Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
1
Program Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności
2
Chochla Szczęścia
3
Krótko o projekcie Tematem przewodnim naszego projektu została KUCHNIA. Ona łączy wszystkich, przejawia się we wszystkich zainteresowaniach. Stąd tytuł przewodni CHOCHLA, a SZCZĘŚCIA, bo każdy coś swojego, najlepszego dorzuci i pomiesza. Każdy swoje pasje może pokazać poprzez kulinaria oraz dzięki niej.
4
Kto jest w naszym projekcie ?
Budniak Magdalena Capała Rafał Cieślak Agata Chodoła Adam Czerwińska Eliza Dryk Piotr Filipowski Kacper Godziszewska Aleksandra Krajewska Dominika Król Justyna Krzemińska Julia Maik Jakub Mokijewska Emilia Sarba Antoni Serewiś Elżbieta Skomra Julia Skwara Patryk Szewczyk Dominika Świerczewska Julia Wieczorkiewicz Agata Wrochna Natalia Koordynator Teresa Szymajda
5
Cel projektu Celem projektu jest nabycie umiejętności skupionych wokół tematyki kulinarnej, co umożliwi: pokazanie swoich pasji, zainteresowań, zaproszenie innych do udziału, nauczenie ich czegoś swojego; pozwoli to także obalić stereotypy, że młodzież spędza czas przed komputerem, nie wychodzi, nie zwraca uwagi na otoczenie, nie wie co się w nim dzieje.
6
Dotychczasowe działania
Czerwiec 2016 – Dzień wypełniania ankiet związanych z projektem.
7
Lipiec 2016 – Spotkanie organizacyjne.
8
Sierpień 2016 – Spotkanie organizacyjne.
9
Nadchodzące wydarzenia
Wrzesień 2016 – Piknik wielopokoleniowy / spotkanie z przedsiębiorcami. Spotkanie organizacyjne Październik 2016 – Spotkanie organizacyjne – przygotowanie do wycieczki rowerowej, podział obowiązków. Wycieczka rowerowa. Cel – żmijowiska. Listopad – Spotkanie organizacyjne – podsumowanie poprzedniego działania; przygotowania do dalszych działań. Grudzień 2016 – Spotkanie organizacyjne – przygotowanie i organizacja wycieczki oraz podział obowiązków Wizyta w pensjonacie w Kazimierzu Dolnym.
10
Styczeń 2017 – Spotkanie organizacyjne – szczegółowe przygotowania do kolejnych działań Luty 2017 – Spotkanie organizacyjne – szczegółowe przygotowania do organizacji wyjazdu „Chleb” – historia, tradycja, i szacunek – wizyta w piekarni Marzec 2017 – Spotkanie organizacyjne – porządkowe Wizyta i spotkania w siłowni. Kwiecień 2017 – Spotkanie organizacyjne – kontrolne – na jakim etapie jesteśmy. Podsumowanie, wnioski, przygotowanie do kolejnych działań. Maj 2017 – Spotkanie organizacyjne – szczegółowy podział obowiązków i przygotowania do organizacji spotkania z dziećmi
11
Czerwiec 2017 – Truskawkowe wariacje – Przygotowanie i poczęstunek
Czerwiec 2017 – Truskawkowe wariacje – Przygotowanie i poczęstunek. Dzień Dziecka w Ośrodku. Spotkanie organizacyjne – podsumowanie wizyty, analiza, wnioski. Lipiec 2017 – Spotkanie organizacyjne – podsumowanie poprzednich doświadczeń i organizacja wyjazdu do firmy produkcyjnej. Wyjazd i wizyta w firmie. Sierpień 2017 – Spotkanie organizacyjnie – porządkowe. Wrzesień 2017 – Spotkanie organizacyjne – szczegółowe przygotowania do publicznego podsumowania i prezentacji Październik 2017 – Spotkanie organizacyjne - szczegółowe określenie zadań. WIELKA UCZTA świętowanie, podsumowanie. Listopad 2017 – Spotkanie organizacyjne – podsumowujące. Plany na przyszłość, zabezpieczenie, przedmiotów, plany ich wykorzystania.
12
Grupa nadzorująca Julia Skomra, Patryk Skwara, Jakub Maik Grupa
fotograficzno - filmowa Antek S. Kacper F. Grupa redakcyjno administracyjna Ela S. Emilka M. Magda B. Grupa promocyjno - medialna Ola G. Julia K. Rafał C. Grupa organizacyjna Natalia W. Julia Ś. Justyna K. Eliza Cz. Grupa graficzno informatyczna Adam Ch. Piotrek D. Agata C. Grupa organizacyjno porządkowa Dominika Sz. Agata W. Dominika K.
13
Dziękuje za uwagę.
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.