Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałGrzegorz Szewczyk Został zmieniony 8 lat temu
1
„Wiedza teoretyczna nie jest wszystkim – ucz się i pracuj na poziomie europejskim!” Praktyki zawodowe w ramach programu :
2
Podniesienie umiejętności zawodowych technika żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu Unii Europejskiej. Praktyki w Niemczech Bad Liebenstein 03.01.2015r. – 31.01.2015r. Podniesienie umiejętności zawodowych technika żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu Unii Europejskiej. Praktyki w Niemczech Bad Liebenstein 03.01.2015r. – 31.01.2015r.
3
Hotel Herzog-Georg Bad Liebenstein
4
Kucharki Szefowa kuchni Pomoc kuchenna
5
Podczas pracy na kuchni Krojenie wędlin Sprzątanie chłodni Krojenie serów i dekoracja
6
Podczas pracy na sali konsumenckiej Zbieranie brudnych naczyń Uzupełnianie solniczek Nakrywanie stolików
7
Czas wolny zwiedzanie miasta
8
Krajobrazy miasta
9
Koniec Prezentację wykonała: Sabina Działo, kl. 3DG Koniec Prezentację wykonała: Sabina Działo, kl. 3DG
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.