Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałLudwika Włodarczyk Został zmieniony 5 lat temu
1
NOVOTEL WROCŁAW CITY Asystent/ka szefa kuchni
UMIEJĘTNOŚCI I OSOBOWOŚĆ Czujesz się kimś wyjątkowym Dzielisz naszą pasję gościnności Nie ustajesz w swoim rozwoju Masz odwagę pójść dalej Czujesz w sobie ducha zdobywcy Jesteś innowacyjny Szacunek i zaufanie są Twoją podstawą Jeżeli TAK, to TY jesteś osobą, której szukamy. TWOJA MISJA koordynowanie pracy biura szefa kuchni prowadzenie ewidencji w zakresie rozliczeń produkcji gastronomicznej i kosztów surowca współtworzenie oferty gastronomicznej udział w przyjmowaniu dostaw do działu gastronomii uzgadnianie stanów inwentaryzacyjnych prowadzenie dokumentacji HACCP OCZEKIWANIA wykształcenie min. średnie zawodowe w obszarze technologii żywienia doświadczenie w pracy w hotelu w obszarze gastronomii znajomość programu Material Controls będzie dodatkowym atutem dyspozycyjność, bardzo dobra organizacja pracy znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym wysoka kultura osobista dynamizm, dokładność i sumienność KONTAKT JAK O CIEBIE ZADBAMY pomożemy rozwijać się poprzez uczestnictwo w ciekawych szkoleniach zapewnimy Ci udział w różnorodnych projektach damy możliwość rozwoju w światowej sieci AccorHotels
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.