Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
1
Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego
Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego Im. Władysława Szafera e Głubczycach Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego
2
Opis Kierunku Szkoła przygotowuje do pracy w zakładach żywienia zbiorowego tj. : restauracje, bary, stołówki pracownicze, internaty, domy wczasowe, przedszkola, itp. Nauka jest realizowana w okresie czterech lat w ramach poniższych przedmiotów:
3
Przedmioty zawodowe -Technologia Gastronomiczna z Obsługa konsumenta Kl. -Podstawy Żywienia Człowieka Kl. -Podstawy Biurowości 1 Kl. -Mikrobiologia Żywności Kl. -Podstawy Ekonomi Kl. -Marketing Kl. -Urządzenia zakładów Gastronomicznych i Gospodarstwa Domowego 1-2 Kl. -Higiena i Ochrona Żywienia 1 Kl. -Zarządzanie Firmą 4 Kl. -Przedmiot Specjalizacyjny - Dietetyka 4 Kl. -Przepisy Ruchu Drogowego 3 Kl. -Praktyczna Nauka Zawodowa Kl. -Wybrane Zagadnienia Z Psycholog Społecznej 1-2 Kl.
4
Zdjęcia zakładów, na których odbywają się zajęcia praktyczne
5
Zdjęcia zakładów, na których odbywają się Zajęcia Praktyczne
6
Pracownia Technologiczna
7
A to nasza przyszłość
8
Nasi absolwenci Uczniowie, którzy ukończyli naszą szkołę są bardzo zadowoleni ze zdobytych kwalifikacji. Zatem zachęcamy !!
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.