rozrywki Gardaland

15 Odebranie certyfikatów W dniu wyjazdu cała grupa udała się do organizacji Euroform w celu podsumowania, podziękowania i pożegnania. DZIĘKUJEMY !!

16 Dziękujemy za uwagę! Wykonały:  Aneta Wnęk  Wioleta Sroka  Ewa Czupak


Pobierz ppt "PROJEKT: „EUROPEJSKIE STAŻE ZAWODOWE” NR 2014-1-PL01-KA102-000738 realizowany przy wsparciu finansowym programu Unii Europejskiej Erasmus+: Kształcenie."

Podobne prezentacje


Reklamy Google