Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
1
Wyroby wschodnie Sezamki Nugaty Chałwa
2
Sezamki Z ziarna sezamowego standardowe
3
Sezamki Z ziarna czarnego niełuskanego
4
Sezamki Z dodatkiem owoców
5
Nugaty Nugaty to wyroby z masy karmelowej, napowietrzonej masy białkowej i jąder orzechów
6
Rodzaje nugatów Nugaty francuskie – z większą ilością masy białkowej /bardziej miękkie/ Nugaty hiszpańskie – z dużą ilością masy karmelowej /twarde/ Nugaty z różnymi rodzajami orzechów /nerkowcami, ziemnymi, laskowymi/ Do rzadkości należą nugaty z orzechami włoskimi i owocami
7
Nugaty Nugat francuski
8
Nugaty Nugat hiszpański
9
Nugaty Nugat z nerkowcami
10
Nugaty Nugat z orzechami laskowymi
11
Nugaty Nugaty z orzechami ziemnymi
12
Rodzaje nugatów
13
Chałwa Chałwa to masa karmelowa napowietrzona połączona z masą sezamową /zmiażdżone ziarno sezamowe/
14
Chałwa Chałwa z jąder migdałowych
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.