Multimedialna książka kulinarna uczniów Zespołu Szkół im. A. Mickiewicza we Wręczycy Wielkiej
Składniki 3 jabłko (141 kcal) 2 kiwi (80kcal) 6 truskawka (216 kcal) 2 banany (72 kcal) 4 mandarynk1 (52 kcal) Razem 561 kcal Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i nakładać według uznania na patyczki następnie wbijać je w połówki jabłek Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i nakładać według uznania na patyczki następnie wbijać je w połówki jabłek
Składniki Brzoskwinie Ser żółty Wartość energetyczna 1 szt. 314kcal Sposób przyrządzenia: Brzoskwinki nabijamy paseczkami z sera żółtego Sposób przyrządzenia: Brzoskwinki nabijamy paseczkami z sera żółtego
Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wymieszać, następnie zalać galaretką Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wymieszać, następnie zalać galaretką Składniki Galaretka (58 kcal) Ananas (82 kcal) Banan (90 kcal) Jabłko (48 kcal) Kiwi (57 kcal) Pomarańcza (45kcal) Gruszka Wartość energetyczna 380 kcal
Składniki Grejpfruty Pomarańcze Cukier Owoce namoczyć w cukrze i nabić na wykałaczkę
Składniki: Truskawki (35 kcal) Winogrona zielone lub czerwone (68kcal) Pomarańcza (93 kcal) Razem 196 kcal Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wyłożyć do miseczki przygotowanej z pomarańcza. Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wyłożyć do miseczki przygotowanej z pomarańcza.